0775-888 088 FÅ OFFERT
wombat

South Australias största djurupplevelser

South Australia är rikt på unika djur, vackra landskap och fantastiska upplevelser. Frågan är egentligen bara,  hur vilt vill du att det ska vara?

Kom öga mot öga med vithajar utanför Eyre Peninsula

Neptune Islands utanför spetsen av Eyre Peninsula lockar ofta till sig mycket stora vithajar. De kommer för att jaga områdets koloni av välgödda, läckra nyzeeländska pälssälar. Dessa avlägsna och obebodda öar ligger ungefär en timmes båtresa från områdets huvudort Port Lincoln, och tre olika företag arrangerar hajdykning på utflykter som varar från en till fem dagar. De tre är Rodney Fox Shark Expeditions, Adventure Bay Charters och Calypso Star Charters.

Dagsturer kostar omkring 255 pund och inkluderar transport till öarna, tre måltider samt ett dyk i hajbur. Dykcertifikat är inget krav. Det enda du behöver kunna göra är att hålla munstycket i munnen medan en nästan fem meter lång och ett ton tung vithaj sakta simmar förbi dig precis utanför buren…

Intressanta fakta: Ingen har någonsin sett en vithaj föda.

Krama en koala i Adelaide Hills

Cleland Wildlife Park ligger högt uppe på sluttningarna av Mount Lofty, med en fantastisk utsikt och vackra omgivningar där gästerna kan komma nära emos, känguruer och en mängd andra australiska djur. Det är också en av de få platserna i Australien där du kan hålla en koala. Koala Experience äger rum mellan 14 och 15.

När du är i området, missa inte att besöka utsiktsplatsten på Mount Lofty (710 meter) alldeles nära parken. Utsikten är fantastisk och när det är varmt kan du ibland se koalas i de omkringliggande eukalyptusträden.

Alternativ: Det sägs att det lever omkring 13.000 vilda koalor på Kangaroo Island och de är relativt lätta att få syn på i Flinders Chase National Park.

Intressanta fakta: Koalor är väldigt territoriella och har särskilda träd som de kallar ’hemma’. Dessa markerar de med en doft från en doftkörtel på sitt bröst. 

Skåda valar utanför Victor Harbor

I mitten av 1800-talet var de skyddade vikarna utanför Victor Harbor det perfekta stället att jaga valar på. Nu är de istället det perfekta stället att skåda valar på. Mellan juni och september migrerar sydliga rätvalar och knölvalar till dessa vatten för att kalva och leka. Det ger åskådare möjlighet att se dem skoja, hoppa och krumbukta sig i vattnet längs den vackra kusten. Om du vill komma ännu närmare kan du hoppa ombord på den snabbgående gummibåten Big Duck som tar dig väldigt nära både valar och delfiner samt även australiska sjölejon och nyzeeländska pälssälar.

Alternativ: Åk till vackra Fowlers Bay vid randen av Nullarbor Plain där du från dykbåten Asherah kan uppleva dussintals valar i turkosblått vatten från juni till augusti. Skepparna här har ett särskilt tillstånd, så att de kan komma så tätt som ca 150 meter från valarna. Det finns för närvarande en ansökan inlämnad om tillstånd att få låta gästerna simma med knölvalar.

Intressanta fakta: Antalet sydliga rätvalar i Australiens farvatten har nästan fördubblats de senaste 10 åren.

Simma med ett delfiner i storstan

Glenelg är Adelaides mest populära strandförort och ligger bara 40 minuters bilresa från centrum. Här kan du följa med Temptation Sailing Dolphine Cruise på en båttur i bukten Gulf St. Vincent som är lekplats för fler än 1.000 delfiner. Temptations 55 fot katamaran är utrustad med en speciell flytlina som gör det möjligt att komma riktigt nära delfinerna. När du har blivit utrustad med mask, snorkel och våtdräkt hoppar du i vattnet och håller fast i linan medan delfinerna nyfiket simmar närmare.  

Alternativ: Åk till Port Adelaide där Adventure Kayak erbjuder en speciell urban vildmarksupplevelse. Inte bara kommer du att paddla kanot mellan 20 historiska skeppsbrott. Du har också möjlighet att se en massa delfiner som håller till i floden.

Tag til Port Adelaide, hvor Adventure Kayak byder på en særlig urban vildmarksoplevelse. Ikke blot kommer du til at sejle i kano mellem 20 historiske skibsvrag. Du har også mulighed for at møde en flok delfiner, der holder til i floden.

Intressanta fakta: Delfiner sover genom att lägga sig vid ytan i tre till fyra timmar åt gången. Endast halva hjärnan kopplas bort, vilket gör det möjligt att fortsätta andas.

Se jättebläckfiskars färgsprakande parningsritual utanför Whyalla

Mellan maj och augusti är ett liten pöl med grund vatten utanför Whyalla, hem åt ett naturfenomen som inte kan upplevas någon annanstans på jordklotet. Nämligen parningstid för de halvmeter långa jättebläckfiskarna som lever här. Ett bra år samlas uppemot 200.000 bläckfiskar utanför stränderna norr om den lilla staden på Eyre Peninsula. Men det mest spektakulära är inte antalet. Det är det sätt som hannarna försöker fånga honornas uppmärksamhet på så att de kan para sig. Hannarna utvecklar strategier för att locka ut honorna från sina gömställen på revet. Den mest iögonfallande strategin är när de pulserar i alla regnbågens fäger som en naturens egen neonskylt. Skådespelet äger rum precis vid strandkanten så allt du behöver är ett cyklop, snorkel och en våtdräkt så du inte fryser. Whyalla Diving  i Whyalla hyr ut våtdräkter och snorklingsutrustning för ca 350 kr för två dagar.  

Intressant fakta: Forskare har undersökt bläckfiskens förmåga att plötsligt byta färg eftersom sådana egenskaper kunde varit intressant inom militären i framtiden.

Möt de chokladfärgade kängruerna på Kangaroo Island

Kangaroo Island har blivit världsberömd för sitt stora bestånd unika astraliska djur som har kunnat leva ostört här i frånvaron av invaderande arter. Kangaroo Island är sex gånger större än Singapore och har isolerats i 18.000 år, vilket är tillräckligt länge för att ha utvecklat sin egen unika underart av känguruer.

Kangaroo Island kängurun har en söt, chokladfärgad päls som är tjockare och mer skiftande än sina släktingar på fastlandet. Den är också mindre och mer satt i kroppen, och de svarta händerna gör att de ser ut som de har små handskar på sig. Du behöver sällan gå någon lång bit för att få syn på dem. Titta bara på öppna, kuperade landskap på ön runt soluppgång och skymning.

Alternativ: När vi nu pratar om speciella underarter, missa inte heller de sällsynta, yellow-footed rock wallabies som håller till i de gamla ravinerna i Wilpena Pound i Flinders Ranges. Dessa små, söta djur lever på smala klippor och ses oftast på de lodräta stenväggarna i Brachina Gorge. Kanske har du tur att se deras små, smala ansikten titta ner på dig, eller kanske kan du få en skymt av deras ovanliga, randiga svans. 

Intressant fakta: Det är inte ovanligt att se Kangaroo Island kängurur på öns vita sandstränder. De använder stränderna som genvägar eftersom de kan ta sig fram mycket snabbare över dessa sandiga ”motorvägar” än genom snåriga buskage.

Simma med sjölejon vid Baird Bay

Australiska sjölejon är så lekfulla att vissa människor jämför dem med valpar. Se vad du själv tycker när du får på dig cyklop och snorkel och åker med Bird Bay Ocean Eco Adventures till vackra vatten nära Streaky Bay på Eyre Peninsula. Sjölejonen i Baird Bay är alla vilda, men när utflyktsarrangören Allan Payne tar med gäster på sin båt kan de inte motstå lite mänsklig interaktion. Som om detta inte var nog med upplevelser för en dag, får du också chans att snorkla med alla delfiner som finns här.

Adventure Bay Charters erbjuder också fantastiska undervattensupplevelser med sjölejon i en koloni inte långt från Port Lincoln Marina.

Alternativ: Seal Bay på Kangaroo Island är hem åt en av Australiens största kolonier av australiska sjölejon. Besökare kan gå med en ranger genom kolonin och därmed komma nära ungarna när de leker, hannarna slåss om herradömet och honorna diar sina nyfödda. 

Intressanta fakta: Beståndet av australiska sjölejon är på bara 14 700 individer. 85% av dessa lever i South Australia. Resten lever i Western Australia.

Leta efter wombats endast 90 minuter från Adelaide

Följ med Adelaide Private Tour på en tvådagars resa och leta efter skyddade bredhuvade wombats. Du får uppleva romantiken och komforten med att bo i fina tält och njuta av måltider tillagade över öppen eld när du övernattar på ett 2.800 hektar stort privat landområde nordost om Adelaide. En erfaren guide lär dig om landskapet samt om wombats och andra djur som finns i området. Det ingår till och med en liten vinprovning i Barossa som en liten bonus. 

Intressants fakta: Wombats är pungdjur och samtidigt duktiga grävare. Honan har därför öppningen på sin pung bakåt så att den inte fylls med jord och smuts när hon gräver.   

Gräv djupt i jakten på punglejon i Naracoorte

Naracoorte Cave National Park är en sann skattkista av fossila rester från djur som levde här för 200.000 år sedan. År 1969 hittade man resterna av ett punglejon, vilket man tror är det största, köttätande djuret som någonsin har levt på den australiska kontinenten. Grottorna har också haft rester av thylaciner – mer kända som tasmansk tiger – liksom gigantiska känguruer, vilka forskare tror gick upprätt snarare än hoppade.

Detta grottsystem som finns med på UNESCO:s världsarvslista består av 28 kända grottor, varav några är öppna för allmänheten. Beroende på din kondition (och förhållande till små, trånga utrymmen) kan du antingen promenera på väl upplysta gångvägar, eller så tar du på dig hjälm och knäskydd och utforskar några av de djupare grottorna..

Intressanta fakta: Punglejonen var kraftigt byggda och storleksmässigt jämställda med dagens lejonhonor. De var uppenbarligen byggda för att döda med kraftiga käkar, stora knivskarpa tänder och klor som kunde dras in. De var dock inte nära besläktade med dagens lejon, utan istället närmare en del av diprotodonfamiljen, vars närmaste nu levande släktingar är wombats och koalor.

Internationella flygbokag som Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates, Air New Zealand, Cathay Pacific och Malaysian Airlines flyger till Adelaide. Virgin Australia och Qantas flyger till Adelaide från alla större städer i Australien. Flygtiden från Sydney eller Melbourne är under två timmar. 

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Passande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 49.950 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Utforska Blue Mountains med guide och vandra, upplev djurlivet och se det spektakulära landskapet.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Upplev Sydney på cykel

Upplev Sydney på en guidad cykeltur och se stadens sevärdheter på ett annorlunda sätt.
 

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Simma med valhajar

Simma med valhajar och kom helt nära världens största fisk vid Ningaloo Reef i västra Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få inträde till fyra av Sydneys största attraktioner samt en hamnrundtur med båt. Slipp dessutom köerna.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Soluppgång över Kata Tjuta

Upplev de vackra stenformationerna Kata Tjuta vid soluppgången och utforska området till fots. 

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence dinner

Upplev en BBQ-middag i solnegångens ljus omgiven av Australiens röda öken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Lunchkryssning i Sydneys hamn

Upplev operahuset och Sydney på vackrast tänkbara sätt - på en kryssning i hamnen.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Båttur i Noosa Everglades

Upplev de mindre kända våtmarkerna vid Noosa Heads med båt

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se öknen vakna till liv

Att se öknen vakna till liv och Ayers Rock färgas av solstrålarna är fantastiskt.

Tåg i Australien

Tågresor i Australien

Res med tåg genom Australien. Bestäm själv hur länge och hur långt. MyPlanet har alternativen!

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Phillip Island

Se den fantastiska pingvinparaden på Phillip Island strax utanför Melbourne.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Övernatta på Sydneys Zoo

Övernatta som VIP gäst på Sydney Zoo och njut av sevärdheterna utanför öppningstid.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Guidad tur i Operahuset

Ingen resa till Sydney utan att besöka Operahuset, och då helst på en guidad tur. 

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Upplev Melbournes speciella stämning, vackra arkitektur och rika folkliv på en guidad cykeltur.

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes gömda pärlor

Se områden i Melbourne som turister sällan kommer till med en lokal guide.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Whitehaven Beach med katamaran

Härlig segling från Airlie Beach till en av världens vackraste stränder, Whitehaven Beach.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Tasmanien runt med bil

Denna tur är för er som vill ha friheten att uppleva Tasmaniens vackra natur i egen takt.

med jeep genom västra australien

Roadtrip Perth till Broome

Upplev Australiens västkust på detta äventyr med egen bil från Perth till Broome.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Great Ocean Road i bil

Få hela fem dagar att spendera på en av Australiens mest spektakulära kuststräckor.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Kryssning Tasmanien

Följ med på en oförglömlig kryssning längs Tasmaniens vackra och avlägsna sydostkust.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Ballongfärd över Alice Springs

En ballongfärd när solen är på väg upp över området runt Alice Springs med omnejd är magisk.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef på Stora Barrirärrevet.

Utforska Stora Barriärrevet

Dagstur till Stora Barriärrevet

Upplev sandön Michaelmas Cay på Stora Barriärrevet ombord på en lyxkatamaran. 

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Kuranda, Scenic Rail & Skyrail

Följ med på en härlig dagstur till regnskogen Kuranda med tåg och linbana.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Silversonic Snorkelling

Härlig dagstur till Stora Barriärrevet med Quicksilver Connections och deras båt Silversonic.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Kangaroo Island Adventure

Australiens bästa plats för att uppleva djurlivet på nära håll för den lite mer aktiva resenären.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidad stadsrundtur i Sydney

Denna stadsrundtur tar dig till Sydneys största sevärdheter och ger en bra överblick över staden.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Från outbacken till havet

Upplev natur- och djurlivet i outbacken i Gawler Ranges och vid kusten Baird Bay.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Underbar personlig guidad tur från Melbourne via Great Ocean Road & Great Western Plains.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island Adventure

Upplev världens största sandö med guide. Bo på en resort mitt på Fraser Island. Kampanjerbjudande!

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges med bil

Upplev Flinders Ranges, Wilpena Pound och vinområdet Clare Valley med bil på denna 4-dagarstur.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Detta är en alldeles speciell middag djupt inne i regnskogen. 7-rätter med Australienska specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights i soluppgång

Se den fantastiska ljusinstallationen Field of Lights samt Uluru och The Olgas i soluppgång.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Stora Barriärrevet

Njut av en dag på Reefworld på Stora Barriärrevet där du kan snorkla och lära dig mer om revet. 

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Perth och Margaret River i bil

Eget biläventyr genom sydvästra Australien som bjuder på vin, natur och valar.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Cruise like a local

Njut av lunch och Sydneys vackra hamn på en yatch med bara 14 passagerare.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Whitehaven Beach från Hamilton Island

Åk på denna fantastiska dagstur till Whitehaven Beach från Hamilton Island.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur till Yarra Valley

Med guide besöker du fyra vingårdar i det berömda vinområdet Yarra Valley norr om Melbourne.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Rottnest Island

Besök den vackra ön Rottnest Island där både quokkas, knölvalar och delfiner kan upplevas.

mclaren_vale_4

Vintur till McLaren Vale

En härlig dagstur till McLaren Vale med guidening och hela fem vinprovningar samt en utsökt lunch.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur till Low Isles

Detta är en korallrevs - och ökryssning till Low Isles vid Stora Barriärrevet med Sailaway. 

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island highlights

Flyg från Adelaide till Kangaroo Island och upplev natuuren & det fantastiska djurlivet.

Fraser Island

Dagstur till Fraser Island

Denna heldagstur till Fraser Island avgår från Hervey Bay och tar dig runt ön i en 4-hjulsdriven buss.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Barossa Valley och Hahndorf

Dagstur till Barossa Valley med vinprovning och besök i den tyska bosättningen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Heldagstur till Frankland Islands

Denna dagstur till Frankland Islands en unik revupplevelse med möjlighet att snorkla med sköldpaddor.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Utforska natursköna Cape Tribulation och Mossman Gorge samt se krokodiler i Daintree River.

 

mclaren_vale_5

Barossa Valley och McLaren Vale med bil

Upplev South Australias mat - och vinkultur i vinområdena Barossa Valley och McLaren Vale.
 

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock & Kings Canyon

På denna 3-dagars tur till Australiens röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaide stadsrundtur

En härlig halvdagstur där ni kommer att få se alla Adelaides mest populära sevärdheter.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Stadsrundtur Alice Springs

Stadsrundtur i den facinerande staden Alice Springs som ligger mitt ute i den australiensiska öknen.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road från Adelaide

Resan Adelaide-Melbourne bjuder på fantastiska vinområden, vackra kuster och mysiga städer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

Aussie farmstay på Myella Farm

Kom nära naturen och se hur det går till på en äkta boskapsfarm när du bor på charmiga Myella Farm.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dagars tur till Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö och är en av Australiens mest unika naturupplevelser.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen av Harbour Bridge och blicka ut över Sydney, hamnen, operahuset och det ändlösa havet. 

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med lyxyacht

Utforska Whitsundays tropiska paradisöar på en lyxyacht med plats för endast sex gäster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är en utav de bästa platserna i Australien för att uppleva djurlivet på riktigt nära håll.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

Kryssning till Lizard Island 5 dgr

Njut av det bästa revet har att erbjuda på denna 5 dagar underbara minikryssning.

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här