0775-888 088 FÅ OFFERT
Australien - victoria - Great Ocean Road - Great Otway National Park.jpg

På upptäcktsfärd i Victoria

"Årstidernas Australien". Så tänker inte särskilt många om Australien. Men det är ett bra tips för dem som vill uppleva landet på ett annorlunda sätt.

Vill du också uppleva Australien och Victoria? Läs mer om våra resor till Australien!

Bästa restiden

Om man kan skjuta på sommarsemestern ett par månader så är den australiska våren (oktober-november) nämligen en helt idealisk restidpunkt. För då står fälten, bergen, ja, till och med öknen i full blom och i storstäderna råder kulturell högsäsong. Det var egentligen södra Australiens historia som jag var mest inriktad på när jag fick möjlighet att åka på en fem dagars rundresa i Victoria efter en akademisk konferens i Melbourne. Men resan borde ha varit dubbelt så många dagar. 

Det känns lite snopet att behöva erkänna, men konferensen var inte särskilt intressant. Eller också var det bara så att Melbourne är en så charmig stad! Ska man välja mellan Sydney och Melbourne så är Melbourne ”den solidaste”, medan Sydney är ”den mest förtrollande”. Så skrev en brittisk äventyrare i en bok om Australien i början av 1900-talet. Jag är inte säker på att jag kan skriva under på denna beskrivning. 

Den kulturella huvudstaden

I dag är Melbourne Australiens ”Paris”, inte så mycket på grund av de breda boulevarderna, utan snarare i kraft av miljön på stränderna längs Yarra-floden – Melbournes ”Seine”. Här blomstrar konstarterna. Inom en km2 hittar man bildkonst, teater, opera, balett, klassisk musik – och inte minst det bästa inom den kulinariska konsten. Gillar man konst och kultur kan man uppleva detta på högsta internationella nivå under två veckor i mitten av oktober när stan arrangerar sin årliga kulturfestival, Melbourne International Arts Festival. Den här festivalen bidrar till att grundlägga Melbournes rykte som Australiens kulturella huvudstad. För när de styrande i Sydney 1957 bestämde sig för att uppföra det sedan så berömda Operahuset, var det just i ett försök att matcha Melbourne. En helt jämn match har det dock aldrig blivit. Melbourne har nämligen allt.

Immigration Museum

Eftersom det som sagt var historien som jag själv var här för att studera, vill jag nämna det museum som jag tyckte var mest intressant, nämligen invandrarmuseet. Immigration Museum visade sig vara helt rätt utgångspunkt för min efterföljande rundresa. För där kunde man förstå vad det var som i mitten av 1800-talet fick folk från hela världen att strömma till Victoria – guld! 

Australiens guldkantade historia

Det första guldet i Australien hittades 1851, och nio tiondelar av det som vaskades och grävdes fram under den stora guldruschen som följde kom från två städer i Victoria: Bendigo och Ballarat. I början bodde de flesta guldgrävarna i tält och primitiva stugor, men guldfyndet i Ballarat betydde så mycket att staden på några få år blev Australiens tredje största stad efter Sydney och Port Philip, som Melbourne hette på den tiden. Sedan försvann guldet och därmed också förutsättningen för Ballarats utveckling. Därför har stora delar av den centrala stadsdelen bevarats sedan den tiden: som en arkitektonisk fossil av ståtliga viktorianska byggnader. Staden är i dag en dröm för alla filmscenografer som behöver kulisser från den här perioden. Och för alla turister förstås. 

Sovereign Hill

Man kan också återuppleva Ballarats spännande historia i familjeparken Sovereign Hill. Det är ett friluftsmuseum som på 15 hektar land förflyttar besökarna till Ballarats storhetstid. Med sina mer än 550 000 besökare per år handlar det om en av Australiens mest populära attraktioner. Därefter kan man fortsätta till det spännande Guldmuseet på samma biljett. 

En australiensisk legend

Historien om Australiens guld är också historien om en av de mest dramatiska episoderna i Australiens historia: The Battle of the Eureka Stockade. Detta uppror var en sorts ”skatteuppror” som guldgrävarna iscensatte 1854 som en reaktion mot de alltför giriga myndigheterna. Det slutade med en massaker på de upproriska guldgrävarna. I gengäld uppstod en legend som sägs uttrycka den australiska andan: rättfärdighet, kamratskap och ”A fair go for all”. Hela den här historien kan man också höra mer om under ett besök i Ballarat.

Kängurur i The Grampians

I själva verket försiggick en stor del av guldjakten dock inte bara här, utan över ett jättelikt landområde. Så om man fortsätter västerut kan man stanna upp vid mer autentiska minnesmärken från Australiens ”guldålder”. Men vid den här tidpunkten har tålamodet nog börjat tryta och man börjar snegla lite på klockan. Särskilt om man vet vilken syn man kan förvänta sig på fälten omkring Halls Gap vid infarten till nationalparken The Grampians: hundratals stora, betande kängurur som det är bäst att möta innan skymningen lägger sig över landsvägen. Södra Australien är i hög grad ”känguruland”, ja, till och med de mer skygga emuerna kan av och till ses från bilen. Men att kliva ut ur bilen för att ta ett kort – det kan du glömma. Då försvinner de illa kvickt! 

Den blomstrande vildmarken

The Grampians är en av Australiens nyare nationalparker. Parken som öppnades 1984 sträcker sig över fyra bergskedjor. Till ytan är det ingen stor park (ca 2 400 km2), men det är en av de parker där man behöver gott om tid om man vill ha en chans att uppleva alla dess fasetter. Även om den högsta punkten, Mount William, bara når upp till den blygsamma höjden av 1 167 meter, verkar bergen högre på grund av det omgivande slättlandet. De ser så majestätiska ut på avstånd att man gott kan förstå varför människorna som levde här i gamla tider har betraktat detta sluttande bergslandskap som heligt och därför gav parken dess mycket fina klippkonst. Kommer man närmare upptäcker man dock att de berg som på avstånd ser så runda och harmoniska ut, visar sig vara fulla av djupa raviner, förvridna klippformationer och dramatiska vattendrag. 

The Grampians är stället för alla som gillar ”det vilda”. För en del ska det vilda vara något som de själva gör, oavsett om det handlar om klippklättring, grottutforskning eller kanotpaddling. Allt detta kan man göra här. För andra – och det gäller även mig själv – är det tillräckligt vilt att ge sig ut på vandring längs de många markerade vandringsleder som finns i alla längder och för folk med både begränsad och god kondition. Det går knappast att hitta en nationalpark i Australien med ett så varierat växt- och djurliv som här: nästan 200 olika fåglar, 35 däggdjursarter och 28 kräldjursarter. Så tänk på att rikta ögonen nedåt! I oktober åker man först och främst till The Grampians för att uppleva de vilda blommorna i full blomning. Kanske har man sån tur att guiden pekar ut en av de 20 arter som inte finns någon annanstans på jorden. 

Avstickare till Coonawarra

Även för kulturintresserade är The Grampians perfekt under den australiska våren. Halls Gap har både en egen konstfestival (i september) och en filmfestival (i november) – och förträffliga restauranger. Sedan bör man unna sig själv den upplevelsen att köra ner och provsmaka vinet på det stället där några av de allra bästa vinerna kommer från. I så fall ska man köra mot sydväst via Casterton till Penola precis på andra sidan gränsen mot South Australia. Tio kilometer norrut kommer man nämligen till det berömda vindistrikt där man producerar de härliga Coonawarra-vinerna. Coonawarras rykte grundades på shirazdruvan, men de stora, klassiska vinerna från till exempel Redman, Wynns och Mildara – som finns hos många danska vinhandlare – är gjorda på cabernet sauvignon. Vitt vin av hög kvalitet finns också. Coonawarra ligger längre söderut än många andra australiska vindistrikt. Det svala klimatet gör mognadssäsongen längre och ger på det sättet vinerna härifrån en speciellt rund och fyllig fruktsmak. 

Man kan välja att bo i Penola, men för ett par år sedan öppnade en härlig lodge i själva Coonawarra, på gångavstånd från flera av de stora vinhusen och med ett utmärkt kök. Kanske är landskapet i själva distriktet inte lika vackert som till exempel i Hunter-dalen norr om Sydney. I gengäld behöver man inte bege sig långt för de stora natur-upplevelserna. Lite längre norrut ligger de imponerande Naracoorte Caves, och söderut hittar man en av de märkligaste kuststräckningarna i världen. Jag vill passa på att säga att även om en av de ”Tolv apostlarna” längs Great Ocean Road nyligen rasade ihop, är dessa naturskapade skulpturer fortfarande en helt betagande syn, särskilt timmen före solnedgången. Det finns gott om fina övernattningsställen, både här och i surf- och badorterna längre österut. Och jo, det går att bada i havet i Victoria i oktober.

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Passande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 49.950 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Australien - victoria - Yarra Valley - vin 3.jpg

Vinupplevelser i Yarra Valley

Njut av två dagar med vinprovning och övernattning i vinområdet Yarra Valley norr om Melbourne.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Utforska Blue Mountains med guide och vandra, upplev djurlivet och se det spektakulära landskapet.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Upplev Sydney på cykel

Upplev Sydney på en guidad cykeltur och se stadens sevärdheter på ett annorlunda sätt.
 

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Simma med valhajar

Simma med valhajar och kom helt nära världens största fisk vid Ningaloo Reef i västra Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få inträde till fyra av Sydneys största attraktioner samt en hamnrundtur med båt. Slipp dessutom köerna.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Soluppgång över Kata Tjuta

Upplev de vackra stenformationerna Kata Tjuta vid soluppgången och utforska området till fots. 

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence dinner

Upplev en BBQ-middag i solnegångens ljus omgiven av Australiens röda öken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Lunchkryssning i Sydneys hamn

Upplev operahuset och Sydney på vackrast tänkbara sätt - på en kryssning i hamnen.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Båttur i Noosa Everglades

Upplev de mindre kända våtmarkerna vid Noosa Heads med båt

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se öknen vakna till liv

Att se öknen vakna till liv och Ayers Rock färgas av solstrålarna är fantastiskt.

Tåg i Australien

Tågresor i Australien

Res med tåg genom Australien. Bestäm själv hur länge och hur långt. MyPlanet har alternativen!

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Phillip Island

Se den fantastiska pingvinparaden på Phillip Island strax utanför Melbourne.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Övernatta på Sydneys Zoo

Övernatta som VIP gäst på Sydney Zoo och njut av sevärdheterna utanför öppningstid.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Guidad tur i Operahuset

Ingen resa till Sydney utan att besöka Operahuset, och då helst på en guidad tur. 

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Upplev Melbournes speciella stämning, vackra arkitektur och rika folkliv på en guidad cykeltur.

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes gömda pärlor

Se områden i Melbourne som turister sällan kommer till med en lokal guide.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Whitehaven Beach med katamaran

Härlig segling från Airlie Beach till en av världens vackraste stränder, Whitehaven Beach.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Tasmanien runt med bil

Denna tur är för er som vill ha friheten att uppleva Tasmaniens vackra natur i egen takt.

med jeep genom västra australien

Roadtrip Perth till Broome

Upplev Australiens västkust på detta äventyr med egen bil från Perth till Broome.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Great Ocean Road i bil

Få hela fem dagar att spendera på en av Australiens mest spektakulära kuststräckor.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Kryssning Tasmanien

Följ med på en oförglömlig kryssning längs Tasmaniens vackra och avlägsna sydostkust.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Ballongfärd över Alice Springs

En ballongfärd när solen är på väg upp över området runt Alice Springs med omnejd är magisk.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef på Stora Barrirärrevet.

Utforska Stora Barriärrevet

Dagstur till Stora Barriärrevet

Upplev sandön Michaelmas Cay på Stora Barriärrevet ombord på en lyxkatamaran. 

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Kuranda, Scenic Rail & Skyrail

Följ med på en härlig dagstur till regnskogen Kuranda med tåg och linbana.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Silversonic Snorkelling

Härlig dagstur till Stora Barriärrevet med Quicksilver Connections och deras båt Silversonic.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidad stadsrundtur i Sydney

Denna stadsrundtur tar dig till Sydneys största sevärdheter och ger en bra överblick över staden.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Kangaroo Island Adventure

Australiens bästa plats för att uppleva djurlivet på nära håll för den lite mer aktiva resenären.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Från outbacken till havet

Upplev natur- och djurlivet i outbacken i Gawler Ranges och vid kusten Baird Bay.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Underbar personlig guidad tur från Melbourne via Great Ocean Road & Great Western Plains.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island Adventure

Upplev världens största sandö med guide. Bo på en resort mitt på Fraser Island. Kampanjerbjudande!

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges med bil

Upplev Flinders Ranges, Wilpena Pound och vinområdet Clare Valley med bil på denna 4-dagarstur.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Detta är en alldeles speciell middag djupt inne i regnskogen. 7-rätter med Australienska specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights i soluppgång

Se den fantastiska ljusinstallationen Field of Lights samt Uluru och The Olgas i soluppgång.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Stora Barriärrevet

Njut av en dag på Reefworld på Stora Barriärrevet där du kan snorkla och lära dig mer om revet. 

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Perth och Margaret River i bil

Eget biläventyr genom sydvästra Australien som bjuder på vin, natur och valar.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Cruise like a local

Njut av lunch och Sydneys vackra hamn på en yatch med bara 14 passagerare.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Whitehaven Beach från Hamilton Island

Åk på denna fantastiska dagstur till Whitehaven Beach från Hamilton Island.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur till Yarra Valley

Med guide besöker du fyra vingårdar i det berömda vinområdet Yarra Valley norr om Melbourne.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Rottnest Island

Besök den vackra ön Rottnest Island där både quokkas, knölvalar och delfiner kan upplevas.

mclaren_vale_4

Vintur till McLaren Vale

En härlig dagstur till McLaren Vale med guidening och hela fem vinprovningar samt en utsökt lunch.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur till Low Isles

Detta är en korallrevs - och ökryssning till Low Isles vid Stora Barriärrevet med Sailaway. 

Fraser Island

Dagstur till Fraser Island

Denna heldagstur till Fraser Island avgår från Hervey Bay och tar dig runt ön i en 4-hjulsdriven buss.

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island highlights

Flyg från Adelaide till Kangaroo Island och upplev natuuren & det fantastiska djurlivet.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Barossa Valley och Hahndorf

Dagstur till Barossa Valley med vinprovning och besök i den tyska bosättningen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Heldagstur till Frankland Islands

Denna dagstur till Frankland Islands en unik revupplevelse med möjlighet att snorkla med sköldpaddor.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Utforska natursköna Cape Tribulation och Mossman Gorge samt se krokodiler i Daintree River.

 

mclaren_vale_5

Barossa Valley och McLaren Vale med bil

Upplev South Australias mat - och vinkultur i vinområdena Barossa Valley och McLaren Vale.
 

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock & Kings Canyon

På denna 3-dagars tur till Australiens röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaide stadsrundtur

En härlig halvdagstur där ni kommer att få se alla Adelaides mest populära sevärdheter.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Stadsrundtur Alice Springs

Stadsrundtur i den facinerande staden Alice Springs som ligger mitt ute i den australiensiska öknen.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road från Adelaide

Resan Adelaide-Melbourne bjuder på fantastiska vinområden, vackra kuster och mysiga städer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

Aussie farmstay på Myella Farm

Kom nära naturen och se hur det går till på en äkta boskapsfarm när du bor på charmiga Myella Farm.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dagars tur till Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö och är en av Australiens mest unika naturupplevelser.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen av Harbour Bridge och blicka ut över Sydney, hamnen, operahuset och det ändlösa havet. 

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med lyxyacht

Utforska Whitsundays tropiska paradisöar på en lyxyacht med plats för endast sex gäster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är en utav de bästa platserna i Australien för att uppleva djurlivet på riktigt nära håll.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

Kryssning till Lizard Island 5 dgr

Njut av det bästa revet har att erbjuda på denna 5 dagar underbara minikryssning.

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här