NY - AUSTRALIEN - SYDNEY2
Inrikesflyg på köpet!

Australiens bästa

Vår populäraste resa till Australien! En fantastisk resa som ger dig alla de bästa upplevelserna. Sydneys operahus, den röda öknen vid Uluru, kängurur och koalor på Kangaroo Island och regnskog och barriärrev i det tropiska norr.


Kampanj - gör stopp i Singapore på väg till Australien. Läs mer här.


 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

21 dagar från 39.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Resan börjar i Sydney med fyra nätter där du har gott om tid att upptäcka staden och dess sevärdheter. Besök Sydney Opera House (där en guidad tur ingår), den gamla stadsdelen The Rocks, Botaniska trädgården och självklart världsberömda stranden Bondi Beach med sina livräddare. Du kan också boka in en dagstur till fantastiska vinområdet Hunter Valley eller den storslagna naturen i Blue Mountains strax utanför staden. 

Efter Sydney flyger du vidare till Alice Springs och den röda öknen. Här åker du på en 3-dagars tur med guide till spektakulära The Olgas, Kings Canyon och Uluru. Du får se den kända klippan skifta i olika nyanser både vid solens uppgång och nergång. En magisk upplevelse! 

Nästa stopp på resan är South Australia och Adelaide. Här får du chans att uppleva både staden och det berömda vinområdet Barossa Valley, innan en av de absoluta höjdpunkterna på resan väntar - en guidad tur till Kangaroo Island. Denna lilla ö är ett mecka för djurintresserade och du får möjlighet att uppleva både kängurur och koalor på mycket nära håll. 

Efter några oförglömliga dagar fyllda av djur – och naturupplevelser går resan till Queensland och Cairns där du avslutar din Australienresa. Hela fem nätter väntar på en härlig resort i Trinity Beach strax norr om Cairns där du kan uppleva både världens äldsta regnskog i Cape Tribulation samt Stora Barriärrevets vackra koraller. En dagstur med snorkling på revet är inkluderad. Självklart finns det också tid att sola, bada och bara njuta. Denna resa innehåller allt det bästa av Australien och är utan tvekan vårt populäraste reseförslag! 

 

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Jacundá REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person. Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Jacundá REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Rondônia, som ligger i Amazonas. Platsen är rik på biologisk mångfald och är hem åt en mängd olika djur - och växtarter. Stora delar av regnskogen i området är dock i fara då bönder i årtionden har skövlat skogen för att göra plats för sitt jordbruk. Dessutom har både levnadsvillkor och ekonomi varit dåliga under många år och flera lokalsamhällen är mycket sårbara. Projektet Jacundá REDD+ gör det möjligt för lokalbefolkningen att få en inkomst genom att bygga upp en försörjningskedja för lokala produkter som inte är relaterade till timmer. Det kan exempelvis vara gummi, acai och paranötter. Projektets mål är dessutom att skydda 35.000 hektar regnskog från avverkning, samt att plantera ytterligare 95.000 hektar skyddad skog. Man håller också workshops för områdets kvinnor och unga, där fokus är hälsa, biologisk mångfald och ledarskap. Dessa befolkningsgrupper är generellt sett väldigt utsatta och på detta vis hoppas man kunna rusta dem bättre för framtiden.

Projektet arbetar alltså även med social hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 140.290 ton per år. Av detta står MyPlanet för så mycket som en fjärdedel.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Exempel på CO2-utsläpp

Här kan du se några exempel på hur mycket CO2-utsläpp en typsik MyPlanet resa ger.

Australien - 24 dagar - 2 inrikesflyg = 7,15 ton CO2
Nya Zeeland - 24 dagar = 7,35 ton CO2
USA - 20 dagar - 1 inrikesflyg = 4,25 ton CO2
Kanada - 17 dagar - 1 inrikesflyg = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dagar - 2 inrikesflyg = 4,15 ton CO2

Om du önskar veta vad just din resa har för CO2-utsläpp är du välkommen att kontakta oss så kan vi beräkna det åt dig. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har nu mottagit vårt första klimatcertifikat för vårt bidrag till South Pole's hållbarhetsprojekt ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Första halvåret 2019 har vi kompenserat for 3.023 ton koldioxid.

sydney_harbour_bridge_sunset_0
Sydney

Få städer i världen erbjuder så många härliga stränder, ett behagligt klimat året runt och fantastiskt läge direkt vid havet så som Sydney gör. 

Vad kan man se och göra i Sydney?

Sydney är delstatens huvudstad och den största staden i Australien med över 5 miljoner invånare. Trots sin stora befolkning känns staden ganska 'liten' och den är lätt att ta sig runt i, både till fots och med lokaltrafik. 

Sydneys siluett domineras självklart av de två ikoniska sevärdheterna, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, där den senare tar dig från centrum till North Sydney på 10 minuter. Områden man måste besöka, förutom Circular Quay med Operahuset, är Darling Harbour och Australiens världsberömda Bondi Beach som du lättast tar dig till med buss. Vill du slippa alla turister på Bondi Beach rekommenderar vi att du tar färjan till Manly Beach. Här är något lugnare och här finns flera härliga caféer och restauranger att inta sin lunch på.

I innerstaden finner du områden som Balmain, Paddington och Glebe där besökare kan se en skymt av viktoriansk -, edvardiansk - och 20-tals arkitektur gömd bland moderna byggnader. I dessa områden kan man strosa runt bland caféer, restauranger och butiker och bara njuta av stämningen. Glöm inte att också flanera runt i The Rocks med sina trevliga butiker, härliga caféer och trevliga läge vid vattnet.

Evenemang i Sydney

Sydney är utan tvekan Australiens nummer ett när det gäller evenemang. Det mest kända kanske är stadens årliga nyårsfirande med ett fyrverkeri utan dess like. Turister från alla världens hörn vallfärdar då hit för att i alla fall en gång i livet få uppleva nyår i Sydney. Ett annat känt evenemang är Sydney Mardi Gras Parade som hålls i mars varje år. Hundratusentals åskådare tar del av detta glädjefyllda evenemang där bland annat en parad med över 10 000 deltagare tågar genom staden. Både nyårsfirandet och Mardi Gras är gratisevenemang och lockar som sagt otroliga mängder folk, vilket gör att man behöver boka både boende och aktiviteter i riktigt god tid. Utöver dessa två ålls sedan under resten av året oräkneliga mindre festivaler, kulturevenemang och även stora sportevent. 

Sevärdheter utanför Sydney

Det finns en mängd saker att se och göra även strax utanför Sydney. Blue Mountains är kanske den mest kända med bergsformationen Three Sisters och sitt blåa sken. Detta sken som också gett området sitt namn, skapas när oljedropparna från alla Eucalyptusträden blandas med damm och fukt i luften. En dagstur hit är ett måste när du är i Sydney. Läs här om den dagstur vi rekommenderar Dagstur till Blue Mountains.

Ett av Australiens bästa vinområden, Hunter Valley, finns också på en dagsturs avstånd. För att kunna smaka på de fantastiska vinerna som produceras här rekommenderar vi en busstur med guide, eller att du kör själv men då bor över på något av de trevliga ställen som finns i Hunter Valley. Då finns möjlighet att cykla mellan vingårdarna och ta del av årets skörd på flera ställen. Läs här om en av de dagsturer du kan boka via oss Vintur Hunter Valley.

Självklart finns det flera andra turer du kan göra för att exempelvis uppleva Australiens unika djurliv med kängurur och koalor. Läs mer här om alla utflykter du kan göra i och utanför Sydney.
 

Bränderna i Australien

Har du frågor om bränderna i Australien eller undrar om din kommande resa eventuellt påverkas? Läs mer inne på sidan Bränderna i Australien

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg
Guidad tur i Operahuset

Alla som kommer till Sydney får uppleva operahuset - från utsidan. Det är oftast tillräckligt, då byggnaden är så vacker och fascinerande. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

Denna guidade rundtur ger er det bästa av operahuset inifrån. Turen är grundlig och ni får alla spännande anekdoter om bygget som ni annars hade missat. Varför inte kombinera med en föreställning på kvällen?

Den guidade rundturen varar ca en timma.

Passa på och upplev en fantastisk konsert i Sydney Opera House. Kombinera med middag och guidad rundtur så får du en upplevelse för livet. MyPlanet bokar biljetter till de flesta föreställningarna under året.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0
Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till den vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef. Från Cairns och ut till revet är det bara en knapp timmes båtfärd med katamaranen Ocean Freedom, och under tiden kan du njuta uppe på solterrassen med en kopp kaffe och goda tilltugg. Vattnet vid Upolu Cay är grunt och erbjuder goda möjligheter för både snorkling och dykning (ingår ej) bland koraller och färgglada fiskar. Vid rätt förhållanden är ön ovanför vattenytan och det går till och med att gå iland. Du kan också åka på en tur med en glasbottenbåt, vilket gör att du kan se ännu mer av det vackra korallrevet.

Efter det första stoppet serveras en utsökt skaldjurslunch medan du åker vidare mot yttre Barriärrevet och Outer Edge Upolu Reef. Här hittar du bland annat den så kallade Wonder Wall, med en mängd olika korallarter och tropiska fiskar. Vattnet är varmt och kristallklart vilket skapar perfekta förutsättningar för snorkling och dykning. En marin expert följer med dig och visar revets omfattande artrikedom. Om du är riktigt stilla i vattnet kommer de nyfikna fiskarna ofta alldeles nära. Och har du tur så kanske även en havssköldpadda förbi. Efter en fantastisk dag på revet går turen tillbaka mot Cairns.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg
Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är Australiens svar på Galapagos och kanske den bästa platsen att uppleva landets unika djurliv på nära håll.

Det säger sig nästan självt vad du kan vänta dig här...ja, just det - kängurur. Men dessutom kommer du troligtvis även att träffa på koalor, emus, myrpiggsvin och sälar på denna glest befolkade ö utanför Adelaide.

Utöver det fantastiska djurlivet finns här härliga stränder och särpräglade klippor, som vinden har format till rena naturkonstverk, så enastående att de har döpt till Remarkable Rocks.

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 25
Outback Camping Goanna Dreaming

Detta är en äkta vildmarkstur för dig som vill upptäcka den röda öknen på nära håll. Under tre dagar upplever du naturen och kulturen runt de kända platserna Ayers Rock (Uluru), The Olgas (Kata Tjuta) och Kings Canyon på ett aktivt sätt. 

Övernattningarna sker på permanenta campingplatser i fasta tält med ståhöjd, golv och riktiga sängar och du får därav ett bekvämt äventyr även om du befinner dig mitt ute i den vildaste outbacken. Tillsammans med de andra i gruppen är du delaktig i allt som sker på turen, såsom matlagning och vedplockning, och det är alltså en tur med mycket aktivitet under hela dagen. Vid ankomst till campingen får du sovsäck och örngott som du tar med till ditt tält.

Trots att detta är en något enklare campingtur är helhetsupplevelsen större än vad vilket lyxhotell som helst i området kan ge. Så har du bara minsta lilla äventyrslust bör du överväga denna vildmarksupplevelse i den röda mytomspunna öknen mitt i Australiens outback.

Karta

Dag för dag

Vår populäraste resa till Australien! En fantastisk resa som ger dig alla de bästa upplevelserna och mest populära sevärdheterna.

Dag 1: Avresa Sverige

Idag börjar äventyret när du lämnar Sverige och reser österut för att så småningom nå Down Under.

Dag 2: Asien

Du mellanlandar beroende på flygbolag, någonstans i Asien på din resa mot Australien och har möjlighet att göra ett stopp för att bryta upp resan och samtidigt uppleva en ny plats. Stanna ett par nätter i Dubai och åk upp i världens högsta byggnad Burj Khalifa, upplev kulturen i Bangkok, maten i Singapore eller shoppingen i Hong Kong.

Dag 3: Ankomst Sydney

Äntligen är du framme i Australien! Du landar i fantastiska Sydney där fyra dagar av upplevelser väntar. Du tar dig smidigt från flygplatsen med lokaltransport eller taxi och kan checka in på det centralt belägna hotellet som är förbokat för dig. Använd resten av dagen åt att upptäcka Sydney och att vänja dig vid den nya tidszonen du befinner dig i.

Dag 4-6: Sydney

Det är nu dags att börja uppleva allt denna fantastiska stad har att bjuda på! Vi rekommenderar att du börjar din vistelse med en guidad stadsrundtur för att få en bra överblick över allt som finns att se och göra. En sådan tur tar dig till kända platser som historiska området The Rocks, Darling Harbour, Sydney Operahouse, Harbour Bridge och Circular Quay. Kombinera gärna med en båttur för att få se staden och dess ikoner från vattnet. Att sedan få se det vackra Operahuset inifrån och få veta mer om dess historia och arkitektur är ett måste när du är i Sydney, och du har därför en guidad visning inkluderad i detta reseförslag. Läs mer om turen härNär du känner dig klar med sightseeing kan det vara läge att ta sig till de kända stränderna Bondi Beach och Manly Beach för ett dopp, lite strandhäng och en trevlig måltid på någon utav de många restaurangerna. Utanför Sydney finns det berömda naturområdet Blue Mountains samt vinområdet Hunter Valley som båda går att nå via en dagstur. Sydney är full av upplevelser av alla de slag så låt oss hjälpa dig att planera dina dagar här för att du ska få se de saker som är dina måsten. Se längst ner på sidan vilka turer vi erbjuder i Sydney och som du kan boka på.

Dag 7: Sydney - Alice Springs

Idag lämnar du Sydney och flyger rakt in till Australiens mitt. Närmare bestämt till Alice Springs i Northern Territory. När du landar tar du dig till dig hotell som ligger centralt i Alice Springs. Använd dagen åt att förbereda dig inför morgondagens äventyr, eller besök någon utav sevärdheterna Royal Flying Doctor service, School of the Air eller Todd River. Det finns också möjlighet att flyga direkt till Ayers Rock ifall det skulle passa dig bättre.

Dag 8-10: Guidad tur till Ayers Rock, The Olgas & Kings Canyon

Med tidig start dag ett lämnar du Alice Springs för en 3-dagarstur med guide till de mest kända platserna i den australiska röda öknen. Du får uppleva soluppgång/solnedgång vid Ayers Rock, vandring genom The Olgas och Valley of The Wind samt se den spektakulära Kings Canyon. Det är en campingtur, men du sover i bekväma, permanenta tält som har golv och tältsängar med täcke och kudde. Dusch och toalett finns i servicehus på området. Att få möjlighet att campa i den australiska outbacken ger dig en helt unik upplevelse då du kommer nära naturen på ett sätt som du annars aldrig hade gjort. Att uppleva samvaron vid lägerelden på kvällen under en becksvart himmel fullspäckad med stjärnor är magisk! På den här turen har du också möjlighet att boka på en tur till utställningen Field of Lights på dag ett. Turen bokas hemifrån men betalas direkt till leverantören, och kostar AUD42. Meddela din säljare om du vill boka på denna häftiga upplevelse. Dag tre är du tillbaka i Alice Springs igen sent på eftermiddagen eller tidig kväll. Läs mer om turen här


Det är ju inte alla som tycker om att tälta och det finns naturligtvis även andra turer att välja mellan. För dig som önskar en guidad tur med lite mer komfort när det gäller boendet, så rekommenderar vi att uppgradera till en tur som inkluderar hotell istället.

Dag 11: Alice Springs – Adelaide

Idag väntar nya äventyr när du lämnar Alice Springs och flyger söderut mot Australiens mathuvudstad Adelaide i South Australia. Här bor du centralt i två nätter, så passa på att första dagen bara strosa runt i stan och framförallt äta en riktigt god middag på någon utav de många fantastiska restaurangerna du hittar här.

Dag 12: Adelaide

Idag har du en heldag att njuta av Adelaide med sin vackra botaniska trädgård och spännande Central Market. På marknaden hittar du läckerheter som frukt, nötter och kött från hela South Australia. Strax utanför staden väntar de världsberömda vinområdena Barossa Valley och McLaren Vale dit du kan åka på en dagstur och prova de fantastiska vinerna som produceras här. Du kan också simma med delfiner utanför Glenelg eller besöka den tyska bosättningen Hahndorf. Det finns mycket att se och göra både i och utanför stan, så lägg gärna till fler dagar här om du har möjlighet. Då finns chans att besöka jättekratern Wilpena Pound i Flinders Ranges eller se de 12 apostlarna utmed Great Ocean Road. Den största sevärdheten är kanske ändå Kangaroo Islands fantastiska natur och djurliv, och imorgon väntar en tidig start då en tvådagarstur till denna unika ö står på schemat.

Dag 13: Adelaide - Kangaroo Island

Idag är det dags för en av resans absoluta höjdpunkter - en tvådagars guidad tur till Kangaroo Island! Du blir hämtad på ditt hotell i Adelaide redan vid 6-tiden på morgonen, och är framme på Kangaroo Island under förmiddagen. Första stoppet är Cliffords Honey Farm där det finns möjlighet att prova deras hemgjorda honungsglass. Lunchen intas på Vivonne Bay Bistro där det serveras en god 2-rätters lunch. På eftermiddagen besöker du Seal Bay där du får en guidad strandpromenad och möjlighet att se vilda australiska sjölejon. Innan dagen avslutas besöks en interaktiv och informativ utställning om Australiens fåglar samt till Kingscote för att få se pelikanerna matas. Du bor på härliga Kangaroo Island Logde som ligger vackert inbäddat i naturen med utsikt över bukten. Kvällen spenderas på egen hand, så här kan du njuta av pool, bastu, tennisbana och en trevlig restaurang efter en hel dags upplevelser.

Dag 14: Kangaroo Island - Adelaide

Efter frukosten åker du idag till Hanson Bay där du har chans att se koalor i eukalyptusträden och kängurur som betar på de öppna fälten. Resterande del av förmiddagen tillbringas vid Flinders Chase National Park där du hittar de spektakulära klippformationerna The Remarkables och en mycket vacker kuststräcka. Efter lunch går turen vidare till Stokes Bay där det finns tid för en mindre vandring med chans att se wallabies och inte minst en utsikt som får en att dra efter andan. Det har blivit dags att lämna Kangaroo Island och efter färja och busstransport är du framme på hotellet i Adelaide ca 23.30 på kvällen. Det finns möjlighet att välja flyg en eller båda vägarna (mot ett tillägg) för att spara upp till tre timmars restid. Hör med oss så hjälper vi dig med det alternativ du helst önskar.

Dag 15: Adelaide - Cairns/Trinity Beach

Idag har det blivit dags att lämna Södra Australien och åka norrut mot Australiens varmare, tropiska delar. Du landar i Cairns där fem härliga nätter på en strandnära resort i Trinity Beach strax norr om Cairns väntar. Vill du hellre bo i Cairns, Port Douglas eller Palm Cove går det självklart bra då vi kan skräddarsy efter dina önskemål.

Dag 16-19: Trinity Beach

Fyra heldagar på denna underbara plats ligger nu framför dig! Dagar då du kan upptäcka allt spännande som finns att se och göra i denna del av Australien, men också bara ta det lugnt och njuta av sol och bad. Det finns tid till både och. Att besöka världsarvet tillika världens största levande organism, Stora Barriärrevet, är ett måste när du är i Australiens tropiska norr. Vi har därför inkluderat en heldagstur som tar dig till två olika rev och korallön Upolu Cay, där du kan snorkla och se korallerna från en glasbottenbåt. I turen ingår lunch och ombord finns marina experter som kan lära dig mer om revet och dess simmande invånare. Läs mer om turen härVi rekommenderar självklart att du även besöker regnskogen under din vistelse här då det är världens äldsta och en utav Australiens största sevärdheter. Prata med din resesäljare om vilken tur som passar dig och dina önskemål allra bäst. Det finns även forsränning, ballongflygning och vandringar för den som vill uppleva mer. Se nedan några av de turer du kan göra i området runt Cairns.

Dag 20: Avresa från Cairns

Det är dags att säga hejdå till både Cairns och Australien för den här gången då det blivit dags att flyga hemåt igen. Självklart går det bra att förlänga vistelsen i Australien, eller boka på ett stopp i någon myllrande asiatisk storstad på vägen.

Dag 21: Ankomst Sverige

Idag landar du i Sverige efter tre veckors äventyr i Australien. Välkommen hem!

Se alla dagar

Prisexempel

21 dagar från 39.900 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
AdobeStock_145696201.jpeg
Kampanj!

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

1 natt från 1.420 kr

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

5 tim från 950 kr

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

1 dag från 1.600 kr

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

1 natt från 1.650 kr

lady elliot island beach 2
Kampanj!

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar. Kampanjerbjudande!

1 natt från 2.100 kr

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

1 natt från 2.100 kr

AdobeStock_145696201.jpeg
Kampanj!

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

1 natt från 1.420 kr

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

5 tim från 950 kr

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

1 dag från 1.600 kr

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

1 natt från 1.650 kr

lady elliot island beach 2
Kampanj!

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar. Kampanjerbjudande!

1 natt från 2.100 kr

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

1 natt från 2.100 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
great walks of australia great ocean road
Inrikesflyg på köpet!

Södra Australiens höjdpunkter

 • Djurliv i South Australia
 • Storstadspuls i Sydney
 • Vackra Great Ocean Road
   

25 dagar från 47.200 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 6.jpg

Australiens östkust i bil

 • Utforska östkusten i bil
 • Flyg, bil & hotell är bokat
 • Ni upplever på egen hand
   

25 dagar från 36.600 kr

Australien - Queensland - coral expeditions -
Inrikesflyg på köpet!

Storstad, rev & strand

 • Storstadspuls i Sydney
 • 4 dagar Stora Barriärrevet
 • Regnskog & strand i Cairns
   

16 dagar från 33.900 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg
Inrikesflyg på köpet!

Sydney & Cairns kombo

 • Pulserande Sydney
 • Stora Barriärrevet
 • Tropiska Cairns
   

14 dagar från 20.900 kr

20171121-DJI_0740

Queensland In Style

 • Fantastiskt boende
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dagar från 62.900 kr

Australien - Queensland - Port Douglas - strand 1.jpg
Inrikesflyg på köpet!

Australien på sommarlovet

 • Res på sommarlovet
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 35.900 kr

great walks of australia great ocean road
Inrikesflyg på köpet!

Södra Australiens höjdpunkter

 • Djurliv i South Australia
 • Storstadspuls i Sydney
 • Vackra Great Ocean Road
   

25 dagar från 47.200 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 6.jpg

Australiens östkust i bil

 • Utforska östkusten i bil
 • Flyg, bil & hotell är bokat
 • Ni upplever på egen hand
   

25 dagar från 36.600 kr

Australien - Queensland - coral expeditions -
Inrikesflyg på köpet!

Storstad, rev & strand

 • Storstadspuls i Sydney
 • 4 dagar Stora Barriärrevet
 • Regnskog & strand i Cairns
   

16 dagar från 33.900 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg
Inrikesflyg på köpet!

Sydney & Cairns kombo

 • Pulserande Sydney
 • Stora Barriärrevet
 • Tropiska Cairns
   

14 dagar från 20.900 kr

20171121-DJI_0740

Queensland In Style

 • Fantastiskt boende
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dagar från 62.900 kr

Australien - Queensland - Port Douglas - strand 1.jpg
Inrikesflyg på köpet!

Australien på sommarlovet

 • Res på sommarlovet
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 35.900 kr

Så blir din skräddarsydda resa till

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Du kontaktar oss

Ring på 0775-888088, maila oss en reseförfrågan eller boka ett personligt möte på vårt kontor.

2.png

Vi ger dig tips och skräddarsyr

Du får kontakt med en kunnig resesäljare som ger dig bra tips och planerar din resa tillsammans med dig, helt efter dina önskemål. 

3.png

Du får ett reseförslag

Du får ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Detta kan du sedan ändra ifall du vill och du förbinder dig inte till någonting. 

4.png

Du bokar resan

När du känner dig nöjd med upplägget bekräftar du bokningen och kan börja se fram emot din kommande resa.

Välkommen på reseföredrag

maui AU Australia Winery Haven Image Exterior Winery Vineyard Sunset Scenic

GÖTEBORG,
maui AU Australia Winery Haven Image Exterior Winery Vineyard Sunset Scenic

GÖTEBORG,

Ring till oss

Vi finns redo att göra verklighet av dina resedrömmar! Öppet månd-torsd 9-18, fred 9-17. 

staff-se.png