^
  • Valsafari och Victoria

    Från 2.540 kr

  • Valsafari och Victoria

    Från 2.540 kr

Valsafari och Victoria

1 dag från 2.535 kr. pr. person

På denna dagstur från Vancouver upplever ni två av områdets absoluta höjdpunkter. På morgonen kliver ni ombord på en båt i Vancouver och ger er ut på valsafari. Vattnet utanför Vancouvers kust är världskänt för att vara rikt på valar. Håll utkik efter gråvalar, knölvalar och späckhuggare. Dessutom är det ett rikt fågelliv och har ni tur kan ni även få syn på en örn.

Efter ett par timmar till havs går ni iland på Vancouver Island och i staden Victoria. Staden sticker ut bland Kanadas övriga städer för att vara mycket brittiskt och det är framförallt det som gör staden så populär. Flanera i den mysiga stadskärnan, njut av vackra parker och en den trevliga hamnen. Om ni har lust går det shuttlebussar från stadskärnan till Butchard Gardens. Butchard Gardens är känd för att vara ett festfyrverkeri av strålande färger och dofter från alla blommor, plantor och träd som pryder den praktfulla parken.

Tidigt på kvällen går ni till sjöss igen och kursen sätts mot Vancouver.

Det praktiska 
Turens längd: Ca 10 timmar
Start och slut: Kontoret för Prince o Whales som ligger i lobbyn på Westin Bayshore Hotel, 1601 Bayshore Drive, Vancouver 
Avgångar: Dagligen kl. 07.30 från 22 maj till 20 september.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Dagstur från 2.540 kr

Priset inkluderar:

  • Valsafari Vancouver - Vancouver Island o/w
  • Båttransport Vancouver Island - Vancouver o/w