0775-888 088 FÅ OFFERT

Att delar av Australien härjats av svåra bränder den senaste tiden har inte undgått någon. Efter att ha förmedlat resor till Australien i över 30 år känner vi på MyPlanet enormt starkt för detta fantastiska land och det är hjärtskärande att se hur både djur och människor har drabbats. Liksom alla andra önskar vi innerligt att situationen snarast förbättras och att australiensarna därefter ges bästa tänkbara möjlighet att återskapa det som återskapas kan.

Kanske frågar du dig om man ens kan besöka Australien just nu? Frågan är utan tvekan befogad, men svaret är absolut ja, då Australien är ett otroligt stort land. Det är många och stora områden som inte alls är berörda av bränderna och som det går fint att resa till. Om du funderar på att resa till Australien och känner dig osäker på vilka områden som är bäst att åka till eller bör undvikas just nu – ring till oss! Vi håller oss ständigt uppdaterade om läget och berättar gärna mer om vad du kan se och uppleva precis som tidigare samt hur du bäst lägger upp din rutt för att fortfarande få en fantastisk resa Down Under. Du kan också läsa mer om läget på följande länk: https://www.australia.com/en/travel-alerts/coronavirus.html

Skulle du ändå känna att du hellre avvaktar med Australien-drömmarna men har kvar längtan att komma ut i världen, då kan vi tipsa om våra andra härliga destinationer. Vackra Nya Zeeland med glaciärer, nationalparker och fjordar, prisvärda Sydafrika med safari och goda viner eller kanske Hawaii med stränder och spännande kultur?

 

Ring oss, vi ser fram emot att prata med dig och få svara på dina frågor.

0775-888088