0775-888 088 FÅ OFFERT
Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

Fantastisk resa till tre av de klassiska upplevelserna i Australien. Vackra Sydney, den röda öknen med Uluru och avslutning med tropisk värme och barriärrev i Queensland.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

16 dagar från 57.000 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef. Denna resa till Australien är en kombination av storstad, outback och avslappning i tropiska norr. En klassiker som visar er tre av Australiens olika områden. Resan innehåller sex dagsturer och tre handplockade hotell av 4-stjärnig standard för bästa upplevelse.

Sydney & Blue Mountains

Ni ankommer till vackra Sydney där de första fyra dagarna tillbringas. I Sydney har vi bokat in er på ett centralt beläget hotell med gångavstånd till det mesta. I Sydney väntar bl.a rundvandring och besök på en av världens mest kända byggnader, Sydney Opera House. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

En guidad tur till Blue Mountains är ett måste när man är i Sydney. Nationalparken finns med på UNESCO:s Världsarvslista, bl.a. för att det i området finns 91 olika eukalyptusarter och 132 andra växtarter, som bara finns just i detta område. Blue Mountains är en magisk plats oavsett årstid. Oljedropparna från eukalyptusträden i kombination med damm och fukt ger ett bått skimmer. Därav ser det blått ut på håll och det är därifrån bergskedjan fått sitt namn.  Är du vin och matintresserad kan vi hjälpa dig uppleva vinområdet Hunter Valley strax norr om Sydney på en dagstur. För barnen är ett besök på Sydney Aquarium eller Taronga Zoo alltid populärt.

Uluru och den röda öknen

Efter några intensiva och härliga dagar i Sydney går resan vidare till Northern Territory och Uluru, den berömda klippan i centrala delarna av Australien. Här kommer du få uppleva både soluppgång och solnedgång vid Uluru, äta en fantastisk middag under stjärnorna och tid att upptäcka detta hos aboriginerna så heliga område.

Regnskog & Stora Barriärrevet

Resan tar dig från den karga, röda öknen till det gröna tropikerna i norra Queensland. Här kommer dagarna fyllas med upplevelser i världens äldst bevarade regnskog, besöka det otroliga barriärrevet, åka tåg till Kuranda och tid för avslappning på stranden eller vid poolen.

Handplockade upplevelser

Allt boende och upplevelser är handplockade av våra Australienexperter. Resan är ett förslag och kan förlängas enligt önskemål.

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

Individuell rundresa till de klassiska upplevelserna i Australien. Vackra Sydney, den röda öknen med Uluru och avslutning med tropisk värme och barriärrev i Queensland.

Dag 1: Avresa Sverige

Det är dags att bege sig iväg till landet Down Under.

Dag 3: Ankomst Sydney

Ankomst Sydney. Transfer från flygplats till hotell. Ni bor på centralt hotell i Sydney med gångavstånd till Darling Harbour, Sydney Operahouse, Harbour Bridge och Circular Quay med alla restauranger. Eftermiddagen rekommenderar vi att ni spenderar till fots och börjar känna på staden.

Dag 4: Sydney

Första heldagen i Sydney. Idag har vi bokat in er på en rundvisning av Sydney Opera House. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

Denna guidade rundtur ger er det bästa av operahuset inifrån. Turen är grundlig och ni får alla spännande anekdoter om bygget som ni annars hade missat. Varför inte kombinera med en föreställning på kvällen?

Resten av dagen på egen hand.

 

Dag 5: Dagstur till Blue Mountains

En guidad tur till Blue Mountains är ett måste när man är i Sydney. Nationalparken finns med på UNESCO:s Världsarvslista, bl.a. för att det i området finns 91 olika eukalyptusarter och 132 andra växtarter, som bara finns just i detta område. Blue Mountains är en magisk plats oavsett årstid. Oljedropparna från eukalyptusträden i kombination med damm och fukt ger ett bått skimmer. Därav ser det blått ut på håll och det är därifrån bergskedjan fått sitt namn.

Denna dagstur ger en fin naturupplevelse utan att sätta för höga krav på fysiken. Ni blir hämtade på morgonen vid ert hotell och därefter startar turen över den spektakulära Sydney Harbour Bridge. På vägen upp till bergen gör ni ett stopp för morgonfika i den australiska bushen. Här finns möjlighet att se känguru på nära håll eller några av de vänliga papegojorna och kakaduorna som finns i området. På den guidade dagsturen blir ni transporterade i 4WD vilket gör att man kan komma längre in än de större och mer traditionella turistbussarna. Turen går förbi “De tre systrarna” som är en av Australiens kända naturfenomen, spektakulära canyons och vattenfall. Lunch blir serverad på ett vackert historiskt bergshotell.

All transport, enklare lunch, guidning under hela dagen. Tillbaka i Sydney på eftermiddagen.

Dag 6: Sydney

Heldag på egen hand att fortsätta utforska dagen. Besök gärna de gamla historiska delarna av Sydney, The Rocks, med dess små butiker och caféer. Packa ryggsäcken och ta färjan ut till stränderna i norr med Manly i spetsen för en dag på stranden eller bussen ut till Bondi beach, kanske Australiens mest kända strand.

Dag 7-9: Ayers Rock

Dags att lämna Sydney och flyga till Northern Territory och den röda öknen. Transfer från hotell till Sydney flygplats. Ankomst till Ayers Rock vid lunchtid. Transport till hotellet på Ayers Rock Resort. På kvällen väntar en fantastisk upplevelse med solnedgång vid Uluru samt middag under stjärnorna. All transport, guidning och en härlig middag är inkluderat.

Dag 7:
Dags att vakna riktigt tidigt för att ta dig på en av de mest spektakulära upplevelserna som finns här ute, att se soluppgången vid Uluru. Du besöker förutom Uluru även den majestätiska klippformationen Kata Tjuta eller The Olgas i folkmun. Transport tillbaka till hotellet och här finns tid för avslappning vid poolen resten av dagen.

Dag 9: Ayers Rock - Cairns (Port Douglas)

Transport till Ayers Rock flygplats. Du lämnar Northern Territory för att resa till solskensstaten Queensland där du kommer bo de kommande 6 nätterna i den lilla charmiga semesterorten Port Douglas, en timme norr om Cairns. Du möts av vår lokala representant för transport till härliga Port Douglas.

Dag 10: Dagsutflykt Stora Barriärrevet

Dagsutflykt till Stora barriärrevet
Äntligen dags att få uppleva Stora Barriärrevet. En heldagsutflykt direkt från Port Douglas där du får möjlighet att snorkla, bad eller prova på att dyka med instruktör om du vill det. En dag med Silversonic handlar om att vara i vattnet och uppleva den magiska undervattensvärlden på Stora barriärrevet.

Med en guidad snorkeltur inkluderad, kommer du att kunna utforska undervattensläckerheterna precis så avancerat som du känner för. Vill du hellre ta det lugnt, bara bada och njuta av god mat & dryck ombord, är det precis lika möjligt.

Om du inte har snorklat förut är det ok! Besättningen finns till hands för att ge dig instruktioner men vi rekommenderar att du har god simförmåga och ganska bra kondition eftersom snorkling kan vara en ansträngande aktivitet. Mask, fenor, flytanordningar och flytvästar finns ombord vid behov.

Transport tillbaka till Port Douglas på eftermiddagen.

Dag 11: Port Douglas

Heldag på egen hand i Port Douglas. Passa på att uppleva Four Mile Beach, slappa vid poolen eller njut på någon av de trevliga restaurangerna.

Dag 12: Dagsutflykt till regnskogen

Dagsutflykt till Daintree National Park/Mossman Gorge
Dagens utflykt är en heldagsupplevelse i världens äldsta regnskog strax nordväst om Port Douglas, Daintree och Mossman. En unik plats där du får lära dig mer om djuren, naturen och hur aboriginerna har kunnat överleva och utnyttja regnskogen utan att förstöra. Har du tur får du se både krokodiler och den svarthövdade kakaduan. Enklare lunch inkluderat, guidning och transport från hotellet. Tillbaka på hotellet under eftermiddagen.

Dag 13: Port Douglas

Heldag i Port Douglas på egen hand. Om du hellre vill uppleva mer av området kan vi rekommendera en dagstur till Kuranda med tåg och hemresa med skyrail svävandes högt över regnskogens trädtoppar.

Dag 14: Port Douglas

Heldag på egen hand i Port Douglas. Passa på att uppleva Four Mile Beach, slappa vid poolen eller njut på någon av de trevliga restaurangerna. Kanske ta bussen eller be oss boka en privat transport till Cairns för att utforska den största staden i norra Queensland?

Dag 15: Hemresa

Dags att packa väskan för resan hem till Skandinavien igen. Transport från Port Douglas till Cairns flygplats för hemresa till Sverige igen.

Dag 16: Ankomst Sverige

Beroende på flygbolag ankommer du till Skandinavien antingen på förmiddagen eller eftermiddagen.

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Få städer i världen erbjuder så många härliga stränder, ett behagligt klimat året runt och fantastiskt läge direkt vid havet så som Sydney gör.

Vad kan man se och göra i Sydney?

Sydney är delstatens huvudstad och den största staden i Australien med över 5 miljoner invånare. Trots sin stora befolkning känns staden ganska ’liten’ och den är lätt att ta sig runt i, både till fots och med lokaltrafik.

Sydneys siluett domineras självklart av de två ikoniska sevärdheterna, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, där den senare tar dig från centrum till North Sydney på 10 minuter. Områden man måste besöka, förutom Circular Quay med Operahuset, är Darling Harbour och Australiens världsberömda Bondi Beach som du lättast tar dig till med buss. Vill du slippa alla turister på Bondi Beach rekommenderar vi att du tar färjan till Manly Beach. Här är något lugnare och här finns flera härliga caféer och restauranger att inta sin lunch på.

I innerstaden finner du områden som Balmain, Paddington och Glebe där besökare kan se en skymt av viktoriansk -, edvardiansk – och 20-tals arkitektur gömd bland moderna byggnader. I dessa områden kan man strosa runt bland caféer, restauranger och butiker och bara njuta av stämningen. Glöm inte att också flanera runt i The Rocks med sina trevliga butiker, härliga caféer och trevliga läge vid vattnet.

Evenemang i Sydney

Sydney är utan tvekan Australiens nummer ett när det gäller evenemang. Det mest kända kanske är stadens årliga nyårsfirande med ett fyrverkeri utan dess like. Turister från alla världens hörn vallfärdar då hit för att i alla fall en gång i livet få uppleva nyår i Sydney. Ett annat känt evenemang är Sydney Mardi Gras Parade som hålls i mars varje år. Hundratusentals åskådare tar del av detta glädjefyllda evenemang där bland annat en parad med över 10 000 deltagare tågar genom staden. Både nyårsfirandet och Mardi Gras är gratisevenemang och lockar som sagt otroliga mängder folk, vilket gör att man behöver boka både boende och aktiviteter i riktigt god tid. Utöver dessa två ålls sedan under resten av året oräkneliga mindre festivaler, kulturevenemang och även stora sportevent.

Sevärdheter utanför Sydney

Det finns en mängd saker att se och göra även strax utanför Sydney. Blue Mountains är kanske den mest kända med bergsformationen Three Sisters och sitt blåa sken. Detta sken som också gett området sitt namn, skapas när oljedropparna från alla Eucalyptusträden blandas med damm och fukt i luften. En dagstur hit är ett måste när du är i Sydney. Läs här om den dagstur vi rekommenderar Dagstur till Blue Mountains.

Ett av Australiens bästa vinområden, Hunter Valley, finns också på en dagsturs avstånd. För att kunna smaka på de fantastiska vinerna som produceras här rekommenderar vi en busstur med guide, eller att du kör själv men då bor över på något av de trevliga ställen som finns i Hunter Valley. Då finns möjlighet att cykla mellan vingårdarna och ta del av årets skörd på flera ställen. Läs här om en av de dagsturer du kan boka via oss Vintur Hunter Valley.

Självklart finns det flera andra turer du kan göra för att exempelvis uppleva Australiens unika djurliv med kängurur och koalor. Läs mer här om alla utflykter du kan göra i och utanför Sydney.

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Uluru

Synen av Uluru som häver sig upp ur den australiensiska röda öknen är en höjdpunkt på varje resa till Australien.

Uluru kan upplevas på många sätt

Många kallar fortfarande den fascinerande stenen i Australiens outback sydväst om Alice Springs för Ayers Rock, men det officiella namnet är Uluru.

Tidigare var det nästan en ritual att klättra Uluru, men idag väljer de flesta att uppleva området på andra sätt. Ta den nästan 10 km långa promenaden runt klippan, eller utforska de gamla grottmålningarna tillsammans med en aboriginsk guide från den lokala Anangu-stammen som berättar om klippan som har andlig mening från urminnes tider. Du kan läsa mer om området och Anangu-folkets kultur på besökscenteret. Slutligen, gå inte miste om de spektakulära solnedgångarna där solens mjuka strålar får Uluru att skifta färg samtidigt som tusentals stjärnor tänds på den australiensiska ökenhimlen.

The Olgas och Kings Canyon

Fler spännande äventyr väntar nära Uluru. Små vägar vindlar mellan The Olgas; en samling av 36 monoliter varav den största är betydligt högre än Uluru. Eller utforska Kings Canyons steniga landskap som döljer en trevlig liten oas inklämd mellan höga bergväggar.

Guidade turer i Red Centre

Samtliga tre områden (Uluru, The Olgas och Kings Canyon) går att uppleva på guidade dags – eller övernattningturer. Åker du på en övernattningstur campar du antingen på permanenta campsites eller bor på hotell och utgår därifrån. Se reseförslag och turer nedan som tar dig till denna unika del av Australien och världen.

Utforska Stora Barriärrevet

Cairns

Cairns i norra Queensland är perfekt för både avslappning och upplevelser i regnskogen och på revet.

Utflykter från Cairns

Cairns ligger i Australiens vackra delstat Queensland där du bl.a har närheten till uråldrig regnskog och inte minst fascinerande Stora Barriärrevet.

En värld av spännande utflykter utgår från Cairns. Spana efter krokodiler i Daintree River eller besök vackra Cape Tribulation där regnskogen möter korallhavet. Du kan också utforska natursköna Mossman Gorge tillsammans med en aboriginsk guide eller hoppa på det gamla veterantåget som tar dig uppför bergen till Kuranda. Resan tillbaka till Cairns kan ske med den 7,5 km långa linbanan tätt ovanför den vackra regnskogens trädkronor. Du kan också uppleva den frodiga naturen i Atherton Tablelands från en luftballong eller besöka de spännande lavatunnlarna i Undara. Den botaniska trädgården i utkanten av Cairns är också värt ett besök.

Stora Barriärrevet från Cairns

Cairns är den perfekta utgångspunkten för en dagsutflykt till Stora Barriärrevet. Välj mellan små vackra tropiska öar i anslutning till revet eller en dagstur till det yttre revet med öppet hav. Här ligger revet nära vattenytan och snorklingen är i världsklass. Det finns ingen strand i Cairns men strax norr om Cairns finner du små orter som Trinity Beach och Palm Cove med vackra stränder och små mysiga restauranger i direkt anslutning till havet

Karta

Prisexempel

16 dagar från 57.000 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 57.000 kr vid 2 vuxna

Tillägg i högsäsong: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

* Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast.

Priset inkluderar
 • Flyg Sverige - Australien t/r
 • Alla inrikesflyg i Australien
 • Flygskatter & ev. avgifter
 • 4 övernattningar på centralt 4-stjärnigt hotell i Sydney
 • Dagstur: Blue Mountains inkl guidning och lunch
 • Dagstur: Rundtur på Sydney Opera House
 • 2 övernattningar på Ayers Rock Resort
 • Dagstur: Sunset tour + middag under stjärnorna vid Uluru
 • Dagstur: Sunrise tour inkl The Olgas från Ayers Rock Resort
 • 6 övernattningar på 4-stjärnigt hotell/resort i Port Douglas
 • Dagstur: Stora Barriärrevet inkl transport, lunch, snorkelutrustning och guidning, från Port Douglas
 • Dagstur till nationalparken Daintree och Mossman Gorge från Port Douglas inkl. lättare lunch
 • Alla transporter enligt program
 • Full klimatkompensation
 • MyPlanet Concierge service - support 24/7 under resan
Tillägg
 • Uppgradering till business class på flyget
 • Upplevelser ej nämnda i programmet
 • Mat och dryck generellt, förutom på turerna där det oftast ingår.
 • Avbeställningskydd
 • Reseförsäkring
 • Visum till Australien (Ordnas av gästen själv)
Skräddarsy din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 49.950 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person