^
 • Hawaiis höjdpunkter

  14 dagar från 16.800 kr

 • Hawaiis höjdpunkter

  14 dagar från 16.800 kr

 • Hawaiis höjdpunkter

  14 dagar från 16.800 kr

 • Hawaiis höjdpunkter

  14 dagar från 16.800 kr

 • Hawaiis höjdpunkter

  14 dagar från 16.800 kr

Hawaiis höjdpunkter

Besök tre exotiska öar, utforska Hawaii Island med bil och njut av Hawaiis många tropiska stränder samt fascinerande vulkaner.

14 dagar från 16.800 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 24.600 kr
Priset inkluderar: flyg, inrikesflyg, hyrbil samt övernattningar 

Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmar om den perfekta tropiska ön.

En resa till Hawaii i hjärtat av Stilla havet erbjuder även orörd natur, mäktiga vulkaner och en fascinerande traditionell kultur med starka polynesiska rötter. Under resan besöker du Oahu, Hawaii Island och Maui.

Detta reseförslag är en kortare variant på stora Hawaiiresan och passar dig som inte har lika mycket tid till ditt förfogande, men lika stor reslust.

Resan kan kombineras med ett stopp i New York, LA eller San Francisco på vägen ut eller hem. Rådgör med din säljare.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Oahu, Hawaii

Tidigt på morgonen flyger du från Sverige mot Hawaii och Honolulu på Oahu. Du landar sent på kvällen lokal tid och ditt Hawaii-äventyr tar sin början! Du tar dig på egen hand till ditt hotell som ligger i närheten av världsberömda Waikiki Beach.

Dag 2 - 4: Heldagar på Oahu

De kommande dagarna är det tid att njuta av Oahus omgivningar. Hur dagarna tillbringas är upp dig. Ön har många fina stränder så som Waikiki, Kailua och Lanikai. Hit kommer soldyrkare och surfare från hela världen för att njuta av vita stränder och fina vågor. Gillar du att snorkla och dyka är Oahu också något för dig. Utanför kusten finns fantastiska korallrev.

Men Oahu är mer än bara sol och bad. Besök även Pearl Harbour där det stora minnesmärket finns som är rest till ära för de soldater som miste livet under Japans angrepp 1941. Via MyPlanet kan du boka en guidad tur till Pearl Harbour och på så vis fördjupa dig i händelsen.

Passa även på att shoppa i Honolulus stora utbud av butiker. Skäm bort smaklökarna i China Town och njut av en drink medan ett traditionellt Hawaiianskt band spelar i deras karakteristiska blommiga skjortor.

Dag 5 - 9: Hawaii Island

Oahu - Hawaii Island (flyg 40 minuter)

Efter en vacker flygtur landar du på Hawaii's största ö. Under hela din vistelse på Big Island har du en hyrbil till ditt förfogande. 

Författaren Mark Twain besökte Kailua Kona 1866 och beskrev staden som en samling gräshyddor bland höga kokospalmer. Mycket har hänt sedan dess men trots att staden är relativt liten erbjuder den allt för en härlig semester. Inte minst när mörkret faller och alla trevliga restauranger öppnar och tänder sina ljus.

Hawaii Island har så mycket att upptäcka, och med bil till ditt förfogande har du alla möjligheter att se och göra en mängd saker. Från vackra kuststräckor till frodiga gröna bergspartier. Hawaii Island fullkomligt bågnar av fantastiska naturupplevelser och det erbjuds ett stort utbud av aktiviteter som låter dig komma nära de tropiska omgivningarna.

Dag 9-13: Maui

Hawaii Island - Maui (flyg 40 minuter)

Nu sätts kursen mot Maui där du ska bo de kommande fyra nätterna. 

Stränderna på Maui är kanske de absolut bästa av alla på samtaliga av Hawaiis öar. När du är trött på att snorkla genom ändlösa korallhav eller prova krafterna på surfbrädan i Maui's legendariska vågor, kan du snöra på vandringsskorna och utforska vulkaniska månlandskap i Haleakala National Park. I regnskogarna väntar vattenfall, naturliga pooler och vackra skogsområden med häftiga naturupplevelser.

Maui erbjuder upplevelser för alla, såväl gammal som ung.

Dag 13 flyger du från Maui till fastlandet för att byta flyg och påbörja resan tillbaka mot Sverige igen. Men äventyret behöver inte vara slut här. Kanske vill du avsluta med ett par dagar i Los Angeles, San Francisco eller varför inte i New York? Rådgör med din resesäljare!

 

Dag 14: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 24.600 kr  fr. 16.800 kr
 Högsäsong  fr. 27.800 kr  fr. 20.100 kr

4-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 30.100 kr  fr. 19.600 kr
 Högsäsong  fr. 34.900 kr  fr. 23.600 kr

Priset inkluderar:

 • Flygresa Sverige-Hawaii t/r
 • Flyg mellan Hawaii-öarna
 • Flygskatter
 • 4 nätter på Oahu
 • 4 nätter på Hawaii Island
 • 5 dagars bilhyra på Hawaii Island inkl fria km, försäkring, extra förare och första tanken bensin
 • 4 nätter på Maui
 • Simon Shopping rabatthäfte
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till Hawaii. Därtill kommer även resor under högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se