Vinodling med berg i bakgrund i Franschhoek, Sydafrika

Safari, vin & strand i Sydafrika

Få spännande safariupplevelser i Amakhala Game Reserve och kör längs vackra Garden Route där det finns tid för sol och bad i Plettenberg Bay. Smaka på vin och delikatesser i vindistrikten och avsluta med ett par dagar i fantastiska Kapstaden.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

14 dagar från 27.400 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Upplev några av de främsta sevärdheterna Kapprovinsen och Sydafrika har att erbjuda. Safari i privata malariafria naturreservat, vacker natur längs Garden Route och fantastiska viner och delikatesser i vindistriktet. Utöver detta besöker du en utav världens vackraste städer – Kapstaden.

Under hela din resa bor du på små, personliga hotell som alla har sin unika charm. Riktiga safaritält och mysig stämning i Quartermains Camp, stilren lyx på Robberg Beach Lodge i Plettenberg Bay, lyxigt och pittoreskt på Avondrood House i Franschhoek och sist men inte minst modern elegans på Cloud Nine Boutique Hotel & Spa i Kapstaden.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

Sydafrika - Cape Town - Havn (5).jpg
Resor till Kapstaden & vinområdet

Res till Kapstaden för ett besök på Robben Island och smaka vin och ost i det kända vinområdet. Hitta din resa här!

Kapstaden

Med ett läge mellan Atlanten och dramatiska berg är Kapstaden i Sydafrika en av världens vackraste städer. Kapstaden är även en spännande stad som bjuder på ett rikt folkliv och exotisk shopping. I Kapstaden har ni också möjlighet att få en inblick i det moderna Afrika, inte minst om ni besöker någon av Kapstadens fascinerande townships eller Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år.

Nära till naturen

Från Kapstaden är det nära till naturen. Gör en utflykt till den klippiga halvön strax söder om Kapstaden och åk till Godahoppsudden. Upplev fina små fiskesamhällen, populära stränder och ett rikt djurliv som inkluderar både babianer, antiloper, sälar och pingviner. Även valar kan ses nära Kapstaden och längre in i landet erbjuder bergen vandring med vacker utsikt över staden och havet.

Sydafrikanskt vin

Längre in i landet väntar vinområdet. Här sträcker sig vinstockarna mot horisonten och på de vackra historiska vingårdarna kan du smaka på det sydafrikanska vinet från den senaste skörden. Till vin hör god mat och du äter fantastisk gott i vindistriktet. Området är även känt för sina trevliga Bed & Breakfasts. 

Resor till Sydafrika - vi kan Sydafrika!

Rejser til Garden Route, Sydafrika
Resor till Garden Route

Följ med på en oförglömlig resa längs Sydafrikas södra kust, som går under namnet Garden Route.

Mest kända körsträcka

En kör-själv semester med bil längs Sydafrikas södra kust på Garden Route är det perfekta sättet att uppleva denna vackra kuststräcka på. Här ligger trevliga små kuststäder som pärlor på ett band och mellan städerna är det möjlighet att utforska den frodiga naturen. Ät ostron i hamnen i Knysna, se valar i Hermanus, utforska historiska småstäder och stå öga mot öga med en struts. Detta är bara några av höjdpunkterna längs Garden Route, som är en av Sydafrikas höjdpunkter.

Karta

Dag för dag

Få spännande safariupplevelser i Amakhala Game Reserve och kör längs vackra Garden Route där det finns tid för sol och bad i Plettenberg Bay. Smaka på vin och delikatesser i vindistrikten och avsluta med ett par dagar i fantastiska Kapstaden.

Dag 1: Avresa från Sverige

Du flyger från Sverige till Port Elizabeth på Sydafrikas vackra sydkust. Eftersom det inte är någon tidsskillnad mellan Sverige och Sydafrika brukar det inte vara några problem med jetlag.

Dag 2: Port Elizabeth – Amakhala

Vid ankomsten till Port Elizabeth börjar äventyret. Du får din hyrbil och sätter nu kurs mot privata Amakhala Game Reserve – en bilresa på ca 1 timma. Här ska du spendera de första 2 nätterna på Quartermains Camp där en riktig safariupplevelse väntar. Quartermains Camp är en kopia av ett safaricamp från 1920-talets Afrika. De originella vita safaritälten har alla inretts i kolonialstil, men har fått egen dusch och toalett. Det finns ingen elektricitet i lägret och maten lagas över öppen eld. Måltiderna serveras i en mysig, gemensam boma under bar himmel så att du på kvällarna kan njuta av den afrikanska natten och synen av stjärntäcket högt ovanför dig. Campen har enbart tre tält med plats för totalt sex personer, så stämningen är personlig. Värdarna på campen finns där för att göra din vistelse unik och vill mer än gärna föra vidare sin genuina kunskap om den afrikanska bushen. Redan den första eftermiddagen åker du med på safari i Amakhala Game Resevere, hem åt bl.a. Afrikas ”Big Five" som är lejon, buffel, elefant, leopard och noshörning. Mellan safariaktiviteterna finns det gott om tid för avslappning i boman eller på din privata terrass omgiven av naturen. Med lite tur får du kanske syn på en "bushbuck", områdets vanligaste antilop, som gärna håller till i närheten av campen.

Dag 3: Amakhala och Quartermains Camp

Du börjar dagen tidigt med ännu en safari i prisbelönta Amakhala Game Reserve. Här finns det stora möjligheter att uppleva Afrikas vilda djur från det öppna fordonet du åker i. På vägen görs stopp för att njuta av morgonkaffet och efter ca 3-4 timmar på safari åker du tillbaka till campen igen där en god frukost väntar. Därefter är det tid till avslappning och att bara njuta av det härliga området innan lunchen serveras.

På eftermiddagen beger du dig ännu en gång ut på safari i jakten på de vilda djuren. Förutom The Big Five har du chans att se giraffer, zebror och flera olika sorters antiloparter. Däribland den största utav dem alla, Eland som kan väga upp till ett ton. När mörkret faller vänder du tillbaka till campen där lägerelden kastar sitt flammande sken över boman och du får avnjuta en god middag under den afrikanska stjärnhimlen.

Dag 4: Quartermains – Woodbury Lodge

Morgonen inleds återigen tidigt i Quartermains Camp med vandringssafari i den afrikanska bushen. Du får sällskap av en guide och Tumi som är lägrets lilla foxterrier. Du kommer tillsammans med dem bege dig ut i området omkring campen för att leta efter djurspår och få en större inblick i Afrikas rika flora och fauna. En vandringssafari är en helt annan upplevelse än en safari i jeep, och du kommer att se detaljer som man bara kan upptäcka till fots. Väl tillbaka efter safarin väntar ännu en härlig frukost hemma i campen.

Efter frukosten blir du körd tillbaka till din hyrbil så att du på egen hand kan åka vidare till Woodbury Lodge i Amakhala. Du välkomnas till Woodbury, och samtidigt som ditt bagage blir inburet till ditt rum och din bil blir parkerad, kan du njuta av en drink vid poolen. Härifrån är det en fantastisk utsikt över ett närliggande vattenhål där det ofta kommer en flock bufflar förbi.

Även från Woodbury Lodge genomförs guidade safaris i Amakhala Game Reserve två gånger om dagen. Guiderna känner till djurens beteende och kan området utan och innan, vilket stora chanser att få uppleva djuren på nära håll. Har du tur kan du få se The Big Five. Guiden kommer dessutom att berätta om områdets flora.

Woodbury Lodge har vackert inredda rum med alla faciliteter för att göra din vistelse så bekväm och njutningsfull som möjligt. Två år i rad har lodgen vunnit The Luxury Travel Guide, Africa and Middle East Awards, baserat på allt från inredning till hållbarhet. Den tid du inte är ute på safari kan du antingen spendera med en drink vid poolen eller ute på en båt - eller ridtur i de vackra omgivningarna. Här serveras också mat och dryck av mycket hög standard som du får njuta av under hela din vistelse.

Dag 5: Amakhala – Plettenberg Bay

Idag är det dags för ett sista safari i Amakhala innan du sätter dig i bilen och fortsätter resan mot kuststaden Plettenberg Bay, som också är känd som miljonärernas lekplats. Här checkar du in på fantastiska Robberg Beach Lodge där du ska bo de kommande tre nätterna. Det ligger precis vid en härlig sandstrand, och Robberg Beach Lodge har inte mindre än två pooler samt en mysig lounge där du kan koppla av med en bra bok och en kall drink efter en dag på stranden. Alla rum är stora och vackert inredda i ljusa färger och riktig ”strand-stil”, vilket gör det enkelt att slappna av och känna strandlivet på riktigt.

Dag 6-7: Plettenberg Bay

Du har dagarna till att på egen hand uppleva Plettenburg Bay, som också kallas för Plet Bay. Plet Bay är känd för sina härliga stränder och laguner och i staden hittar du ett hav av restauranger, caféer, boutiquer och gallerier. Om du tycker att det blir för mycket tid på stranden så finns det många andra aktiviteter i området. Du kan vandra i närliggande Robberg Nature Reserve eller besöka den mysiga staden Knysna som ligger i hjärtat av Garden Route. Knysna är också känd som Sydafrikas ostron-huvudstad, och det finns en uppsjö av butiker och restauranger med allt gott från havet. För de mer aktiva är det också möjligt att cykla mountainbike, paddla kanot eller vandra i natursköna Tsitsikamma National Park.

Dag 8: Plettenberg Bay – Franschhoek

Idag går resan vidare mot staden Franschhoek i vindistriktet. Du kan välja att köra dit direkt via Knysna, Mossel Bay och Swellendam. Det andra alternativet är att lägga till några extra kilometer och köra längs pittoreska Route 62 via staden Oudtshoorn som är känd för sina många strutsar. Den här vägen tar dig genom vackra bergslandskap med enorma droppstensgrottor och spridda småstäder omgivna av vidsträckta vinodlingar.

I närheten av Franschhoek bor du på det pittoreska Avondrood House. På Avondrood House får du förstklassig inkvartering i natursköna omgivningar. Med endast åtta suiter är Avondrood House personligt samtidigt som här finns alla faciliteter du kan tänka dig. Här finns en stor pool som är omgiven av en vacker trädgård och från den vackra frukostverandan har du en storslagen utsikt över bergen. En kort promenad neråt gatan hittar du små spännande butiker och alla Franschhoeks berömda restauranger.

Dag 9: Franschhoek

Du har dagen åt att utforska vindistriktet och smaka på några av alla de utsökta viner som produceras här. Vingårdarna ligger som ett pärlband och de allra flesta har öppet för besökare. Glöm inte heller att göra ett besök i Stellenbosch, som blev grundlagd år 1679. Det gör staden till den näst äldsta i Sydafrika, och med sina stråklädda hus byggda i kapholländsk stil och majestätiska ekar räknas Stellanbosch till de mest idylliska och mest välbevarade historiska städerna i landet.

Dag 10: Franschhoek – Kapstaden

Idag går färden vidare mot sista stoppet på din resa, nämligen Kapstaden. Kapstaden ligger endast en knapp timmes bilresa från Franschhoek och är känd som en utav världens vackraste städer. Här spenderar du de kommande tre nätterna på moderna Cloud Nine Boutique Hotel. Hotellet som öppnade 2016 är modernt och elegant men är samtidigt ett boutiquehotell vilket ger en personlig touch till alla rummen. Här finns ett konstgalleri, fitness center och en 360-graders takbar med utsikt över vackra Taffelberget. Även några utav badrummen har utsikt över det berömda berget. Ifrån Coud Nine har du gångavstånd till flera restauranger och butiker i området. Endast en kort bit bort ligger V&A Waterfront och ytterligare en bit Camps Bay och Clifton Beaches.

Dag 11-12: Kapstaden

Dagarna är fria för att på egen hand kunna utforska Kapstaden. Staden erbjuder många turistattraktioner varav en av de mest kända är området, Victoria & Alfred Waterfront. Här ligger några av stadens bästa och dyraste hotell samt restauranger sida vid sida med boutiquer, shoppingcenter, marknader, biografer och trendiga caféer. Stämningen på Victoria & Alfred Waterfront är framförallt på kvällen, en upplevelse i sig.

I centrum av Kapstaden ligger Greenmarket Square, som nog är stadens mysigaste plats. Här kan du köpa allt från märkeskläder, skor och smycken till afrikanskt konsthantverk. Du kan också ta linbanan upp till toppen av Table Mountain och njuta av utsikten över staden, eller besöka den omtalade fängelseön Robben Island där Nelson Mandela spenderade 27 år av sitt liv. Kombinera eventuellt det med ett besök i Langa Township där du får uppleva en annan sida av Sydafrika. Det finns många alternativ, och MyPlanet hjälper dig gärna att boka utflykter hemifrån.

Dag 13: Avresa från Kapstaden

Det har blivit dags att säga farväl till Kapstaden och Sydafrika. Du har större delen av dagen till förfogande för att hinna få med de sista upplevelserna innan du fram på eftermiddagen beger dig mot flygplatsen. På flygplatsen lämnar du hyrbilen och flyger tillbaka till Sverige.

Dag 14: Ankomst till Sverige

Du ankommer till Sverige någon gång under förmiddagen, med ett bagage fullt av minnen.

Se alla dagar

Prisexempel

14 dagar från 27.400 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
Sydafrika - Atlantis - sandklitter

Sandboarding och fyrhjuling

På denna tur kan du se fram emot en hel dag fylld med fart när du besöker sanddynorna i Atlantis.

1 dag från 1.500 kr

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden med helikopter

Upplev vackra Kapstaden med Taffelberget och kusten från ovan på denna 30 min långa helikoptertur.

30 min från 3.300 kr

Forsande vattenmassor i Victoriafallen genom regnskog, Zimbabwe

Solnedgång på Zambezifloden

Upplev en vacker solnedgång på en båttur på Zambezifloden med möjlighet att även se vilda djur.

2 tim från 550 kr

Sydafrika - Johannesburg - Soweto Township_0

Soweto och Apartheid Museum

En heldagstur till Soweto som tar dig till alla platser av politisk betydelse samt Apartheid Museum.

1 dag från 1.150 kr

Sydafrika - Vinlandet.jpg

På cykel genom vinområdet

Följ med på en cykeltur i charmerande Stellenbosch mitt i hjärtat av vinområdet.

5 tim från 650 kr

Sydafrika - Vin - Vinmark - Stellenbosch.jpg

Tur till vinområdet

Upplev det berömda vinområdets vackra natur på denna heldagstur med hela tre vinprovningar.

1 dag från 900 kr

Sydafrik a- Panoramaruten - Gods window (2)

Panoramarutten

Njut av Panoramaruttens vackra natur och storslagna vyer på denna privata heldagstur med guide.

5 timer från 2.100 kr

Färgglad regnbåge som går ner över Victoriafallen, Zimbabwe

Victoriafallen - guidad tur

Åk på en guidad tur runt Victoriafallen och upplev de enorma vattenmassornas brus på nära håll. 

5 tim från 550 kr

Afrika - dyr - surikater (3)2.jpg

Surikatsafari

Åk på en morgonsafari och se surikaterna kika fram ur sina hålor för att sola sig i dagens första strålar.

2 tim från 530 kr

Australien - victoria - Yarra Valley - vindruer 1.jpg

Stellenbosch Vine & Dine

Njut av en dag i Stellenbosch där du får smaka och lära dig mer om områdets goda mat och utsökta vin. 

1 dag från 900 kr

Par som tittar på vyn över havet och Hermanus från utsiktsplats, Sydafrika

Hermanus, valar och vin

Upplev valarna längs Sydafrikas sydkust och njut av områdets goda viner på denna privata heldagstur. 

1 dag från 1.950 kr

Sydafrika - Cape Town - Bo Kaap (2).jpg

Kapstaden sightseeing & Robben Island

Följ med på en guidad tur av Kapstaden samt besök Robben Island och fängelset där Nelson Mandela satt inlåst under flera år.

5 tim från 1.120 kr

Sydafrika - Cape Town - sæler

Valar, sälar och pingviner

En härlig båttur på havet utanför Kapstaden med chans att se valar, sälar, hajar och pingviner. 

3 tim från 1.700 kr

Sydafrika - Stellenbosch (5)_0

Äventyr i vinområdet

Denna tur ger dig möjlighet att både prova vin samt upptäcka det vackra området på ett aktivt sätt.

5 tim från 3.000 kr

Barn i skoluniform i Kapstaden, Sydafrika

Robben Island & township

Res genom det moderna Sydafrikas historia och besök både Robben Island och en township.

1 dag från 900 kr

Sydafrika - Cape Town - haj

Dyka med vithajar

Dyk med vithajar och se de stora djuren på riktigt nära håll utanför Kapstadens kust.

5 tim från 2.450 kr

Sydafrika - Johannaesburg - Soweto_1

Tur till Soweto

Denna tur till Soweto tar dig till flera platser av betydelse och inkluderar Mandela Family Museum. 

5 tim från 650 kr

Sydafrika - soweto.jpeg

Cykla i Soweto

En guidad tur på cykel i Soweto, är för dig som vill uppleva och inte bara se en township.

6 tim från 1.650 kr

New_Boma_Sept_2013_21[1]

Boma Dinner & Show

Följ med på en Boma-middag och få en festlig kväll och en bättre inblick i Zimbabwes lokala kultur.

3 tim från 610 kr

Sydafrika - Boulders Beach - pingvin

Havskajak och Cape Point

En privat heldagstur där du paddlar havskajak till Boulders Beach och även besöker dramatiska Cape Point.

1 dag från 2.800 kr

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Victoriafallen med helikopter

Upplev de vackra Victoriafallen och dess omgivningar från luften på en spännande helikoptertur.

12 min från 1.750 kr

Sydafrika - Cape Town - Pingviner (3).jpg

Godahoppsudden & Cape Point

Besök Godahoppsudden, Cape Point och Boulders Beach på denna dagstur fylld med upplevelser. 

1 dag från 900 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Vit sandstrand som möter turkost hav i soliga Mauritius

Sydafrika & Mauritius

 • Kapstaden & vinområdena
 • Safari i Kruger N.P
 • Sol & bad på Mauritius

16 dagar från 49.900 kr

Solnedgång över taffelberget och hus i Kapstaden, Sydafrika

Klassiska Sydafrika

 • Upplev landet med egen bil
 • Provsmakningar i vinområdet
 • Flera dagar med safariupplevelser

13 dagar från 26.800 kr

Flock elefanter som släcker törsten i vattenhåla, Afrika

Kruger och Kapstaden

 • Safari bland The Big 5
 • Tid att uppleva Kapstaden
 • Minimal transporttid

11 dagar från 30.800 kr

Lejonfamilj under träd på torr savann, Afrika

Sydafrikas höjdpunkter

 • Utforska Kapstaden
 • Safari i Kruger National Park
 • Kör i eget tempo med hyrbil

15 dagar från 34.500 kr

Resa Romantiska Sydafrika

Romantiska Sydafrika

 • Kapstaden & Camps Bay
 • Bo i vinområdena
 • Magisk safari i Kruger N.P

13 dagar från 38.000 kr

Fotograferande av elefant i Maritane i Pilanesberg, Sydafrika

Safariäventyr i Pilanesberg

 • 2 safaris dagligen inkluderade
 • Alla måltider inkluderade
 • Malariafritt område

10 dagar från 16.200 kr

Pool och solstolar med utsikt över skog, Sydafrika

Safari, Zululand & Drakensberg

 • Safari i Hulhuluwe-Imfolozi
 • Upplev Zulukulturen i Battlefields
 • Utforska vackra Drakensberg

14 dagar från 35.200 kr

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika & Australien kombo

 • Safari och natur i Sydafrika
 • Sydney, Cairns, Adelaide
 • Storstad, rev och djur i Australien
   

21 dagar från 46.900 kr

Vy över forsande Victoriafallen och regnbåge, Zimbabwe

Kapstaden, Victoriafallen och Safari

 • Upplev färgstarka Kapstaden
 • Victoriafallens enorma vattenmassor
 • Safari i Chobe National Park

14 dagar från 37.200 kr

Utsiktsplats på Woodbury Lodge i Amakhala, Sydafrika

Familjeäventyr i Sydafrika

 • Upplevelser för alla åldrar
 • Sandboarding och fyrhjuling
 • Big Five safari i Amakhala

11 dagar från 24.900 kr

Väg med utsikt över Kapstaden och Taffelberget i solnedgång, Sydafrika

Kapstaden, Garden Route & safari i Sydafrika

 • Upplev fascinerande Kapstaden
 • Kör längs vackra Garden Route 
 • Safari med The Big Five

12 dagar från 24.900 kr

Tåg som kör genom landskap i solnedgång, Sydafrika

Rovos Rail, Victoriafallen & Safari

 • Åk lyxtåget Rovos Rail
 • Bo på Victoria Falls Hotel
 • Safari i Chobe National Park

12 dagar från 56.400 kr

Elefant framför jeep på safari på grön savann, Sydafrika

Big Five Safari i Madikwe

 • Safari bland 'The Big Five'
 • Lyx och avkoppling
 • Fantastiska naturupplevelser

10 dagar från 31.200 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png