Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ö-paradis på Seychellerna

Skäm bort dig själv på bästa tänkbara sätt med en resa till öarna Mahe, La Digue Island och Praslin Island för att uppleva det allra bästa av Seychellerna.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

14 dagar från 44.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Naturupplevelser och lyxig avkoppling är i fokus på denna 12-dagars resa till tre av Seychellernas fantastiska öar. Denna ö-grupp i Indiska oceanen ger dig härliga dagar i underbar värme, promenader längs de vackra kritvita stränderna, bad i det klaraste azurblå vattnet och möjligheter till aktiviteter både på land och till havs. Det finns otaliga möjligheter för vattensporter och dykning samt naturupplevelser i djungeln i nationalparken på Praslin. Utöver det självklart också en mängd olika sätt att njuta av avkoppling och lyx i de paradisiska omgivningarna. Vi har noggrant valt ut 3 unika och fantastiska boende på öarna som ger dig tid till avslappning i fantastiska miljöer.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Dag för dag

Skäm bort dig själv på bästa tänkbara sätt med en resa till öarna Mahe, La Digue Island och Praslin Island för att uppleva det allra bästa av Seychellerna.

Dag 1: Avresa Sverige

Idag lämnar du kylan i norr och flyger mot paradiset Seychellerna i Indiska oceanen.

Dag 2-5: Mahe

På Seychellernas största ö Mahe har du tre nätter. Du bor på det vackra boutiquehotellet Carana Beach Hotel, som ligger intill en av Mahes många inbjudande vita sandstränder. Det ger dig gott om möjligheter att uppleva Mahes spektakulära och frodiga landskap, de paradisiska stränderna samt öns kultur och historia. Det är också här som majoriteten av lokalbefolkningen bor.

Transfer från flygplats till hotell

Dag 5-8: La Digue Island

Det har blivit dags att lämna Mahe och fortsätta till ön La Digue.
Efter några timmars båtresa kommer du till detta glömda paradis, en dold pärla, där de vackraste stränderna och vikarna i världen ligger sida vid sida längs öns kuster.
Du har tre nätter i detta paradis, där du kommer att bo på Le Domaine de L'Orangeraie, en lyxig resort belägen i ett tropiskt djungelparadis några hundra meter från öns charmiga hamn och där du förutom de vackra stränderna också kan uppleva att se den sällsynta fågeln Paradisflugsnapparen som lever här. Det är också värt att utforska det färgglada och varierade djurlivet under vattenytan.

Transfer till färjeterminalen
Färjeöverfart till La Digue via Praslin
Privat transfer till hotellet

Dag 8-13: Praslin Island

Praslin Island finns med på UNESCO: s världsarvslista och är känd för sina vackra stränder där palmer ligger som ett pärlband omgivna av stora granitblock slipade av sanden. Här bor du 5 nätter på det lyxiga Coco der Mer Hotel & Black Parrot Suites, där du kommer att bo i ett superiorrum. Med en privat balkong, stort badrum och alla moderna bekvämligheter blir du bortskämd i både kropp och själ. De vackra poolområdena har en fantastisk utsikt över havet, och restaurangen lockar med inbjudande internationell och kreolsk gastronomi. Frukost ingår. Ta en tur in i den tropiska djungeln där du hittar naturreservatet Vallée de Mai, bl.a. känt för sina orkidéer, den sällsynta palmen Coco de Mer och ett rik fågelliv. En självklarhet är att promenera längs de kritvita stränderna med utsikt över det azurblå havet och aktiviteterna kan avrundas med välförtjänt avkoppling i de vackra miljöerna.

Privat transfer till färjeterminalen
Färja till Mahe
Transfer till flygplatsen

Dag 14: Ankomst Sverige

Idag landar du på svensk mark igen men med en mängd nya upplevelser från paradiset med hem i bagaget!

Dag 14: Danmark

Du ankommer til Danmark fyldt med oplevelser og skønne minder fra Seychellerne

Se alla dagar

Prisexempel

14 dagar från 44.500 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Exklusiv safari i Kenya och ö-paradis på Seychellerna

  • Safari i världsklass
  • Besök Nairobi
  • Sol och bad på Seychellerna 

17 dagar från 158.000 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png