0775-888 088 FÅ OFFERT
Kapstaden, Victoriafallen och Safari

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

I denna resa får du uppleva både Kapstaden och Victoriafallen samt åka på fantastisk safari i Chobe National Park, Botswana.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

14 dagar från 49.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

Kapstaden, Victoriafallen och Safari. Denna resa innehåller tre av de absolut största höjdpunkterna i södra Afrika, nämligen vackra Kapstaden i Sydafrika samt Victoriafallen i Zimbabwe och safari i Botswana. Resan går i ett behagligt tempo vilket gör att du har gott om tid att uppleva de olika platserna du besöker.

Resan börjar i Kapstaden, Sydafrika där du har fem dagar att upptäcka stadens alla sevärdheter. Du får chans att lära dig mer om landets historia, njuta av det vackra landskapet utanför staden samt bli mer bekant med stadens vänliga invånare. Efter det väntar de mäktiga och välkända Victoriafallen i Zimbabwe där du har tre nätter. Sista anhalt på resan är Chobe National Park i Botswana, där tre nätter på härliga Chobe Safari Lodge bjuder på spännande utflykter och safaris bland Afrikas vilda djur. Du får också möjlighet att bara koppla av på lodgen som ligger vackert precis vid Chobe River.

Kapstaden

Kapstaden är en av världens vackraste storstäder med sitt läge mellan Atlantens vatten och de mäktiga bergen. Du kan ta linbanan till toppen av Taffelberget, varifrån du har helt fantastisk utsikt över staden, bergen och havet. Gör också ett besök på Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år och lär dig mer om landets mörka historia eller besök en av stadens townships. Du kan dessutom njuta av god mat och dryck på någon utav Kapstadens många trevliga restauranger. Läckra skaldjur tillsammans med ett lokalt vitt vin rekommenderas varmt.

Kapstaden är omgiven av vacker natur. Kör själv eller boka en utflykt söderut till Godahoppsudden och Cape Point, och upplev mysiga små fiskebyar, vackra stränder och ett rikt djurliv utmed vägen. Du kan också ha tur att se valar i närheten av Kapstaden. Ca en timmes bilresa från stan hittar du också vindistrikt där några av världens bästa viner produceras. Här ser du rader av vinstockar som sträcker sig så långt ögat når och omges av hänförande, vackert bergslandskap. De flesta vingårdar erbjuder smakprov på senaste skörden och inne i städerna Franschhoek, Stellenbosch och Paarl ligger förstklassiga restauranger där mat och vin kombineras på ett utsökt vis.

Victoriafallen

”Mosi-oa-Tunya” – eller ”Den dundrande röken” som Dr. David Livingstone år 1855 spred vetskap om, är verkligen en imponerande syn. Victoriafallen är 60 – 110 meter höga och under regnperioden i mitten av april kan stänket från fallen nå så högt som 450 meter upp i luften när vattenmassorna plumsar ner vid fallens fot. Besök den lokala marknaden som är ett riktigt shoppingparadis. Här hittar du allt du kan önska dig när det gäller trähantverk, masker, täljstensskulpturer och mycket annat.

Men Victoria Falls är också så mycket mer än de mäktiga vattenfallen. Området erbjuder aktiviteter som forsränning, helikopterturer och inte minst möjlighet att se både elefanter och lejon.

Chobe National Park

Chobe ligger i nordvästra Botswana precis vid gränsen till Zambia, Zimbabwe och Namibia och är allra mest känd för sina breda flodlandskap och för att ha den största koncentrationen av elefanter i hela Afrika. Särskilt under torrtiden kan de stora elefantflockarna ses nära dammar och vid floden Chobe. Även stora flockar av buffel och lejon finns i detta område.

Boka resan Kapstaden, Victoriafallen och Safari

Ring 0775-888088 och boka detta reseförslag eller låt oss hjälpa dig att skräddarsy en resa helt efter dina önskemål.

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

I denna resa får du uppleva både Kapstaden och Victoriafallen samt åka på safari i Chobe National Park.

Dag 1: Avresa från Sverige

Idag lämnar du Sverige och påbörjar din spännande resa till södra Afrika.

Dag 2: Ankomst till Kapstaden

Du ankommer i dag till Kapstaden och körs från flygplatsen till ditt centralt belägna hotell. Här kan du installera och återhämta dig efter resan innan du kanske beger dig ut för att inhämta de första intrycken av staden du ska spendera kommande fem dagar i.

Dag 3 – 6: Kapstaden

Kapstaden är en av världens vackraste storstäder med sitt läge mellan Atlanten och bergen. Du kan ta linbanan till toppen av Taffelberget, varifrån du har helt fantastisk utsikt över staden, bergen och havet. Gör också ett besök på Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år och lär dig mer om landets mörka historia. Eller varför inte utforska en utav stadens townships? Du kan dessutom njuta av kulinariska upplevelser på någon utav Kapstadens många trevliga restauranger. Läckra skaldjur tillsammans med ett lokalt vitt vin rekommenderas varmt.

Kapstaden är omgiven av vacker natur. Kör eller ta en tur söderut till Godahoppsudden och Cape Point, och upplev mysiga små fiskebyar, vackra stränder och ett rikt djurliv utmed vägen. Du kan också ha tur att se valar i närheten av Kapstaden. En kort bilresa från stan väntar också vindistrikt där några av världens bästa viner produceras. Här ser du rader av vinstockar som sträcker sig så långt ögat når och omges av hänförande, vackert bergslandskap. De flesta vingårdar erbjuder smakprov på senaste skörden och inne i städerna Franschhoek, Stellenbosch och Paarl ligger förstklassiga restauranger där mat och vin kombineras på ett utsökt vis.

Dag 7: Kapstaden till Victoriafallen

Njut av de sista timmarna i Kapstaden innan det är dags att flyga vidare norrut till Victoriafallen i Zimbabwe, där nästa äventyr väntar. Du kommer att hämtas på flygplatsen och köras till ditt hotell där du ska bo de kommande tre nätterna. Det finns flera olika sätt att uppleva det 1,6 km långa vattenfallet, där vattenmassorna väller ut över berget och skickar upp ett moln av ånga mot den blå himmelen. Du kan bland annat njuta av de vackra vyerna från utsiktsplatserna längs floden. Eller vad sägs om att ta en helikoptertur över området så att du kan se hela vattenfallet och det magnifika landskapet från ovan?

Dag 8 – 9: Victoriafallen

Victoriafallen är dock mycket mer än det mäktiga vattenfallet. I området finns en uppsjö av olika aktiviteter så det är inte svårt att fylla dagarna med roliga och spännande upplevelser. Besök exempelvis den lokala marknaden, vilket är ett paradis för dig som älskar att shoppa. Här hittar du allt du kan tänka dig när det gäller träsnideri, masker, tvålskulpturer och mycket mer. Du kan också åka på forsränning, hoppa bungyjump eller komma nära både elefanter och lejon på spännande safaris. Möjligheterna är oändligt många så enda utmaningen är att behöva välja vad du ska göra!

Dag 10: Victoriafallen till Chobe National Park

Från Victoriafallen reser du mot den lilla staden Kasane i Botswana varifrån du åker vidare till Chobe National Park som är en av Afrikas absolut bästa safariområden. Parken är hem åt lejon, leoparder, giraffer och en mängd andra djur. Genom parken rinner Chobefloden och lockar djur från alla håll och kanter. Det är en fantastisk upplevelse att betrakta elefanterna som badar i floden, allt medan bufflar och flodhästar söker sig hit för att dricka och krokodilerna lurar under ytan. Du kan också få se lejon och hyenor i närheten av floden, där även zebror och antiloper kommer för att beta. De kommande tre dagarna bor du på Chobe Safari Lodge som är en perfekt utgångspunkt för att utforska området.

Dag 11 – 12: Safari på Chobe Safari Lodge

Njut av dagens varmaste timmar vid poolen på Chobe Safari Lodge, spela squash i den svala morgonluften, skäm bort i skönhetssalongen eller ta en drink i baren. På kvällen kan du njuta av en god måltid i lodgens stora utomhusrestaurang som badar i mjuka strålar från kvällssolen.

Lodgen erbjuder också en mängd aktiviteter, inklusive safaris där du får möjlighet att uppleva Chobes rika djurliv i sällskap med en skicklig guide som berättar om naturen och djuren du ser längs vägen. Du kan också åka på fisketurer, scenic flights eller göra en dagsutflykt till Victoriafallen eller Okavangodeltat. Eller vad sägs om en guidad vandring genom Chobes vackra landskap, där du håller utkik efter områdets många olika fågelarter.

Dag 13: Avresa från Kasane, Botswana

Njut av sista morgonen i Chobe National Park, innan det är dags att ta sig till flygplatsen och påbörja resan hem mot Sverige igen.

Dag 14: Ankomst Sverige

Du landar på svensk mark igen efter ett afrikanskt äventyr du sent ska glömma!

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Klimatkompenserade resor

Klimatkompenserade resor

Klimatkompenserade resor. Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet ”Envira Amazonia REDD+” i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till ”Envira Amazonia REDD+” görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året!

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet ”Envira Amazonia REDD+” i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet ”Envira Amazonia REDD+” kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här.

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien.

CO2 certificate 2

Victoriafallen

Victoriafallen

Kombinera din resa till Sydafrika med ett besök vid världens största vattenfall – Victoriafallen.

Världens största vattenfall

Victoriafallen ligger på gränsen mellan Zimbabwe och Zambia och benämns ofta som världens största vattenfall. Det är inte det högsta med sina ca 108 meter, och inte heller det bredaste med sina ca 1.700 meter, men när det gäller den totalt fallande vattenmassan är det inget annat vattenfall som slår det.

Aktiviteter vid Victoriafallen

Utgångspunkt för ett besök vid fallen är staden Victoria Falls. Självklart är fallen stadens huvudattraktion, men området har mycket mer att erbjuda. Du kan uppleva fallen från luften på en helikoptertur och åka nerför floden i en gummibåt. Du kan också hoppa bungyjump från bron över ravinen och komma nära tama lejon på en bushvandring. En annan väldigt trevlig upplevelse är en båttur på floden Zambezi i solnedgången när vilda elefanter kommer ner för att dricka i det mjuka kvällsljuset och flodhästar strövar längs vattenbrynet.

Besök också den lokala marknaden där du hittar träsnideri och masker, stenskulpturer och annat hantverk. Eller gör ett stopp på det eleganta Victoria Falls Hotel, som sedan öppningen 1904 har välkomnat kungliga familjer, kändisar och statsmän. Hotellet utstrålar en atmosfär och romantik från en svunnen tid, och den stora terrassen i hotellets trädgård är den perfekta platsen att njuta av en gin & tonic eller ett klassiskt ’high tea’ till ljudet av de brusande Victoriafallen i fjärran.

Kombinera med Sydafrika

Under din resa till Sydafrika kan du självklart lägga till en avstickare till denna fantastiska plats. Vi hjälper dig med flyg och upplevelser på plats. Gör exempelvis en båttur längs Zambezifloden i solnedgång eller varför inte se de enorma fallen från ovan på en helikoptertur? Läs mer om våra turer hit nedan.

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg

Kapstaden & vinområdet

Res till Kapstaden för ett besök på Robben Island och smaka vin och ost i det kända vinområdet. Hitta din resa här!

Kapstaden

Med ett läge mellan Atlanten och dramatiska berg är Kapstaden i Sydafrika en av världens vackraste städer. Kapstaden är även en spännande stad som bjuder på ett rikt folkliv och exotisk shopping. I Kapstaden har ni också möjlighet att få en inblick i det moderna Afrika, inte minst om ni besöker någon av Kapstadens fascinerande townships eller Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år.

Nära till naturen

Från Kapstaden är det nära till naturen. Gör en utflykt till den klippiga halvön strax söder om Kapstaden och åk till Godahoppsudden. Upplev fina små fiskesamhällen, populära stränder och ett rikt djurliv som inkluderar både babianer, antiloper, sälar och pingviner. Även valar kan ses nära Kapstaden och längre in i landet erbjuder bergen vandring med vacker utsikt över staden och havet.

Sydafrikanskt vin

Längre in i landet väntar vinområdet. Här sträcker sig vinstockarna mot horisonten och på de vackra historiska vingårdarna kan du smaka på det sydafrikanska vinet från den senaste skörden. Till vin hör god mat och du äter fantastisk gott i vindistriktet. Området är även känt för sina trevliga Bed & Breakfasts. 

Resor till Sydafrika – vi kan Sydafrika!

Karta

Prisexempel

14 dagar från 49.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 49.500 kr vid 2 vuxna

Tillägg i högsäsong: ca 5.000 - 10.000 kr per person *

* Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast.

Priset inkluderar
 • Flyg Sverige - Sydafrika // Botswana - Sverige
 • Transfer flygplats - hotell t/r i Kapstaden
 • 5 nätter i Kapstaden inkl. frukost
 • Flyg Kapstaden - Victoriafallen, Zimbabwe o/w
 • Transfer flygplats - hotell o/w i Victoriafallen
 • 3 nätter i Victoriafallen inkl. frukost
 • Transfer Victoriafallen - Chobe Safari Lodge, Botswana o/w
 • 3 nätter på Chobe Safari Lodge inkl. alla måltider samt 2 safaris per dag *
 • Transfer Chobe Safari Lodge - Kasane flygplats o/w
 • Full klimatkompensation
 • MyPlanet Concierge service, support 24/7 under resan
Tillägg
 • Avbeställningsskydd 
 • Reseförsäkring 
Skräddarsy din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Robben Island & township

Res genom det moderna Sydafrikas historia och besök både Robben Island och en township.

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto och Apartheid Museum

En heldagstur till Soweto som tar dig till alla platser av politisk betydelse samt Apartheid Museum.

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Hermanus, valar och vin

Upplev valarna längs Sydafrikas sydkust och njut av områdets goda viner på denna privata heldagstur. 

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Äventyr i vinområdet

Denna tur ger dig möjlighet att både prova vin samt upptäcka det vackra området på ett aktivt sätt.

Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboarding och fyrhjuling

På denna tur kan du se fram emot en hel dag fylld med fart när du besöker sanddynorna i Atlantis.

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Solnedgång på Zambezifloden

Upplev en vacker solnedgång på en båttur på Zambezifloden med möjlighet att även se vilda djur.

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Godahoppsudden & Cape Point

Besök Godahoppsudden, Cape Point och Boulders Beach på denna dagstur fylld med upplevelser. 

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel genom vinområdet

Följ med på en cykeltur i charmerande Stellenbosch mitt i hjärtat av vinområdet.

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Kapstaden sightseeing & Robben Island

Följ med på en guidad tur av Kapstaden samt besök Robben Island och fängelset där Nelson Mandela satt inlåst under flera år.

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Victoriafallen med helikopter

Upplev de vackra Victoriafallen och dess omgivningar från luften på en spännande helikoptertur.

Sydafrika - Cape Town - sæler

Valar, sälar och pingviner

En härlig båttur på havet utanför Kapstaden med chans att se valar, sälar, hajar och pingviner. 

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Tur till vinområdet

Upplev det berömda vinområdets vackra natur på denna heldagstur med hela tre vinprovningar.

Sydafrika - Cape Town - haj

Dyka med vithajar

Dyk med vithajar och se de stora djuren på riktigt nära håll utanför Kapstadens kust.

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Victoriafallen - guidad tur

Åk på en guidad tur runt Victoriafallen och upplev de enorma vattenmassornas brus på nära håll. 

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Panoramarutten

Njut av Panoramaruttens vackra natur och storslagna vyer på denna privata heldagstur med guide.

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Tur till Soweto

Denna tur till Soweto tar dig till flera platser av betydelse och inkluderar Mandela Family Museum. 

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden med helikopter

Upplev vackra Kapstaden med Taffelberget och kusten från ovan på denna 30 min långa helikoptertur.

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikatsafari

Åk på en morgonsafari och se surikaterna kika fram ur sina hålor för att sola sig i dagens första strålar.

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havskajak och Cape Point

En privat heldagstur där du paddlar havskajak till Boulders Beach och även besöker dramatiska Cape Point.

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma Dinner & Show

Följ med på en Boma-middag och få en festlig kväll och en bättre inblick i Zimbabwes lokala kultur.

Sydafrika - soweto.jpeg

Cykla i Soweto

En guidad tur på cykel i Soweto, är för dig som vill uppleva och inte bara se en township.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Safarihöjdpunkter i Sydafrika

Safarihöjdpunkter i Sydafrika

 • Safari i 3 olika områden
 • Möjlighet till nattsafari
 • Härliga safarilodger

15 dagar från 76.500 kr per person

Stora Sydafrikaresan

Stora Sydafrikaresan

 • Kapstaden, Garden Route & Eastern Cape
 • St Lucia, Blyde River Canyon & Piggs Peak
 • Big Five safari i South Kruger

23 dagar från 51.300 kr per person

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

Drakensberg, Eastern Wild Coast och Kruger

 • Vackra Drakensberg & Blyde River
 • Safari i Södra Kruger & Hluhluwe
 • Eastern wild coast & Durban

20 dagar från 55.000 kr per person

Sydafrika: Western och Northern Cape

Sydafrika: Western och Northern Cape

 • Utforska mångfacetterade och färgstarka Kapstaden
 • Njut av de kulinariska äventyren i vinområdena
 • Åk på valsafari och möt andra marina djur

15 dagar från 40.500 kr per person

Resa till Victoriafallen, Botswana & Mauritius

Victoriafallen, Botswana & Mauritius

 • Vackra Victoriafallen
 • Safari i Botswana
 • Sol & strand på Mauritius

15 dagar från 64.400 kr per person

Botswana från Okavango till Kalahari

Botswana från Okavango till Kalahari

 • Okavangodeltat
 • Kalahariöken
 • Safri i världsklass 

11 dagar från 94.500 kr per person

Sydafrika och Mauritius

Sydafrika och Mauritius

 • Kapstaden & vinområdena
 • Safari i Kruger N.P
 • Sol & bad på Mauritius

16 dagar från 75.000 kr per person

Rovos Rail Victoriafallen och safari

Rovos Rail, Victoriafallen och safari

 • Åk lyxtåget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dagar från 67.500 kr per person

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

 • Upplev färgstarka Kapstaden
 • Victoriafallens enorma vattenmassor
 • Safari i Chobe National Park

14 dagar från 49.500 kr per person

Klassiska Sydafrika

Klassiska Sydafrika

 • Kapstaden & Stellenbosch med egen bil
 • Privat safari i Kruger National Park
 • Mat & vin, djur & natur

13 dagar från 49.900 kr per person

Sydafrikas höjdpunkter

Sydafrikas höjdpunkter

 • Utforska Kapstaden
 • Safari i Kruger National Park
 • Kör i eget tempo med hyrbil

15 dagar från 44.100 kr per person