^
 • 4-dagars kryssning Fiji

  Följ med på en äventyrsfylld kryssning i Stilla havet och upplev de fantastiska Fiji-öarna

 • 4-dagars kryssning Fiji

  Följ med på en äventyrsfylld kryssning i Stilla havet och upplev de fantastiska Fiji-öarna

 • 4-dagars kryssning Fiji

  Följ med på en äventyrsfylld kryssning i Stilla havet och upplev de fantastiska Fiji-öarna

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet. På vägen finns det gott om tid att njuta av de fantastiska stränderna, utforska den lokala kulturen på avskilt belägna öar och snorkla vid färgglada korallrev. Med lite tur får du kanske syn på de eleganta men helt ofarliga revhajarna som glider fram genom det klara, varma vattnet.

Kryssningen spenderas ombord på den moderna katamaranen Fiji Princess. Båten har endast plats för 68 passagerare, vilket ger en mer intim och personlig stämning. Det gör det också möjligt att besöka bukter och stränder som stora kryssningsfartyg inte kan lägga till vid. Hytterna är bekväma med fina faciliteter, privat badrum och havsutsikt. 

Ofta har vi en kampanj där du får 25% rabatt och kan spara från 2.200 kr per person! Erbjudandet gäller på kryssning som är bokad och bekräftad minst sex månader före avresa.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

0775-888 088

Program

Dag 1: Avgång från Denarau

Äventyret börjar i Denarau i närheten av Nadi när du går ombord på katamaranen Fiji Princess. Ankar lättas och kaptenen sätter kurs över det turkosblå havet mot Modriki Island. Under tiden hälsar besättningen dig välkommen ombord, och därefter får du tillgång till din komfortabla hytt för att sedan träffa resten av passagerarna på en kopp eftermiddagste. Tom Hanks film ”Cast away” filmades på Modriki Island, och du har nu möjlighet att komma nära inspelningsplatserna och njuta av omgivningen. Tidigt på kvällen bjuds det på cocktails och kanapéer på soldäcket, och därefter serveras kaptenens välkomstmiddag i båtens matsal. Den talangfulla besättningen underhåller med gitarrspel, dans och sång under kvällen.

Dag 2: Modriki Island – Soso Bay

Efterföljande morgon vaknar du upp till doften av nymalet kaffe och har möjlighet att njuta av en snorkeltur eller promenad längs stranden. Därefter lättas ankar och båten seglar vidare mot Soso Bay. På vägen stannar båten till vid ett speciellt område där du har möjlighet att simma med revhajar. Hajarna är ofarliga för människor, men det är ändå en ganska speciell upplevelse att se dem elegant glida fram genom vattnet precis bredvid dig. De som hellre önskar att se hajarna på avstånd får möjlighet att se dem från glasbottenbåten.

Efter en god lunch kan du delta i aktiviteter efter eget val, exempelvis besöka hövdingens stad på Soso där du får en inblick i lokalbefolkningens vardag. Du kan också följa med på en fisketur med en lokal fiskare som känner till de bästa platserna i området (inte inkluderat). När du kommer tillbaka till båten bjuder besättningen på cocktail hour och därefter en traditionell indisk thali-middag, samtidigt som du njuter av kvällens underhållning i form av riktig Bollywood-dans och de bästa Bollywood-filmerna.

Dag 3: Soso Bay – Naukacuvu Island

Du kan börja dagen med en kopp kaffe eller en simtur i havet innan båten fortsätter mot Naukacuvu Island. På vägen serveras en tvättäkta Roast Lunch samtidigt som båten sakta glider fram genom paradiset. Väl framme vid Naukacuvu Island har du möjlighet att följa med på en matlagningskurs där du lär dig hur man tillagar en traditionell Fiji-rätt och får en inblick i det lokala köket.

Eftermiddagen kan användas till en snorkeltur i havet eller till att slappna av med en bra bok i den fantastiska omgivningen. Du kan också gå på upptäcktsfärd i tropiska skogar och njuta av utsikten över det turkosblåa havet. Kvällen bjuder ännu en gång på cocktails och kanapéer på soldäcket, och därefter en härlig buffé med lokala och europeiska rätter. Kvällens underhållning består av bingo i äkta Fiji-stil med massor av skratt och fina priser.

Dag 4: Naukacuvu Island – Denarau

Morgonen inleds med en fisketur tillsammans med besättningen eller ett morgondopp innan frukosten serveras ombord. Det finns gott om tid till att hinna med en sista simtur, snorkel - eller segeltur i båtens kajaker innan du lämnar ön och beger dig tillbaka mot Denarau efter fyra dagar med fantastiska upplevelser. 

Önskar du att spendera mer tid i paradiset? Läs om vår 5-dagars kryssning med samma båt, eller kombinera de två till den ultimata kryssningen i Fiji. Läs mer här.

Pris per person

4 dagar från 10.300 kr
 

Priset inkluderar:

 • Kryssning enligt programmet
 • 3 nätter på Hibiskus-däcket med privat badrum (uppgradering möjlig)
 • Helpension från lunch dag 1 till frukost dag 4
 • Te, kaffe, vatten och juice
 • Beskrivna utflykter, aktiviteter och upplevelser
 • Lån av snorkelutrustning
 • Kaptenens cocktailparty