Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den stora Australienresan

Detta är den ultimata resan till Australien! Upplev korallrev, outback med tåg, storstad, natur, djurliv och mycket mer på spännande guidade utflykter!

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

36 dagar från 68.200 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Vill du uppleva alla Australiens höjdpunkter på en och samma resa? Då är denna resa till Sydney, Melbourne, Great Ocean Road, Flinders Ranges, Kangaroo Island, Ayers Rock, Kakadu, Cairns och Stora barriärrevet något för dig!

Under vägen upplever du Australiens vilda natur och fantastiska djurliv och du möter välkommande Aussies som gör allt för att du ska känna dig välkommen i deras vackra land.

Du kan också se fram emot att utforska kakadu nationalpark i en 4WD, en fyradagars mini-kryssning på stora barriärrevet, Australiens mest legendariska tågresa och flyga luftballong vid Cairns. Detta är bara några av höjdpunkterna på denna unika resa.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien
Resor till Sydney

Få städer i världen erbjuder så många härliga stränder, ett behagligt klimat året runt och fantastiskt läge direkt vid havet så som Sydney gör. 

Vad kan man se och göra i Sydney?

Sydney är delstatens huvudstad och den största staden i Australien med över 5 miljoner invånare. Trots sin stora befolkning känns staden ganska 'liten' och den är lätt att ta sig runt i, både till fots och med lokaltrafik. 

Sydneys siluett domineras självklart av de två ikoniska sevärdheterna, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, där den senare tar dig från centrum till North Sydney på 10 minuter. Områden man måste besöka, förutom Circular Quay med Operahuset, är Darling Harbour och Australiens världsberömda Bondi Beach som du lättast tar dig till med buss. Vill du slippa alla turister på Bondi Beach rekommenderar vi att du tar färjan till Manly Beach. Här är något lugnare och här finns flera härliga caféer och restauranger att inta sin lunch på.

I innerstaden finner du områden som Balmain, Paddington och Glebe där besökare kan se en skymt av viktoriansk -, edvardiansk - och 20-tals arkitektur gömd bland moderna byggnader. I dessa områden kan man strosa runt bland caféer, restauranger och butiker och bara njuta av stämningen. Glöm inte att också flanera runt i The Rocks med sina trevliga butiker, härliga caféer och trevliga läge vid vattnet.

Evenemang i Sydney

Sydney är utan tvekan Australiens nummer ett när det gäller evenemang. Det mest kända kanske är stadens årliga nyårsfirande med ett fyrverkeri utan dess like. Turister från alla världens hörn vallfärdar då hit för att i alla fall en gång i livet få uppleva nyår i Sydney. Ett annat känt evenemang är Sydney Mardi Gras Parade som hålls i mars varje år. Hundratusentals åskådare tar del av detta glädjefyllda evenemang där bland annat en parad med över 10 000 deltagare tågar genom staden. Både nyårsfirandet och Mardi Gras är gratisevenemang och lockar som sagt otroliga mängder folk, vilket gör att man behöver boka både boende och aktiviteter i riktigt god tid. Utöver dessa två ålls sedan under resten av året oräkneliga mindre festivaler, kulturevenemang och även stora sportevent. 

Sevärdheter utanför Sydney

Det finns en mängd saker att se och göra även strax utanför Sydney. Blue Mountains är kanske den mest kända med bergsformationen Three Sisters och sitt blåa sken. Detta sken som också gett området sitt namn, skapas när oljedropparna från alla Eucalyptusträden blandas med damm och fukt i luften. En dagstur hit är ett måste när du är i Sydney. Läs här om den dagstur vi rekommenderar Dagstur till Blue Mountains.

Ett av Australiens bästa vinområden, Hunter Valley, finns också på en dagsturs avstånd. För att kunna smaka på de fantastiska vinerna som produceras här rekommenderar vi en busstur med guide, eller att du kör själv men då bor över på något av de trevliga ställen som finns i Hunter Valley. Då finns möjlighet att cykla mellan vingårdarna och ta del av årets skörd på flera ställen. Läs här om en av de dagsturer du kan boka via oss Vintur Hunter Valley.

Självklart finns det flera andra turer du kan göra för att exempelvis uppleva Australiens unika djurliv med kängurur och koalor. Läs mer här om alla utflykter du kan göra i och utanför Sydney.

Naturlige kilder i Gunlom, Kakadu National Park, Northern Territory, Australien
Resor till Kakadu National Park

Kakadu National Park är fylld av enastående kultur- och naturupplevelser, och parken är en av Australiens riktiga höjdpunkter.

Kakadu National Park

Bada i fantastiska vattenfall, vakna upp till ljudet av skrattande papegojor och håll utkik efter de enorma saltvattenskrokodilerna som lurar under vattenytan. Kakadu National Park är fylld av naturupplevelser, men området är också rikt på Australiens traditionella kultur. Tack vare detta är det en av få platser som finns med på UNESCOs världsarvslista både för sin kultur och natur. 

Natur och djurliv

I Kakadu hittar du riktig vildmark med vidsträckta våtmarker, gyllene klippor och vattenfall som kastar sig ut från klipporna. Djurlivet i nationalparken är otroligt rikt, även med australiensiska mått mätt. Du kan få syn på allt från kängurur och kakaduor till dingos och vilda hästar. Även några av världens största saltvattenskrokodiler lever här, och de kan du uppleva på en båttur på Yellow Waters och i Mary Wetlands. Du kan också följa med på en guidad tur i 4WD och utforska de mer avskilda vattenfallen Twin Falls och Jim Jim Falls, där dammet från bilresan dit kan sköljas av i naturliga pooler med den vilda naturen runt omkring. Vissa turer inkluderar också ett besök till Litchfield National Park där ännu fler vattenfall väntar. 

Klippmålningar i Kakadu

I mer än 40.000 år har människan levt med och av dessa landskap, och Kakadu är en av de bästa platserna att uppleva Australiens ursprungliga kultur på. Det är i form av aboriginer som fortfarande spelar en viktig roll i beskyddandet av parken, men också de fantastiska klippmålningarna vid Nourlangie Rock och Ubirr Rock som är fulla av legender från den lokala mytologin.

En panoramaudsigt over Flinders Ranges, Australien
Resor till Flinders Ranges

Flinders Ranges är ett utav de mest spektakulära naturområdena i Australien, rikt på aboriginsk kultur och med ett fantastiskt djurliv.

'Natural Landscapes'

Några av Australiens mest unika naturområden kallas med ett samlingsnamn 'Natural Landscapes', och här ingår Flinders Ranges i South Australia. Området är 540 miljoner år gammalt och bjuder på ett kargt bergslandskap med dramatiska raviner. Det finns också en rik aboriginsk kultur och historia att ta del av. Djurlivet lockar också många och då särskilt fågellivet.  

Wilpena Pound

Wilpena Pound ligger i Flinders Ranges och ser ut som en stor krater. Med en bredd på 10 mil ses den bäst från luften på en scenic flight, men här finns också fantastiska vandringar och 4WD-turer att följa med på.

Ta sig dit 

Flinders Ranges ligger ca 45 mil från Adelaide och tar ca 5 timmar med bil. Om du inte vill eller har tid att köra kan du flyga från Adelaide till Port Augusta vilket tar strax under en timme. 

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg
Kangaroo Island Adventure

Sälarna solar sig på stranden, koalorna sitter högt uppe i eukalyptusträden, myrpiggsvinen är på jakt efter insekter och överallt är det kängurur och wallabies. Nej, det är inte en djurpark vi pratar om utan Kangaroo Island strax utanför Adelaide i södra Australien.

Kangaroo Island är Australiens svar på Galapagos och är ett perfekt resmål för att uppleva de inhemska djuren på nära håll. Ni reser i en mindre grupp på max 20 personer. Boendet är antingen i sovsal, dubbelrum eller familjerum (upp till 4 personer). Ni delar dusch och toalett med andra resenärer.

En tur till Kangaroo Island är ett måste när ni besöker södra Australien. 

Karta

Dag för dag

Detta är den ultimata resan till Australien! Upplev korallrev, outback med tåg, storstad, natur, djurliv och flera andra spännande guidade utflykter.

Dag 1: Avresa från Sverige

Avresa från Sverige. Resan passar med avgång från Sverige på onsdagar.

Dag 2: Mellanlandning i Asien

Efter ett byte i Asien fortsätter du mot Australien. Du kan lägga till ett stopp i tex Singapore, Dubai eller Hong Kong om du önskar.

Dag 3: Sydney

Idag ankommer du till Sydney. Använd den första dagen till att upptäcka Sydney. Gå en promenad till Operahuset eller Chinatown. Du kan också börja din vistelse med ett besök till Manly, som erbjuder mysiga cafén och några av Sydneys bästa stränder.

Dag 4: Sydney

Heldag på egen hand i Sydney, Bridge Climb är ett roligt sätt att se staden från en ny vinkel. Att stå 134 meter uppe på Sydney Harbour Bridge med utsikt över Operahuset är en verkligt unik upplevelse. Det finns inte så många platser så vi rekommenderar att du bokar detta hemifrån. Om du föredrar att hålla fötterna på marken, erbjuder Sydney en mängd andra alternativ. Ta en promenad i den vackra botaniska trädgården, ta en guidad tur i operahuset och upptäck sedan den unika byggnaden vid havet ombord på en av Sydneys många färjor. På Tarango zoo kan du komma mycket nära Australiens ikoniska djur, och om du behöver koppla av efteråt är Sydneys stränder aldrig långt borta.

Dag 5: Sydney – Dagstur till Blue Mountains

Idag kommer du att uppleva de första upplevelserna från Australiens magnifika landskap när du lämnar storstaden bakom och utforskar Blue Mountains på en dagstur. Området är mycket dramatiskt med trädbevuxna berg och ett rikt djurliv. Känguruer, echidnas och Australiens andra unika djurarter lever bland träden. Det gör även en mängd färgglada fåglar. Den orörda naturen och det rika djurlivet har säkrat området en plats på UNESCO: s världsarvslista.

Dag 6: Melbourne

Från Sydney flyger du till en annan av Australiens största städer, Melbourne. Resten av dagen är fri att njuta av denna vackra stad, som av många anses vara en av Australiens vänligaste storstadsstäder. Staden erbjuder bland annat ett rikt kulturliv, fantastisk shopping och många fina arkitektoniska juveler från både nutid och kolonial tid.

Dag 7: Melbourne – Koala-safari

Den här dagen kommer du att börja med en heldagstur till You Yangs Ranges Regional Park, där du möter bland annat Daisy, Wilma och Bear koalas. Guiden Janine har sitt eget forskningsprojekt i området. Så även om koalorna lever vilda i skogen, betraktar hon dem nästan som familj, darför de har fått namn. Det faktum att det finns många koalor här beror på en hälsosam befolkning av koalas rätt att äta; eukalyptusarter "managummi". Du går på koala spaning och blir mycket klokare om dessa bedårande djur och deras ovanligt avslappnade livsstil. Det finns också goda chanser att se känguruer och emu innan du återvänder till hotellet i Melbourne i slutet av dagen.

Dag 8: Melbourne

Dagen är fri att utforska Melbourne på egen hand. Promenera längs floden, njut av folkmassorna och njut av denna vackra metropol. Eller gå på en utflykt till ett av de många utmärkta vinområdena i närheten av staden. Helt olika upplevelser väntar på den lilla ön Phillip Island söder om Melbourne, där pingviner landar i land i skymningen efter att ha tillbringat dagen för att söka mat till havs. Australiens vilda djur kan också upplevas i Healesville Wildlife Sanctuary, eller njuta av landskapet runt Melbourne ombord på ånglokomotivet Puffing Billy Steam Train.

Dag 9: Melbourne – Great Ocean Road – Apollo Bay

Idag hämtar du din hyrbil och börjar den självgående delen av den stora resan. Från Melbourne, åker du västerut och en av de stora höjdpunkterna på resan är Great Ocean Road. På vägen passerar du bland annat stränderna i Torquay och Bells Beach, där surfare från hela världen kommer att prova på de enorma vågorna som kan bli upp till sex meter höga. Dagens mål är Apollobukten. Det är värt att köra lite längre bort till blåsiga Cape Otway, där en fyr markerar ena änden av kuststräckan som de tidigaste pionjärerna kallade "Ship Wreck Coast" på grund av de många fartyg som marscherade här.

Avstånd: ca. 200 km fra Melbourne til Apollo Bay.

Dag 10: Apollo Bay – Great Ocean Road – Port Fairy

Du är nu mitt i Great Ocean Road. Rutten går genom regnskog och eukalyptuskogar, längs dramatiska kuststräckor och genom idylliska småstäder och nationalparker. Längs kusten har havsbruset skapat klippformationer som London Bridge och de tolv apostlarna, som båda är en dramatisk syn med vågorna kraschar mot stranden. Det finns gott om möjlighet att stanna vid utsiktspunkter längs vägen och ta korta promenader i det vackra landskapet. Till exempel i Great Otway National Park, som erbjuder vackra vattenfall omgiven av tät regnskog. Körningen från Apollobukten till Port Fairy tar bara cirka tre timmar, så det finns gott om tid att njuta av resan.

Avstånd: ca. 200 km från Apollo Bay till Port Fairy.

Dag 11: Port Fairy – Mount Gambier

Du lämnar Victoria och kör in i delstaten South Australia till staden Mount Gambier. Det här brukade vara ett vulkaniskt område, men idag är de gamla vulkaniska kratrarna fyllda med vatten. I synnerhet är de två kratersjöarna nära Mount Gambier berömda eftersom den ena är en klarblå färg medan vattnet i den andra är helt grönt. Men färgerna ändras med ljuset och årstiderna. Vinälskare kan också överväga att köra lite norrut till Coonawarra vinregion, där några av Australiens bästa röda viner produceras.

Avstånd: ca. 175 km från Port Fairy till Mount Gambier.

Dag 12: Mount Gambier – Barossa Valley

Idag väntar en av Australiens mest berömda vinregioner när du åker inåt till Barossa Valley. Både vita och röda viner produceras i fälten som slingrar sig över böljande kullar runt Barossadalen. Denna del av Australien koloniserades av tyska invandrare och de tyska rötterna känns fortfarande tydligt i flera av områdets småstäder. De flesta vingårdar är öppna för besökare, så det finns alla möjligheter att smaka på den senaste skörden och prata med de passionerade vinbönderna.

Avstånd: ca. 475 km från Mount Gambier till Barossa Valley.

Dag 13: Barossa Valley – Flinders Ranges

Fortsätt norrut till ett av Australiens mest förbisedda naturområden; Flinders Ranges National Park. Denna forntida, eroderade bergskedja sträcker sig från Port Pirie i söder och 800 km i norr och erbjuder öppna vidder, klippiga raviner och mjuka kullar. Parkens obestridda höjdpunkt är dock Wilpena Pound, som är en stor platå formad som en amfiteater omgiven av 1 000 m höga berg. Natten tillbringar du natten på Rawnsley Park Station, som har vacker utsikt över Wilpena Pound. Rawnsley är en riktig fårfarm, och vid vissa tider på året är det möjligt att uppleva klippning av får.

Avstånd: ca. 400 km från Barossa Valley till Rawnsley Park Station.

Dag 14: Flinders Ranges

Dagen är fri att utforska Flinders Ranges, som erbjuder en mängd goda promenader. Det är stor chans att se känguruer på den öppna landsbygden. Om du vill uppleva landskapet ovanifrån kan vi ordna en flygning över Wilpena Pound. Detta är faktiskt det bästa sättet att få ett intryck av det distinkta landskapet.

Dag 15: Flinders Range – Adelaide

Nu väntar mer storstadsupplevelser när du åker söderut mot Adelaide, där hyrbilen lämnas. Adelaide är bland Australiens mindre besökta storstadsstäder, det är synd för staden erbjuder utmärkt shopping, många vackra kyrkor och ett mysigt litet centrum omgiven av parklandskap. Du har två nätter i Adelaide.

Avstånd: ca. 450 km från Flinders Ranges till Adelaide.

Dag 16: Adelaide

Dagen är fri för dina egna äventyr i Adelaide. Handla i butikerna i gågatan Rundle Mall och njut av parkerna norr om stadens centrum, där du hittar bland annat stadens botaniska trädgårdar och Adelaide Festival Center. Eller hoppa på en spårvagn till strandförorten Glenelg. Du kan också lära dig mycket mer om australiska viner och olika druvsorter på National Wine Center of Australia.

Dag 17-18: Kangaroo Island med guide

De kommande två dagarna erbjuder några av Australiens mest unika naturupplevelser när du besöker Kangaroo Island på en guidad tur. Öns dramatiska landskap är orörda på många ställen och djurlivet är extremt rikt och varierat. Sjölejon ligger nära varandra i sanden och solar, känguruer studsar runt landskapet mellan emus och echidnas, medan koalan tyst mumsar genom det dagliga utbudet av eukalyptusblad. Men Kangaroo Island är inte ett zoo. Det är en bit av en oöverträffad vild natur. Du har två dagar att njuta av läckerheterna, eftersom du tillbringar en natt på ön med helpension inkluderat. Turnén avslutas i Adelaide, där du har en natt till.

Dag 19: Med tåget The Ghan till Alice Springs

Du har förmiddagen fri i Adelaide innan du går ombord på Australiens mest berömda tåg, The Ghan, som tar dig norrut till Alice Springs. Snart rullar tåget ut från Adelaide och genom frodiga jordbruksområden med spridda vingårdar. Men gradvis blir landskapen mer och mer torra tills öknen tar över. Ökenlandskapen kan se nakna och öde ut. Men även här kan du ha tur att se djur från tåget. Röda gigantiska känguruer söker skugga under de spridda träden, vilda kameler smutar på torra buskar och i luften flockar papegojor från vattenhål till vattenhål. Du reser i gold- class och tillbringar natten ombord på tåget, och naturligtvis är en sovpkupé reserverad för dig.

Dag 20: Ankomst Alice Springs

Om du vaknar tidigt kommer du att uppleva en magisk soluppgång över öknen. Frukosten serveras medan tåget humlar vidare genom öknen mot Alice Springs. Du känner omedelbart att det här är en helt annan plats. Ökenluften är varm och torr, och klipporna längs den torkade floden som rinner genom staden glöder i orange-röda nyanser. Eftermiddagen är fri att utforska staden på egen hand. Ta en promenad nerför stadens lilla gågata. Eller höra mer om livet i denna avlägsna del av landet på Royal Flying Doctor Service eller School of the Air. Alice Springs Desert Park i utkanten av staden ger en bra introduktion till vildmarken i Australien, medan historiaentusiaster bör besöka den historiska telegrafstationen som hjälpte till att revolutionera kommunikationen med resten av världen i slutet av 1800-talet.

Dag 21-23: Campingäventyr vid Ayers Rock, Kata Tjuta och Kings Canyon

Idag väntar en av de stora höjdpunkterna på resan när du åker mot Uluru - tidigare känd som Ayers Rock - djupt i Australiens röda öken. De närmaste dagarna kommer du att spendera på en guidad safaritur som tar dig till tre av Australiens mest ikoniska naturfenomen. Naturligtvis bör du se solen gå upp och gå ner över Uluru. Du vandrar också mellan vertikala klippväggar i Vindens dal vid Kata Tjuta, tidigare känd som The Olgas. Flera magnifika ökenlandskap väntar i Kings Canyon där du vandrar upp till kanten av den enorma ravinen. En annan höjdpunkt är kvällarna runt lägerelden under en glittrande, klar stjärnklar himmel.

På vägen tillbringar du natten i tält med sängar i permanenta tältläger. Men du måste vara beredd på att förhållandena är enkla med delade bad- och toalettanläggningar. Bristen på komfort kompenseras dock av de magnifika naturupplevelserna och känslan av att vara ute i naturen dygnet runt. Turen avslutas i Alice Springs i slutet av dag 23, där du bor en natt.

Dag 24: Alice Springs – Darwin

Från Alice Springs flyger du till Darwin i den norra delen av Northern Territory. Landskapen och klimatet här skiljer sig helt från Alice Springs, men du kommer snabbt att upptäcka att Darwin också är en stad där livet lever utomhus. Ta en promenad ner på gågatan, The Mall, eller besök Museum & Art Gallery of Northern Territory, som har en av Australiens bästa konstsamlingar från områdets Aboriginal befolkning.

Dag 25-27: Kakadu National Park

De kommande tre dagarna erbjuder ett riktigt äventyr när du åker mot Kakadu och Litchfield National Park. Turen går i en 4WD buss med en guide som ser till att du får ut det mesta av detta unika naturområde. Höjdpunkterna är många. Du hittar krokodilbläckning, ser fantastiska stenmålningar vid Ubirr Rock, simmar i vackra vattenfall och har möjlighet att utforska det magnifika landskapet på många promenader. Övernattning i permanenta tältläger omgiven av naturen, och med fyrhjulsdrift har du möjlighet att nå mer avlägsna delar av parkerna. Djurlivet i båda nationalparkerna är extremt rikligt, inte minst i Kakadu, som är bland de bästa platserna i Australien att se djur och fåglar. Även några av de arter som sällan ses någon annanstans som vilda hästar, dingos, saltvattenkrokodiler och svart kakadu. Litchfield är också djurikt. Du har stor chans att se bedårande wallabies (små känguruer) inbäddade på klipporna vid Florens fall.

Helpension ingår på resan och du måste vara beredd på enkla faciliteter med delat badrum och toalett. På den tredje dagen återvänder du till Darwin, där du har en natt till.

Dag 28: Darwin – Cairns

Idag flyger du till Cairns, där du har tre nätter. Cairns är huvudstaden i norra tropiska Queensland, och det finns mycket att göra. Ta en promenad längs strandpromenaden ut mot vattnet eller plocka fram dina badkläder och besöka den konstgjorda anlagda lagunen mitt i Cairns. Härliga tropiska stränder finns både norr och söder om staden, och i utkanten av staden ligger en fin botanisk trädgård med en gångbro genom en liten bit av monsun regnskog. Dessutom erbjuder Cairns en mängd restauranger och ett bra utbud av butiker.

Dag 29: Cairns – Kuranda – Cairns

Många av höjdpunkterna i denna del av Australien ligger dock utanför Cairns, och den här dagen erbjuder en spännande heldagsresa till den lilla staden Kuranda i de regnskogsklädda bergen väster om Cairns. Resan är med ett veterantåg som slingrar sig genom regnskogen och förbi vattenfall. På andra håll klamrar rälsarna fast vid kullarna innan de gick in i Kurandas lilla station. Kuranda är en mysig liten stad med en liten marknad. Resan tillbaka till Cairns sker med en 7,5 km lång linbana som tar dig över regnskogsträden. Linbanan stannar vid Tjapukai Aboriginal kulturpark, där du får en god och underhållande introduktion till områdets inhemska kultur och myter.

Dag 30: Cairns

Dagen börjar redan i gryningen. Men det spelar förmodligen ingen roll eftersom det finns en förtrollande ballongflygning på programmet. När solen stiger över horisonten flyger du över Tablelands nära Cairns. Morgonluften är frisk och du rör dig långsamt och lågt över de frodiga landskapen badade i det gyllene morgonljuset. Tillbaka till land, gå tillbaka till ditt hotell, där resten av dagen är fri att utforska Cairns. Tillbringa dagen i staden, ta en promenad på strandpromenaden eller gör en utflykt till de magnifika regnskogsområdena Cape Tribulation, Mossman Gorge eller Daintree River norr om staden.

Dag 31-33: Kryssning på Stora Barriärrevet

Stora Barriärrevet är ett av naturens stora underverk. Revet är världens största levande organism och sträcker sig som en 2.600 km lång undervattensvägg utanför norra Queensland. Längs hela revet vattnar det liv, och en snorkeltur i det varma vattnet känns som att simma i ett gigantiskt akvarium fylt med fisk och koraller i alla tänkbara färger och former. Du har gott om möjlighet att utforska revet när du är till sjöss på en fantastisk minikryssning ombord på Coral Expeditions.

Med bara 22 hytter är det ett litet fartyg. Men detta är bara en fördel, eftersom fartygets storlek gör det möjligt att lägga till små tropiska öar och avlägsna delar av korallrevet längs vägen. Du kommer att landa bland annat på de natursköna öarna Dunk Island och Fritzroy Island, och det finns gott om möjlighet att snorkla på orörda delar av stora barriärrevet. En annan höjdpunkt är båtturen genom den smala och mycket vackra Hinchinbrook-kanalen. Snorkelutrustning ingår och dykutflykter kan ordnas för en mindre kostnad.

Dag 34: Cairns

Morgonen tillbringas på Fitzroy Island innan fartyget anländer till Cairns efter lunch. Här har du en sista eftermiddag på egen hand innan du återvänder hem.

Dag 35: Avresa Cairns

Avresa från Cairns till Sverige. Eller förläng din resa med några dagar i Asien eller strandsemester på Fiji.

Dag 36: Ankomst Sverige

Efter ett flygbyte i Asien anländer du till Sverige mättad av intryck och upplevelser.

Se alla dagar

Prisexempel

36 dagar från 68.200 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

1 natt från 1.420 kr

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

5 tim från 950 kr

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

1 dag från 1.600 kr

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

1 natt från 1.650 kr

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar. Kampanjerbjudande!

1 natt från 2.100 kr

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

1 natt från 2.100 kr

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

1 natt från 2.765 kr

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

1 dag från 1.450 kr

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

1 dag från 1.490 kr

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter. 
1 natt från 7.000 kr/pers. Kampanjerbjud...

1 dag från 7.000 kr

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes gömda pärlor

Se områden i Melbourne som turister sällan kommer till med en lokal guide.

5 tim från 740 kr

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Dagstur till Stora Barriärrevet

Upplev sandön Michaelmas Cay på Stora Barriärrevet ombord på en lyxkatamaran. 

1 dag från 1.630 kr

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island highlights

Flyg från Adelaide till Kangaroo Island och upplev natuuren & det fantastiska djurlivet.

1 dag från 5.150 kr

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

1 natt från 690 kr

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence dinner

Upplev en BBQ-middag i solnegångens ljus omgiven av Australiens röda öken.

5 tim från 1.650 kr

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

1 natt från 1.950 kr

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

2 dagar från 10.000 kr

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

1 natt från 1.350 kr

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

Aussie farmstay på Myella Farm

Kom nära naturen och se hur det går till på en äkta boskapsfarm när du bor på charmiga Myella Farm.

3 dagar från 1.970 kr

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

6 dagar från 22.900 kr

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road från Adelaide

Resan Adelaide-Melbourne bjuder på fantastiska vinområden, vackra kuster och mysiga städer.

5 dagar från 4.710 kr

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights i soluppgång

Se den fantastiska ljusinstallationen Field of Lights samt Uluru och The Olgas i soluppgång.

3 tim från 590 kr

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Tasmanien runt med bil

Denna tur är för er som vill ha friheten att uppleva Tasmaniens vackra natur i egen takt.

6 dagar från 4.650 kr

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet...

4 dagar från 10.800 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Cruise like a local

Njut av lunch och Sydneys vackra hamn på en yatch med bara 14 passagerare.

5 tim från 2.250 kr

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Kryssning Tasmanien

Följ med på en oförglömlig kryssning längs Tasmaniens vackra och avlägsna sydostkust.

8 dagar från 36.400 kr

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island Adventure

Upplev världens största sandö med guide. Bo på en resort mitt på Fraser Island. Kampanjerbjudande!

3 dagar från 3.290 kr

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

1 dag från 1.550 kr

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock & Kings Canyon

På denna 3-dagars tur till Australiens röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser.

3 dagar från 8.590 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Whitehaven Beach med katamaran

Härlig segling från Airlie Beach till en av världens vackraste stränder, Whitehaven Beach.

1 dag från 1.690 kr

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Upplev Melbournes speciella stämning, vackra arkitektur och rika folkliv på en guidad cykeltur.

5 tim från 880 kr

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Stora Barriärrevet

Njut av en dag på Reefworld på Stora Barriärrevet där du kan snorkla och lära dig mer om revet. 

1 dag från 2.130 kr

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Utforska natursköna Cape Tribulation och Mossman Gorge samt se krokodiler i Daintree River.

 

1 dag från 1.640 kr

med jeep genom västra australien

Roadtrip Perth till Broome

Upplev Australiens västkust på detta äventyr med egen bil från Perth till Broome.

11 dagar från 11.700 kr

Australien - New South Wales - Blue Mountains 2

Dagstur till Blue Mountains

Blue Mountains utanför Sydney bjuder dig på både vacker natur och ett rikt djurliv.

1 dag från 1.690 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Guidad tur i Operahuset

Ingen resa till Sydney utan att besöka Operahuset, och då helst på en guidad tur. 

1 tim från 330 kr

Fraser Island

Dagstur till Fraser Island

Denna heldagstur till Fraser Island avgår från Hervey Bay och tar dig runt ön i en 4-hjulsdriven buss.

1 dag från 1.820 kr

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Silversonic Snorkelling

Härlig dagstur till Stora Barriärrevet med Quicksilver Connections och deras båt Silversonic.

1 dag från 1.850 kr

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Lunchkryssning i Sydneys hamn

Upplev operahuset och Sydney på vackrast tänkbara sätt - på en kryssning i hamnen.

2 tim från 750 kr

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Phillip Island

Se den fantastiska pingvinparaden på Phillip Island strax utanför Melbourne.

1 dag från 1.250 kr

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur till Low Isles

Detta är en korallrevs - och ökryssning till Low Isles vid Stora Barriärrevet med Sailaway. 

1 dag från 2.070 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen av Harbour Bridge och blicka ut över Sydney, hamnen, operahuset och det ändlösa havet. 

4 tim från 2.250 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Heldagstur till Frankland Islands

Denna dagstur till Frankland Islands en unik revupplevelse med möjlighet att snorkla med sköldpaddor.

1 dag från 1.540 kr

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.
5 dagar från 11.990 kr

5 dagar från 11.990 kr.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Upplev Sydney på cykel

Upplev Sydney på en guidad cykeltur och se stadens sevärdheter på ett annorlunda sätt.
 

5 tim från 950 kr

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Båttur i Noosa Everglades

Upplev de mindre kända våtmarkerna vid Noosa Heads med båt

1 dag från 940 kr

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Great Ocean Road i bil

Få hela fem dagar att spendera på en av Australiens mest spektakulära kuststräckor.

5 dagar från 5.990 kr

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

1 dag från 2.290 kr

mclaren_vale_5

Barossa Valley och McLaren Vale med bil

Upplev South Australias mat - och vinkultur i vinområdena Barossa Valley och McLaren Vale.
 

5 dagar från 4.220 kr

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Från outbacken till havet

Upplev natur- och djurlivet i outbacken i Gawler Ranges och vid kusten Baird Bay.

4 dagar från 17.690 kr

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaide stadsrundtur

En härlig halvdagstur där ni kommer att få se alla Adelaides mest populära sevärdheter.

4 tim från 530 kr

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Detta är en alldeles speciell middag djupt inne i regnskogen. 7-rätter med Australienska specialiteter.

5 tim från 1.680 kr

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome till Darwin i 4WD bil

Turen i fyrhjulsdriven bil från Broome till Darwin är ett av Australiens större äventyr.

9 dagar från 16.500 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Övernatta på Sydneys Zoo

Övernatta som VIP gäst på Sydney Zoo och njut av sevärdheterna utanför öppningstid.

2 dagar från 2.350 kr

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.
Dagstur från 720 kr

1 dag från 720 kr.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Kuranda, Scenic Rail & Skyrail

Följ med på en härlig dagstur till regnskogen Kuranda med tåg och linbana.

1 dag från 1.875 kr

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Soluppgång över Kata Tjuta

Upplev de vackra stenformationerna Kata Tjuta vid soluppgången och utforska området till fots. 

5 tim från 1.350 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidad stadsrundtur i Sydney

Denna stadsrundtur tar dig till Sydneys största sevärdheter och ger en bra överblick över staden.

4 tim från 940 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

Kryssning till Lizard Island 5 dgr

Njut av det bästa revet har att erbjuda på denna 5 dagar underbara minikryssning.

5 dagar från 16.500 kr

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef på Stora Barrirärrevet.

1 dag från 1.390 kr

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Kryssning från Cairns 4 dagar

Åk med på en lyxig kryssning från Cairns till fantastiska öar och snorkla på Stora Barriärrevet.

4 dagar från 12.900 kr

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Simma med valhajar

Simma med valhajar och kom helt nära världens största fisk vid Ningaloo Reef i västra Australien.

1 dag från 4.370 kr

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dagars tur till Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö och är en av Australiens mest unika naturupplevelser.

2 dagar från 3.250 kr

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Perth och Margaret River i bil

Eget biläventyr genom sydvästra Australien som bjuder på vin, natur och valar.

6 dagar från 4.990 kr

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med lyxyacht

Utforska Whitsundays tropiska paradisöar på en lyxyacht med plats för endast sex gäster.

3 dagar från 9.700 kr

Real Aussie - 5D Jabiru Dreaming - TNT_Katherine.jpg

Kakadu, Katherine och Litchfield

Vild natur, rikt djurliv, vattenfall och klippmålningar väntar på denna tur till Kakadu, Katherine och Lichfield.

5 dagar från 8.540 kr

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur till Yarra Valley

Med guide besöker du fyra vingårdar i det berömda vinområdet Yarra Valley norr om Melbourne.

1 dag från 1.050 kr

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Rottnest Island

Besök den vackra ön Rottnest Island där både quokkas, knölvalar och delfiner kan upplevas.

1 dag från 1.340 kr

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Utforska Blue Mountains med guide och vandra, upplev djurlivet och se det spektakulära landskapet.

1 dag från 1.890 kr

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.
Från 2.190 kr

1 dag från 2.190 kr

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

5 dagar från 6.270 kr

Australien - Northern Territory - Kakadu National Park - udsigt.jpg

Top End Safari med 4WD

Upplev vattenfall, klippmålningar och djurlivet i nationalparkerna Kakadu och Litchfield.

3 dagar från 6.250 kr

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Barossa Valley och Hahndorf

Dagstur till Barossa Valley med vinprovning och besök i den tyska bosättningen Hahndorf.

1 dag från 1.050 kr

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Kangaroo Island Adventure

Australiens bästa plats för att uppleva djurlivet på nära håll för den lite mer aktiva resenären.

2 dagar från 3.490 kr

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se öknen vakna till liv

Att se öknen vakna till liv och Ayers Rock färgas av solstrålarna är fantastiskt.

4 tim från 1.370 kr

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Underbar personlig guidad tur från Melbourne via Great Ocean Road & Great Western Plains.

3 dagar från 10.600 kr

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Stadsrundtur Alice Springs

Stadsrundtur i den facinerande staden Alice Springs som ligger mitt ute i den australiensiska öknen.

4 timmar från 820 kr

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges med bil

Upplev Flinders Ranges, Wilpena Pound och vinområdet Clare Valley med bil på denna 4-dagarstur.

4 dagar från 5.950 kr

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är en utav de bästa platserna i Australien för att uppleva djurlivet på riktigt nära håll.

2 dagar från 4.460 kr

mclaren_vale_4

Vintur till McLaren Vale

En härlig dagstur till McLaren Vale med guidening och hela fem vinprovningar samt en utsökt lunch.

1 dag från 1.290 kr

Australsk aboriginal ser på Ayers Rock (Uluru), Northern Territory, Australien

Outback Camping Goanna Dreaming

Upplev Uluru, The Olgas och Kings Canyon på denna 3-dagars safaritur från Alice Springs. 

3 dagar från 5.590 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Whitehaven Beach från Hamilton Island

Åk på denna fantastiska dagstur till Whitehaven Beach från Hamilton Island.

1 dag från 1.690 kr

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Ballongfärd över Alice Springs

En ballongfärd när solen är på väg upp över området runt Alice Springs med omnejd är magisk.

30 min från 2.050 kr

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få inträde till fyra av Sydneys största attraktioner samt en hamnrundtur med båt. Slipp dessutom köerna.

1 biljett från 790 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Människor på strand i solljus utmed Great Ocean Road i South Australia, Australien

Södra Australiens höjdpunkter

 • Djurliv i South Australia
 • Storstadspuls i Sydney
 • Vackra Great Ocean Road
   

25 dagar från 48.900 kr

östkust med bil.jpeg

Australiens östkust i bil

 • Utforska östkusten i bil
 • Flyg, bil & hotell är bokat
 • Ni upplever på egen hand
   

25 dagar från 36.600 kr

Australien - Queensland - coral expeditions -

Storstad, rev & strand

 • Storstadspuls i Sydney
 • 4 dagar Stora Barriärrevet
 • Regnskog & strand i Cairns
   

16 dagar från 33.900 kr

sa mountains australia.jpeg

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet 
 • Djurlivet på Kangaroo Island 
 • Den röda öknen vid Uluru
   

21 dagar från 39.900 kr

20171121-DJI_0740

Queensland In Style

 • Fantastiskt boende
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dagar från 62.900 kr

Australia-QLD-beach.jpg.jpg

Australien på sommarlovet

 • Res på sommarlovet
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 29.900 kr

NY-Australien - östkust-i-husbil-cover

Australiens östkust i husbil

 • Upplev östkusten på egen hand
 • Kom nära naturen med husbil
 • Perfekt för familjer
   

26 dagar från 27.600 kr

Australien - victoria - Great Ocean Road - Great Otway National Park.jpg

Australien runt

 • Upplev mer av Australien
 • Rev, outback & storstad 
 • Guidade utflykter
   

19 dagar från 42.500 kr

kewarra2

Storstad & romantik

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand, rev & regnskog
 • Lyxiga och härliga hotell

14 dagar från 34.900 kr

Solstice_Sidney_.jpg

Kryssning Söderhavet och Sydney

 • Sydneys sevärdheter
 • Vackra Blue Mountains
 • Söderhavsöar på kryssning

18 dagar från 32.100 kr

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika & Australien kombo

 • Safari och natur i Sydafrika
 • Sydney, Cairns, Adelaide
 • Storstad, rev och djur i Australien
   

21 dagar från 46.900 kr

Australien - South Australia - Gawler Ranges - Kangaluna.jpeg

Australiens ikoner och gömda pärlor

 • Upplev vackra Sydney 
 • Vildmark i Gawler Ranges
 • ​Vin, natur och djurliv runt Perth
   

22 dagar från 53.900 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

NY-Australien-kangaroos_0

Natur, djur och vin i Australien

 • Natur och djur
 • Besök vingårdar
 • Frihet med egen bil
   

15 dagar från 36.000 kr

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore och Bali

 • Naturupplevelser i Australien
 • Storstadssemester i Singapore
 • Badsemester på Bali
   

18 dagar från 40.900 kr

New Zealand - North Island - Bay of Plenty - Udsigt_1

Kryssning Nya Zeeland och Sydney

 • Kryssa runt vackra Nya Zeeland 
 • Upplev fjordar och glaciärer
 • Besök Operahuset i Sydney
   

20 dagar från 32.900 kr

Australien - Kimberley - Gibb River Road - Pentecost River Crossing - 67456060 (Custom)

Broome till Darwin i 4WD

 • Outbackäventyri 4WD
 • Övernatta på boskapsfarmar
 • Vattenfall och djurliv i Kakadu
   

13 dagar från 34.900 kr

lady elliot island beach

Australiens öar och stränder

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Lady Elliot Island & Hamilton Island
 • Fraser Island & Cape Tribulation
   

23 dagar från 48.800 kr

Great Ocean Road_Twelve Apostles_918192-305

South Australia med husbil

 • Njut av friheten med husbil
 • Natur, vin och djurliv
 • 2-dagarstur till Kangaroo Island
   

17 dagar från 24.900 kr

Australien - Togrejser - Indian Pacific.jpg

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser
   

15 dagar från 44.500 kr

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens stora sevärdheter
 • Internationell grupp
 • Engelsktalande guide

16 dagar från 56.900 kr

Australien - Tasmanien - Hogarth Falls

Hike & Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 36.900 kr

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (6)

South Australia med bil

 • Magisk outback i Flinders Ranges
 • Vinprovning i Barossa Valley
 • Kangaroo Island i egen bil
   

15 dagar från 28.900 kr

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Klassiska Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

15 dagar från 29.800 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji & Hongkong

 • Kombinera Australien med Fiji
 • Stanna i Hongkong på vägen
 • Upplev denna superkombination
   

21 dagar från 39.900 kr

Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv semester i Queensland

 • En resa för hela familjen
 • Surfing, river rafting & vattenflyg
 • Tropiska stränder & krokodiler
   

22 dagar från 33.800 kr

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storstad, ö och regnskog

 • Storstadsliv i Sydney
 • Ö-vistelse & Whitehaven Beach
 • Strand och regnskog i Cairns
   

16 dagar från 43.200 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png