Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se öknen vakna till liv

Att se öknen vakna till liv och Ayers Rock färgas av solstrålarna är fantastiskt.

4 tim från 1.370 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Tidigt på morgonen innan solen stigit upp ger ni er iväg ut i den nattkyliga öknen. Det är en mindre grupp på max 16 personer vilket gör utflykten väldigt personlig. Er guide är väl hemmastadd i området och tar er till platser dit färre turister når. Utflykten fokuserar på natur och kultur i området.

Strax innan solen stiger upp anländer ni till en utkikspunkt som ligger långt bortom allt. Här är det helt privat och framför er breder den ändlösa öknen ut sig. Under tiden som ni njuter av dagens första solstrålar som sakta ger ljus över området tillagas en traditionell "bushman-breakfast" över öppen eld. Njut av en kopp te med Ayers Rock i bakgrunden medan er guide berättar mer om detta fascinerande och spektakulära område mitt i Australien.

Efter frukosten beger ni er vidare till Uluru Kata-Tjuta National Park Visitor Centre. Här fördjupar ni er i ursprungsbefolkningen aboriginerna och hur de har levt i området under historiens gång.

Innan turen avslutas åker ni till Mutitjulu Waterhole för att titta närmare på gamla klippmålningar. Området här har varit och är mycket spirituellt för det aboriginska folket. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Pris

4 tim från 1.370 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png