^
 • Aussie farmstay på Myella Farm

  Från 1.970 kr

 • Aussie farmstay på Myella Farm

  Från 1.970 kr

Aussie farmstay på Myella Farm

På denna 3-dagar långa vistelse på Myella Farm nära Rockhampton i Queensland kommer du att få uppleva hur livet på en äkta boskapsfarm i outbacken ter sig. Du välkomnas av familjen som äger farmen och framför dig har du nu en mängd nya, spännande upplevelser.

Under din vistelse kommer du bland annat att få rida genom outbacken på häst, träffa känguruer och mjölka kor. Du kan också åka på en tur med 4WD och hjälpa till att mata alla farmens djur, som består av 300 nötkreatur, 10 mjölkkor och deras kalvar, 1 tjur, 20 höns, 1 hund och 3 talande papegojor. Dessutom är farmnen tillfälligt hem åt föräldralösa känguruer som lever ett skyddat liv här tills de är redo att ge sig ut på egen hand i outbacken igen.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Program

Dag 1: Ankomst till Myella Farm

Du kör själv till Myella Farm och kommer fram ca 16.00 på eftermiddagen. Här välkomnas du av familjen och får göra dig hemmastadd i ditt rum där du ska bo de kommande två nätterna. Till middag väntar en god hemlagad måltid som du avnjuter tillsammans med familjen och farmens anställda. Efter en trevlig middag kan du gå ut och sätta dig vid lägerelden där elden knastrar under den mörka natthimlen. Snart är det dock dags att gå och lägga sig, för imorgon väntar en aktiv dag. 

Dag 2: Myella Farm

Du vaknar till en spännande dag fylld med roliga upplevelser. Ta en sväng i den friska morgonluften medan solen går upp och vilda känguruer hoppar över outbackens röda jord. Börja dagen med en god frukost innan det är dags att samla ägg hos hönorna och ta in hästarna så att de kan utfodras och göras iordning. Du kan om du vill ta en ridtur över de öppna fälten runt gården eller lära dig att köra motorcykel i det torra landskapet. Efter det finns det tid till ett snabbt dopp innan en utsökt salladsbuffé väntar till lunch. Mätt och belåten kan du välja om du vill åka på en tur runt farmen och dess marker i en 4WD eller om du vill lära dig att kasta lasso och använda piska. Senare på eftermiddagen är det dags att möjlka, och givetvis får du vara med och hjälpa till. Efter arbetet kan du njuta av en fantastisk solnedgång över outbacken innan du sätter dig till bords för att inta en god och robust, hemlagad middag.

Dag 3: Avresa Myella Farm

Efter frukosten har det blivit dags att ta avsked av familjen och livet på Myella Farm. 

Pris per person

3 dagar 1.970 kr 

Priset inkluderar:

 • 2 nätter på Myella Farm i flerbäddsrum
 • 2 x frukost, 1 x lunchbuffé och 2 x middag 
 • Ridtur på häst eller eller motorcykellektion
 • Rundtur i 4WD eller lassolektion 
 • Mjölkning av kor
 • Avkoppling vid lägerelden

 

Om ni är flera i sällskapet kan ni välja mellan följande möjligheter:

 

 Antal personer  Totalpris
 2 vuxna (dubbelrum m. egen toalett)  fr. 4.400 kr
 2 vuxna & 2 barn (familjerum m. delad toalett)  fr. 6.740 kr
 2 vuxna & 2 barn (familjerum m. egen toalett)  fr. 8.620 kr