Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Kangaroo Island Adventure

Australiens bästa plats för att uppleva djurlivet på nära håll för den lite mer aktiva resenären.

2 dagar från 3.490 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Sälarna solar sig på stranden, koalorna sitter högt uppe i eukalyptusträden, myrpiggsvinen är på jakt efter insekter och överallt är det kängurur och wallabies. Nej, det är inte en djurpark vi pratar om utan Kangaroo Island strax utanför Adelaide i södra Australien.

Kangaroo Island är Australiens svar på Galapagos och är ett perfekt resmål för att uppleva de inhemska djuren på nära håll. Ni reser i en mindre grupp på max 20 personer. Boendet är antingen i sovsal, dubbelrum eller familjerum (upp till 4 personer). Ni delar dusch och toalett med andra resenärer.

En tur till Kangaroo Island är ett måste när ni besöker södra Australien. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Program

Sälarna solar sig på stranden, koalorna sitter högt uppe i eukalyptusträden, myrpiggsvinen är på jakt efter insekter och överallt är det kängurur och wallabies

Dag 1

Ni blir hämtade vid ert hotell i Adelaide ca kl. 6.30 på morgonen. När ni ankommer till Kangaroo Island möts ni av den lokala guiden som ska köra er de kommande två dagarna. Turen startar med Rob´s Shearing där ni får se till hur fårklippning går till. Ni åker sedan vidare ut till Pennington Bay och Seal Bay där ni får möjlighet att komma nära sjölejonen. Fortsätt till Emu Ridge Eucalyptus Distillery, det enda kommersiella eukalyptusdestilleriet i södra Australien. Ni ankommer sedan till ert boende, här finns det olika gratisaktiviteter att välja på. Middagen blir på Sorrento's Pizzeria. När mörkret faller kan ni njuta vid lägerelden (förutom under sommarmånaderna) och kanske se några kängurur och wallabies.

Dag 2

Efter frukosten åker ni till Kangaroo Island Wildlife Park där ni har chans att mata kängurur och wallabies. Efter bränderna och ca 150.000 hektar mark förlorad, tas över 700 djur hand om här. En stor del av dessa är koalor. Fortsätt till Emu Bay Lavender Farm där du kan se olika sorter av lavender. Efter lunch, njut av utsikten vid Pennington Bay, en populär strand för surfing och fiske. Fortsätt sedan till den högsta punkten på Kangaroo Island, Prospect Hill. Härifrån har ni en magiskt utsikt till Mount Lofty i Adelaide Hills samt södra kusten och Pennington Bay. Tillbaka i Penneshaw finns det tid att äta middag (på egen bekostnad) innan turen går tillbaka till Adelaide.

Ni är framme vid ert hotell i Adelaide ca 23.30 på kvällen. Väljer ni istället att flyga är ni på plats lagom till en sen middag ca 19.00.

Se alla dagar

Pris per person

2 dagar från 3.490 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png