^
 • Hawaii & San Francisco In Style

  11 dagar från 25.500 kr

 • Hawaii & San Francisco In Style

  11 dagar från 25.500 kr

 • Hawaii & San Francisco In Style

  11 dagar från 25.500 kr

 • Hawaii & San Francisco In Style

  11 dagar från 25.500 kr

 • Hawaii & San Francisco In Style

  11 dagar från 25.500 kr

Hawaii & San Francisco In Style

Romantisk getaway där ikoniskt stadsliv i San Francisco kombineras med stränder, avkoppling och njutning på Hawaiis vackra Maui.

11 dagar från 25.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Priset inkluderar: flyg och boende på väl utvalda hotell

En resa som startar i västkustens pärla San Francisco med boende på fantastiska Argonaut Hotel precis vid Fisherman’s Wharf. Här kan du varva besök vid ikoniska sevärdheter som Golden Gate Bridge och Alcatraz, med utsökt mat och vin från de närliggande vinområdena Sonoma och Napa. Efter några dagar i denna storstadsmetropol väntar Hawaii och ön Mauis vackra stränder, spännande kultur och fantastiska snorkling bland fiskar och koraller. Här bor du på Westin Ka’anapali Ocean Resort Villas precis vid stranden och spa, romantik och njutning står på schemat. Hawaii är en drömdestination som inte lämnar någon oberörd och passar perfekt som bröllopsresa eller kärlekssemester.

Resan kan förlängas eller göras i omvänd ordning eller skräddarsys helt enligt dina önskemål.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

0775-888 088

Dag för dag

Dag 1: Ankomst San Francisco

Från Sverige flyger du till San Francisco där du ankommer samma dag tack vare tidsskillnaden. Väl framme checkar du in på fantastiska Argonaut Hotel som blir ditt hem de kommande tre nätterna. The Argonaut är ett välkomnande boutiquehotell beläget bara ett stenkast från Fisherman’s Wharf, Ghirardelli Sqaure och Pier 39. Inrett i en kustinspirerad vintagestil i det historiska Haslett Warehouse från 1907, är detta hotell en perfekt plats att vila upp sig på efter händelserika dagar av sightseeing, vinproving och andra spännande upplevelser.

Dag 2-3 San Francisco

San Francisco är utan tvivel en utav USA:s charmigaste städer. Med sina branta kullar, strålande utsikt över Stillahavet och gedigna atmosfär upplevs staden som en av USA:s absolut trevligaste att besöka. San Francisco går bra att uppleva till fots, men vi rekommenderar självklart att du också gör en klassisk åktur med de historiska spårvagnarna. Att hyra cykel och ta sig runt i stan över Golden Gate Bridge är också ett fantastiskt sätt att se staden på. Besök också berömda fängelseön Alcatraz, snirkliga Lombard Street och sjölejonen i Fishermans Warf. Strax utanför San Francisco ligger också vinområdena Napa och Sanoma Valley med produktion av världsberömda viner. Hit tar du dig bäst och lättast på en guidad dagstur som ger dig chans att provsmaka de fantasiska vinerna och njuta av de vackra omgivningarna. Då många utflykter i San Francisco är väldigt populära, framförallt i högsäsong, rekommenderar vi att du förbokar det du helst vill se och göra. Din resesäljare hjälper dig gärna med tips och idéer. 

Dag 4: Ankomst Maui, Hawaii

Dags att lämna ett par upplevelserika dagar i San Francisco bakom dig och fortsätta resan till Maui, en av de ikoniska Stillahavsöarna som utgör Hawaii. Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och ett utsökt tropiskt klimat är Hawaii och specifikt Maui mångas drömresmål. Här finns också orörd natur, mäktiga vulkaner och fascinerande polynesisk kultur. Du checkar in på härliga The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas där du ska spendera de kommande fem nätterna.

Dag 5-9 Maui/The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas

Den lokala slogan för Maui är "Maui no ka 'oi" vilket betyder "Maui är den bästa". Och vi kan inget annat än att hålla med. Med sina berömda stränder, jordnära livsstil och makalösa solnedgångar genomsyrar detta hela sinnebilden för ett tropiskt paradis. Upplev en färgstark undervattensvärld bland korallrev och fiskar, utforska öns vulkanlandskap och ta ett dopp i regnskogens naturliga swimmingpools bland vackra vattenfall. Ett bra sätt att uppleva öns spännande natur på, är att följa med på en guidad dagstur till Hana. Vill du hellre utforska naturen på egen hand kan du istället hyra bil. På The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas bor du i en exklusiv och modern villa precis vid Kahekili Beach. Här väntar gyllene sandstrand och mindre folk än på många av Mauis andra stränder. Förutom att sola och bada njuter du på resorten av stillhet och avkoppling på The Heavenly Spa, gourmetmat från välkomponerade menyer och vackra vyer över trädgårdar, pooler och vattenfall. Som upplagt för romantisk! Ön är också känd för att vara en perfekt plats för att se de migrerande knölvalarna när de närmar sig kusten under vintermånaderna. Är golf ett intresse kanske du vill upptäcka någon av alla Mauis storslagna golfbanor en utav dagarna. Oavsett om det är avkoppling eller minnesvärda aktiviteter du är ute efter kommer du i slutet av din vistelse förmodligen säga det samma som öns invånare - "Maui är den bästa"!

Dag 10: Avresa Maui, Hawaii

Det är dags att ta farväl av paradiset och återvända till Sverige igen. Med dig i bagaget har du garanterat många härliga upplevelser och minnen att berätta om och visa kort på för nära och kära.

Dag 11: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna
 Ord. säsong  fr. 25.500 kr
 Högsäsong  fr. 30.900 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - San Francisco - Hawaii t/r
 • Flygskatter
 • 3 nätter på Argonaut Hotel i San Francisco
 • 6 nätter på The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas på Maui - Hawaii
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till USA. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 - 888 088 eller skriv till resor@myplanet.se