^
 • Familjesemester i Orlando

  9 dagar från 7.900 kr

 • Familjesemester i Orlando

  9 dagar från 7.900 kr

 • Familjesemester i Orlando

  9 dagar från 7.900 kr

Familjesemester i Orlando

Orlando har nästan blivit en synonym med en lång rad av världens roligaste, vildaste och mest genomförda nöjesparker.

9 dagar från 7.900 kr 
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 9.300 kr
Priset inkluderar: flyg, övernattningar och bilhyra

Orlando har nästan blivit en synonym med en lång rad av världens roligaste, vildaste och mest genomförda nöjesparker. Orlando bjuder även på bra shopping till billigt pris, ett varmt och skönt klimat samt närheten till kusten och Kennedy Space Center.

Du bor på hotell i Kissimmee som ligger strax söder om Orlando. Härifrån är det en bra utgångspunkt för upplevelser i området. Kissimmee är dessutom en härlig plats att dra sig tillbaka på efter en fartfylld dag. På denna resa har vi inkluderat sju övernattningar i Kissimmee, så det är gott om tid både för upplevelser och avslappning.

Resans längd kan justeras efter önskemål och vill ni kombinera med något annat resmål i USA är det möjligt? Kanske ett par dagar på Miami Beach, en kryssning i Karibien eller storstadspuls i New York?

Vill du hellre bo i poolvilla i Orlando istället för hotell har MyPlanet flertalet villor vi samarbetar med. Vi har paketerat det både med flyg och hyrbil.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Orlando

Tack vare tidsskillnaden landar du samma dag i USA som du lämnar Sverige. Har du hyrt bil hemifrån står denna klar på flygplatsen.

Dag 2-7: Upplevelser i Orlando & Kissimmee

Med en hel vecka till förfogande i området är det gott om tid för både upplevelser och avslappning. Se isbjörnar, pingviner, vitvalar och allvärldens havsdjur i SeaWorld. Hjälp Harry Potter och hans vänner på trollkarlsskolan Hogwartz och samtidigt få en tjuvkik bakom kulisserna i Universal Studios. På Disney World kan du möta alla älskade figurer från Disneys universum. Animal Kingdom låter dig komma nära exotiska djur från hela världen och på Epcot hyllas mänsklighetens bedrifter. Island of Adventure bjuder på hissnande berg- och dalbanor och du kan här till och med resa in i den bibliska världen i Holy Land för att därefter åka ziplina över alligatorer i Gatorland. Avslutningsvis kan du låta hela familjen svalka av sig i det häftiga vattenlandet Aquatica. 

Orlando och Kissimmee har dock mycket mer att bjuda på än nöjesparker. I Orlando kryllar det av trevliga restauranger och det är stora möjligheter för att få användning av sitt kreditkort på de många shoppingcenter som Orlando har. Gillar du att spela golf, ligger det flertalet golfbanor på kort avstånd från Kissimmee. Floridas östkust med sina underbara stränder och Kennedy Space Center ligger endast en timme med bort med bilen. Kör du västerut är det möjligt att simma med sjö-kor i Crystal River eller bada på de kritvita stränderna vid Clearwater Beach.

Så även om du har gott om tid, kanske du ändå behöver välja mellan alla möjligheter. 

Dag 8: Avresa Orlando

Det är dags att vinka farväl till Florida och påbörja hemresan. Är semestersuget ännu inte stillat finns alla möjligheter för att förlänga. Stanna eventuellt ett par dagar i New York eller varför inte ta en kryssning i Karibien. Rådgör med din säljare!

Dag 9: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna  Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 9.300 kr  fr. 7.900 kr
 Högsäsong  fr. 12.200 kr  fr. 10.500 kr

4-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 10.800 kr  fr. 8.600 kr
 Högsäsong  fr. 14.200 kr  fr. 11.400 kr

 Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - USA t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i Kissimmee
 • 7 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkringar, extra förare och första tanken bensin
 • Simon Shopping rabatthäfte
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Svensk sommar och januari till mars samt julhelgen räknas generellt som högsäsong i Florida. Därtill kommer även avresor under lokala högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se