Australien - Queensland - great barrier reef - freedom krydstogt

Aktiv semester i Queensland

Denna resa längs med den australienska östkuststaten Queensland från Cairns till Brisbane bjuder på allt från surfing och forsränning till tropiska stränder och snorkling på Stora Barriärrevet. En perfekt resa för familjen.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

22 dagar från 33.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Få platser i världen är så välägnade till en aktiv familjesemester som Queensland i Australien. Både vuxna, tonåringar och barn kommer njuta av de fantastisa omgivningarna och det finns aktiviteter för en var smak och ålder. Utforska regnskogen, stränderna och Stora Barriärrevet. 

Tropiska Cairns
Resan startar i tropiska Cairns som är en perfekt utgångspunkt för att utsforska Stora Barriärrevet. I Cairns får du också möjlighet att prova River Rafting i Tully Gorge National Park ett par timmar söder om Cairns. 

Med husbil längs med Australiens östkust
I Cairns hämtar du din husbil och kör därefter söderut längs Australiens vackra östkust. Med en husbil har du frihet att själv bestämmma rutten och tempot, så det blir en resa helt på dina premisser. 

Reseförslaget nedan tar dig hela vägen från Cairns till Brisbane och under vägen väntar många upplevelser. Bland annat kan du se fram emot en utflykt med vattenflyg över revet, snorkling bland korallerna och inte minst surfundervisning i Surfers Paradise. Du kan även kika efter krokodiler i regnskogen vid Daintree, segla bland tropiska öar i Whitsunday samt utforska världens största sandö Fraser Island. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Höjdpunkter på resan

AdobeStock_94431259.jpeg
Klimatkompenserade resor

 Långflygningar utomlands är utan tvekan den största koldioxidboven när det gäller semesterresor. Men lokala transporter på plats måste också läggas till den totala förbrukningen. Som exempel uppgår den genomsnittliga CO2-förbrukningen per resenär på våra USA-resor till 4 ton. En resenär till Australien däremot har ett genomsnitt på så mycket som 7 ton. Vi arbetar med ett genomsnitt på resor till samtliga våra resmål USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika, och snittet ligger då på 5 ton CO2 per person. Som jämförelse bidrar en svensk i genomsnitt med utsläpp på 11 ton CO2 under ett helt år (South Pole, 2018). Med andra ord utgör långa utlandsresor en stor del av många svenskars totala koldioxidutsläpp.

På MyPlanet vill vi inte sluta att hjälpa människor ut i världen för att upptäcka nya platser och kulturer. Men vi kan se till att dessa resors CO2-utsläpp kompenseras i form av bidrag till projekt som på olika sätt bidrar positivt till miljön. Det kan exempelvis vara genom att skydda skogsområden och plantera träd som omvandlar CO2 till syre. När vi köper kompensation på uppdrag av alla våra kunder samt oss själva kan vi få den till ett lägre pris än om du skulle köpa ersättningen själv.

Så reser du ansvarsfullt

När du reser med MyPlanet klimatkompenserar du alltså för CO2-förbrukningen på resan genom att bidra till projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas. Alla pengar går oavkortat till projektet och MyPlanet tjänar naturligtvis inte något på detta. 70-80% av beloppet går direkt till projektet och resterande 20-30% till administration och registreringskostnader för certifiering. Utbetalning till "Envira Amazonia REDD+" görs vid tid för din avresa.

Vi har beräknat att den genomsnittliga CO2-förbrukningen inkl. RFI* på resor till våra fem destinationer är 5 ton CO2 per person (se exempel längre ner på sidan). Tillsammans med MyPlanet Danmark kommer våra kunders och vår egen kompensation att bevara en yta av regnskogen motsvarande 3.865 fotbollsplaner om året! 

*Radiative Forcing Index = extra utsläpp som görs vid flygningar på hög höjd 

Vi stödjer bevarandet av regnskogen i Amazonas

Det finns många bra CO2-projekt, men effekten ökar helt enkelt genom att vi väljer att fokusera på ett projekt. När du reser med MyPlanet kompenserar du därför för dina CO2-utsläpp i samband med resan genom att stödja projektet "Envira Amazonia REDD+" i Amazonas i Brasilien. Detta görs genom South Pole (www.southpole.com), en organisation som genomför en mängd olika hållbarhetsprojekt världen över.

Projektet Envira Amazonia REDD+

Projektet äger rum i den brasilianska delstaten Acre, som ligger i Amazonas. Ett område som sedan 80-talet varit hårt drabbat av både skövling och andra miljöförstörande aktiviteter.

De 200.000 hektar mark som projektet idag bedrivs på köptes 2009 av experter på skogsförvaltning och projektet "Envira Amazonia REDD+" kunde etableras. 39,300 hektar regnskog i området som tidigare skövlats och omvandlats till betesmarker kunde nu istället bevaras och användas för att ta upp koldioxid och bidra till minskad växthuseffekt.

Även social hållbarhet i fokus

Lokala samhällen i området är viktiga komponenter i projektet, då de utöver att bevara och återplantera regnskogen, också bedriver kombinerade sociala – och miljöfokuserade program för invånarna. Detta gör att projektet inte bara bidrar till bättre miljö utan även social hållbarhet. Bland annat anordnas utbildningar av olika slag samt att lokalbefolkningen ges möjlighet att starta egna verksamheter grundande på hållbarhet och där biologisk mångfalden bevaras.

Att bevara regnskogen gör också automatiskt att skogens ekosystem med luft och vattenfiltrering skyddas, näringskedjan regleras och ett naturligt översvämningsskydd skapas. Skogen har också ett stort spirituellt och kulturellt värde för människorna som lever här vilket ytterligare bidrar till den sociala hållbarheten.

Projektet arbetar alltså med alla delar av hållbarhet, men framförallt så bidrar det till en minskning av CO2-utsläppen på 1.259.646 ton per år. Det är MyPlanet mycket stolta över att vara med och bidra till. 

Vill du veta mer om projektet kan du läsa det här. 

Klimatcertifikat från South Pole

Vi har så här långt tillsammans med våra kunder klimatkompenserat för 15.483 ton koldioxid, vilket bidragit stort till South Pole:s hållbarhetsprojekt i Amazonas i Brasilien. 

CO2 certificateCO2 certificate 2

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg
Cape Tribulation & Daintree

Du kommer att hämtas med buss på morgonen i Cairns och åka norrut längs kusten mot Mossman Gorge Centre. Här dricker ni en kopp förmiddagste innan ni åker vidare in i Mossman Gorge där ni tillsammans med en lokalguide utforskar den förtrollande regnskogsmiljön. Lär dig mer om en av världens äldsta regnskogar - först till fots och sen på en flodbåttur, som flankeras av stora stenblock och tät djungelvegetation. Passa på att spana efter fåglar, de stora saltvattenskrokodiler och annat djurliv längs floden. Ni äter en god BBQ-lunch i regnskogen vid Noah Valley innan turen går vidare till Cape Tribulation.

Cape Tribulation är en av de få platserna i världen där regnskog möter korallrev. Här finns det tid till att gå på den berömda stranden och njuta av utsikten över Great Barrier Reef från Kulki Lookout. Under eftermiddagen stannar ni till på Daintree Ice Cream Company, där ni får svalka er med deras fantastiska glass med exotiska fruktsmaker. Ni åker sedan vidare genom naturen i Alexandra Range och stannar vid en utsiktsplats med spektakulär vy över Daintree River Estuary, Snapper Island och Coral Sea. Du anländer till Cairns på kvällen.

panoramaudsigt over Brisbane, i Queensland, Australien
Resor till Brisbane

Brisbane är den perfekta utgångspunkten för upplevelser av områdets natur både till land och hav.

En bortglömd pärla

Brisbane är en av Australiens mest bortglömda storstäder. Staden ligger vackert utmed Brisbane River och mellan moderna skyskrapor gömmer sig fina gågator, glimrande muséer samt en värld av restauranger och caféer som gynnas av det subtropiska klimatet.

Southbank

När Brisbaneborna skall ta det lugnt och slappna av går de ofta till Southbank. Detta stora parkområde erbjuder massor av restauranger och caféer, små butiker och från den konstgjorda stranden kan du bada i en stor lagun med utsikt över centrala Brisbanes skyskrapor i bakgrunden.

Koalor i Lone Pine Sanctuary

I utkanten av Brisbane ligger Lone Pine Koala Sanctuary i området Fig Tree Pocket i vackra omgivningar ner mot Brisbane River. Reservatet är det äldsta i sitt slag i världen och här finns stora möjligheter att komma nära dessa vackra varelser. Hit kommer koalor som antingen inte kan klara sig själva pga skada eller ungar som förlorat sina föräldrar. Reservatet är också hem för andra djur så som känguru, näbbdjur, dingo och tasmansk pungdjävul. 

Sunshine Coast

Ca 1 timme norr om Brisbane kommer du till Sunshine Coast. Sunshine Coast består av ett antal mindre, charmiga semesterbyar, alla med sin egen mysiga strand, strandpromenad med restauranger och en hel del golfbanor. Vill du komma bort från storstaden, sola och bada och ta det lugnt ett par nätter, rekommenderar vi absolut detta område. 

Fraser Island och Lamington National Park

Du behöver inte åka långt utanför Brisbane för att uppleva den australiska naturen och outbacken. Besök t.ex världens största sandö Fraser Island eller utforska magiska Lamington National Park där berg täckta av subtropisk regnskog skapar liv för hundratals olika djur och fågelarter. Lamington ligger ca 2 timmar väster om Brisbane med bil.

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien
Resor till Cairns

Cairns i norra Queensland är perfekt för både avslappning och upplevelser i regnskogen och på revet.

Utflykter från Cairns

Cairns ligger i Australiens vackra delstat Queensland där du bl.a har närheten till uråldrig regnskog och inte minst fascinerande Stora Barriärrevet.

En värld av spännande utflykter utgår från Cairns. Spana efter krokodiler i Daintree River eller besök vackra Cape Tribulation där regnskogen möter korallhavet. Du kan också utforska natursköna Mossman Gorge tillsammans med en aboriginsk guide eller hoppa på det gamla veterantåget som tar dig uppför bergen till Kuranda. Resan tillbaka till Cairns kan ske med den 7,5 km långa linbanan tätt ovanför den vackra regnskogens trädkronor. Du kan också uppleva den frodiga naturen i Atherton Tablelands från en luftballong eller besöka de spännande lavatunnlarna i Undara. Den botaniska trädgården i utkanten av Cairns är också värt ett besök.

Stora Barriärrevet från Cairns

Cairns är den perfekta utgångspunkten för en dagsutflykt till Stora Barriärrevet. Välj mellan små vackra tropiska öar i anslutning till revet eller en dagstur till det yttre revet med öppet hav. Här ligger revet nära vattenytan och snorklingen är i världsklass. Det finns ingen strand i Cairns men strax norr om Cairns finner du små orter som Trinity Beach och Palm Cove med vackra stränder och små mysiga restauranger i direkt anslutning till havet.

Karta

Dag för dag

Denna resa längs med den australienska östkuststaten Queensland från Cairns till Brisbane bjuder på allt från surfing och forsränning till tropiska stränder och snorkling på Stora Barriärrevet. En perfekt resa för familjen.

Dag 1: Avresa från Sverige

Det är dags att boarda flyget mot Australien och resan går via Asien. Det är möjligt att stanna ett par dagar längs vägen i tex Hong Kong, Dubai, Singapore eller Bangkok. Rådgör med din resesäljare!

Dag 2: Mellanlandning i Asien

Det är mellanlandning i Asien och det blir möjlighet för att sträcka på benen innan flyget fortsätter vidare mot Australien.

Dag 3: Ankomst till Cairns

Cairns är huvudstaden i det norra tropiska Queensland och här finns mycket att se och uppleva. Både för stora som små. Dagen idag är ledig så att ni får gott om tid till att rätta er in det australienska livet. Ta fram badkläderna och besök lagunen mitt i Cairns - en härlig plats för att kurerar jetlaggen.

Dag 4: River Rafting

Dagens adreanlinkick får du på denna raftingtur på Tully River som ligger i Tully Gorge National Park. Framför er väntar en fem timmars lång utmaning på brusande floden tillsammans med en grupp och erfarna guider. Utflykten inkluderar BBQ-lunch och transfer till och från hotellet i Cairns. En dag med full fart!

Dag 5: Dagsutflykt på Stora Barriärrevet

Dagen tillbrings på Stora Barriärrevet. Vi föreslår en utflykt utöver det sedvanliga, där ni besöker inte mindre än tre platser på revet. Katamaranen som ni åker med är bland de snabbaste som utgår från Cairns till revet och det betyder att du har hela fem timmar på revet. Fokus på dagens utflykt är snorkling. Vattnet är varm och skönt. Har du dyksertifikatiat ingår det ett provdyk under dagen.

Dag 6: Dagsutflykt till regnskogen

Nationalparken norr om Cairns hör till ett av Australiens mest oberörda regnskogsområden. På dagens guidade utflykt kommer ni bland annat på en båtutflykt på Daintree River, regnskogsvandring samt ser den vacka Cape Tribulation Beach.

Dag 7-8: Cairns - Airlie Beach

Det är dags att hämta ut husbilen som ska vara familjens hem under resan längs med Queenslands östkust. De kommande dagarna är på egen hand och ni kan göra vad ni vill. Det enda ni ska göra är att packa in ert bagae, fylla kylskåpet och åka iväg på äventyr. Det är gott om tid för eventuella avstickare under vägen.

Distans: ca 620 km från Cairns till Airlie Beach

Dag 9: Whitsundays

I dag har vi förbokat en utflykt som ni bara MÅSTE prova. Det är en utflykt med vattenflyg till den mest kända stranden i Australien och det är Whitehaven Beach som ligger på en av öarna i ögruppen Whitsunday. Ögruppen består av 74 öar varav flertalet av öarna är obebodda och fridlysta. På denna utflykt flyger ni först en sightseeingtur över ögruppen och får samtidigt en fantastisk utsikt över Stora Barriärrevet. Från luften får man faktiskt det bästa intryck av hur imponerande korallerna är. Efter rundturen landar ni mjukt på Whithaven Beach och här är det gott om tid för sol och bad innan flygturen åter tar er till fastlandet. Tillbaka i land har ni nu en hel vecka till rådighet för att ta er från Airlie Beach till Burleigh strax söder om Brisbane.

Visste du....
att det är ca 1 200 km från Airlie Beach till Burleigh. På sju dagar är det alltså massor av tid för upplevelser och stopp under vägen.

Dag 10–16: Airlie Beach – Surfers Paradise

Längs vägen söderut passerar ni Hervey Bay som är utgångspunkt för upplevelser på världens största sandö Fraser Island. Ön är 123 km lång och 15 km bred och har inga vägar, bara hjulspår genom sanden. Vill man besöka ön på egen hand krävs därför en fyrhjulsdriven bil. MyPlanet hjälper gärna med att förboka en bil alternativt en guidad rundtur på ön. Vi rekommederar stark att besöka ön under dag på er väg söderut.

Dag 17: Lär dig att surfa i Surfers Paradise

När ni ankommer till Surfers Paradise väntar en riktigt "Aussie-lektion" vilket är två timmars surfundervisning. Man kan bara lära sig att surfa genom att öva sig. Så med lite undervisning i ryggen är det bara att komma igång och kasta sig ut i vattnet. Under hela träningen är er instruktör med er i vattnet så det både är säkert, lärorikt och kul!

Strax söder om Surfers Paradise ligger Currumbin Wildlife Sanctuary där ni både kan mata kängurur och klappa koalabjörnar. En kul upplevelse för hela familjen.

Dag 18-20: Sufers Paradise – Brisbane

De nästakommande dagarna är till för att utforska kusten söder om Brisbane. Kanske ni fått blodad tand och vill surfa mer? Men det är även i detta område som kända temaparker som tex Dreamworld, Movie World, Wet'n Wild och Sea World ligger.

Vill ni hellre utforska naturen bör ni besöka Lamington National Park som ligger på gränsen till delstaten New Soth Wales. Här finns subtropisk regnskog med hundratals vattenfall, gigantiska träd och ett stort utbud av vandringsleder. Det finns mer än 200 fågelarter i området.

Husbilen återlämnas i Brisbane, där vi har förbokat en natt på hotell innan hemresan påbörjas.

Distans: ca 80 km från Burleigh till Brisbane

Dag 21: Avresa från Brisbane

Det är dags att säga tack för denna gång Australien och Queensland!

Dag 22: Ankomst till Sverige

Ankomst i Sverige med bagaget fyllt av upplevelser från resan med familjen Down Under.

Se alla dagar

Prisexempel

22 dagar från 33.800 kr

Pris per person vid 2 vuxna

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.
cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

1 dag från 1.600 kr

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

1 natt från 1.650 kr

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar. Kampanjerbjudande!

1 natt från 2.100 kr

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

1 natt från 2.100 kr

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

1 natt från 2.765 kr

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

1 dag från 1.450 kr

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Dagstur till Stora Barriärrevet

Upplev sandön Michaelmas Cay på Stora Barriärrevet ombord på en lyxkatamaran. 

1 dag från 1.630 kr

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

1 natt från 690 kr

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

1 natt från 1.950 kr

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

2 dagar från 10.000 kr

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

Aussie farmstay på Myella Farm

Kom nära naturen och se hur det går till på en äkta boskapsfarm när du bor på charmiga Myella Farm.

3 dagar från 1.970 kr

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island Adventure

Upplev världens största sandö med guide. Bo på en resort mitt på Fraser Island. Kampanjerbjudande!

3 dagar från 3.290 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Whitehaven Beach med katamaran

Härlig segling från Airlie Beach till en av världens vackraste stränder, Whitehaven Beach.

1 dag från 1.690 kr

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Stora Barriärrevet

Njut av en dag på Reefworld på Stora Barriärrevet där du kan snorkla och lära dig mer om revet. 

1 dag från 2.130 kr

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Utforska natursköna Cape Tribulation och Mossman Gorge samt se krokodiler i Daintree River.

 

1 dag från 1.640 kr

Fraser Island

Dagstur till Fraser Island

Denna heldagstur till Fraser Island avgår från Hervey Bay och tar dig runt ön i en 4-hjulsdriven buss.

1 dag från 1.820 kr

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Silversonic Snorkelling

Härlig dagstur till Stora Barriärrevet med Quicksilver Connections och deras båt Silversonic.

1 dag från 1.850 kr

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur till Low Isles

Detta är en korallrevs - och ökryssning till Low Isles vid Stora Barriärrevet med Sailaway. 

1 dag från 2.070 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Heldagstur till Frankland Islands

Denna dagstur till Frankland Islands en unik revupplevelse med möjlighet att snorkla med sköldpaddor.

1 dag från 1.540 kr

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.
5 dagar från 11.990 kr

5 dagar från 11.990 kr.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Båttur i Noosa Everglades

Upplev de mindre kända våtmarkerna vid Noosa Heads med båt

1 dag från 940 kr

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Detta är en alldeles speciell middag djupt inne i regnskogen. 7-rätter med Australienska specialiteter.

5 tim från 1.680 kr

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.
Dagstur från 720 kr

1 dag från 720 kr.

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Kuranda, Scenic Rail & Skyrail

Följ med på en härlig dagstur till regnskogen Kuranda med tåg och linbana.

1 dag från 1.875 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

Kryssning till Lizard Island 5 dgr

Njut av det bästa revet har att erbjuda på denna 5 dagar underbara minikryssning.

5 dagar från 16.500 kr

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef på Stora Barrirärrevet.

1 dag från 1.390 kr

Esplanaden i Cairns i Queensland, Australien

Kryssning från Cairns 4 dagar

Åk med på en lyxig kryssning från Cairns till fantastiska öar och snorkla på Stora Barriärrevet.

4 dagar från 12.900 kr

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dagars tur till Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö och är en av Australiens mest unika naturupplevelser.

2 dagar från 3.250 kr

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med lyxyacht

Utforska Whitsundays tropiska paradisöar på en lyxyacht med plats för endast sex gäster.

3 dagar från 9.700 kr

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.
Från 2.190 kr

1 dag från 2.190 kr

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Whitehaven Beach från Hamilton Island

Åk på denna fantastiska dagstur till Whitehaven Beach från Hamilton Island.

1 dag från 1.690 kr

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Människor på strand i solljus utmed Great Ocean Road i South Australia, Australien

Södra Australiens höjdpunkter

 • Djurliv i South Australia
 • Storstadspuls i Sydney
 • Vackra Great Ocean Road
   

25 dagar från 48.900 kr

östkust med bil.jpeg

Australiens östkust i bil

 • Utforska östkusten i bil
 • Flyg, bil & hotell är bokat
 • Ni upplever på egen hand
   

25 dagar från 36.600 kr

Australien - Queensland - coral expeditions -

Storstad, rev & strand

 • Storstadspuls i Sydney
 • 4 dagar Stora Barriärrevet
 • Regnskog & strand i Cairns
   

16 dagar från 33.900 kr

sa mountains australia.jpeg

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet 
 • Djurlivet på Kangaroo Island 
 • Den röda öknen vid Uluru
   

21 dagar från 39.900 kr

20171121-DJI_0740

Queensland In Style

 • Fantastiskt boende
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree 

14 dagar från 62.900 kr

Australia-QLD-beach.jpg.jpg

Australien på sommarlovet

 • Res på sommarlovet
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 29.900 kr

NY-Australien - östkust-i-husbil-cover

Australiens östkust i husbil

 • Upplev östkusten på egen hand
 • Kom nära naturen med husbil
 • Perfekt för familjer
   

26 dagar från 27.600 kr

kewarra2

Storstad & romantik

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand, rev & regnskog
 • Lyxiga och härliga hotell

14 dagar från 34.900 kr

Leopard som ligger ner på marken och vilar i skuggan, Afrika

Sydafrika & Australien kombo

 • Safari och natur i Sydafrika
 • Sydney, Cairns, Adelaide
 • Storstad, rev och djur i Australien
   

21 dagar från 46.900 kr

maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island 2500wpx

Nya Zeeland & Australien kombo

 • Kör-själv i Nya Zeeland
 • Storstad, strand och natur
 • Pulserande Sydney
   

28 dagar från 39.900 kr

Bali - Jimbaran - Intercontinental - Restaurant.jpg

Australien, Singapore och Bali

 • Naturupplevelser i Australien
 • Storstadssemester i Singapore
 • Badsemester på Bali
   

18 dagar från 40.900 kr

lady elliot island beach

Australiens öar och stränder

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Lady Elliot Island & Hamilton Island
 • Fraser Island & Cape Tribulation
   

23 dagar från 48.800 kr

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Australien med guide

 • Australiens stora sevärdheter
 • Internationell grupp
 • Engelsktalande guide

16 dagar från 56.900 kr

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock - mennesker_0

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

36 dagar från 68.200 kr

Australien - Queensland - Daintree National Park - Skov - Boardwalk_0

Klassiska Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

15 dagar från 29.800 kr

Catseye_Beach_on_Hamilton_Island_0

Storstad, ö och regnskog

 • Storstadsliv i Sydney
 • Ö-vistelse & Whitehaven Beach
 • Strand och regnskog i Cairns
   

16 dagar från 43.200 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png