^

Resor till Western Australia

Resor till den vackra delstaten Western Australia med Perth, Margaret River och Broome.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Western Australia

Det är på resor till västra Australien som man på allvar märker av avstånden i landet, men Western Australia är inte bara öppna vidder och ändlös öknen. Regionshuvudstaden Perth är en trevlig och dynamisk storstad, och strax söder om staden ligger berömda vingårdar längs Margaret River.

Stenformationer och delfiner

Det är även i denna del av Australien som ni hittar den förunderliga Wave Rock samt ett par okända nationalparker. Norr om Perth ligger några av landets mest dramatiska och avsides naturområden. Vid The Pinnacles i Nambung National Park reser sig mystiska stenformationer upp ur ökensanden, Shark Bay bjuder på säregna kustlandskap och vid Monkey Mia kan ni simma med sjökor och delfiner. Utanför Perth ligger också den mysiga lilla ön Rottnest Island, där du kan bada i vackra vikar med kristallklart vatten och se små söta djuren quakkas. 

Den riktiga outbacken

Längre norrut väntar den äkta australiska outbacken i The Kimberlys, Karijini National Park och Bungle Bungles Ranges. Detta är ett urgammalt landskap där krokiga baobabträd står som silhuetter mot horisonten och där de solbrända klipporna gömmer grottmålningar från tidernas morgon. Resan till Western Australia fulländas med ett besök till Australiens andra stora korallrev, det inte så turistiga Ningaloo Reef. Detta är ett av fåtal platser i världen där du kan simma med valhajar.

Vi har sålt resor till Australien sedan 1963 - vi gör det enkelt för dig!

Områden i Western Australia