^

Safariäventyr i Pilanesberg

Ta med familjen på ett oförglömligt safariäventyr! I malariafria Pilanesberg kan ni uppleva alla Sydafrikas vilda djur både på safari och bushwalks. Ni bor på Kwa Maritane Lodge, där två safaris per dag samt alla måltider på lodgen ingår.

10 dagar från 15.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn 
Pris per person för 2 vuxna från 23.500 kr
Priset inkluderar: flyg, övernattningar, måltider och safari

Res med familjen på en hel veckas safari till Kwa Maritane Lodge som ligger i malariafria Pilanesberg National Park i nordvästra Sydafrika. Dagarna består av safari både morgon och kväll där ni i sällskap av en erfaren guide ger er ut i öppna fordon för att leta vilda djur. Med en hel vecka till ert förfogande kommer det finnas stora möjligheter att se elefanter, lejon, noshörningar och en mängd alla andra djur som lever i parken. Det är naturligtvis möjligt att förlänga resan för att även kunna besöka andra spännande destinationer i Sydafrika.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa från Sverige

Du flyger från Sverige till Johannesburg i Sydafrika. Äventyret kan börja!

Dag 2: Johannesburg - Pilanesberg

Du anländer till flygplatsen i Johannesburg där du hämtas upp och körs till Kwa Maritane Bush Lodge. Här väntar fantastiska safariupplevelser i ett malariafritt område. Lodgen ligger vackert bland Tambotiträden vid foten av en gammal vulkankrater. Från lodgen har du utsikt över ett vattenhål där det är full aktivitet. Många fågelarter lockas till dammen såväl som både däggdjur och reptiler. Rummen på lodgen har alla badrum, TV, gratis wifi samt en privat terrass eller balkong. På området finns pool, lekplats för barnen, tennisbana, tampoliner, utomhus shack, volleyboll-plan, klättervägg och bordtennis.

 

Dag 3 - 8: Safari i Pilanesberg

Nästa dag bjuder på spännande safariupplevelser i Pilanesberg National Park. Naturen i nationalparken är fascinerande i sig själv med sina höga berg, vackra dalar, stora grässlätter och exotiska Tambotiträd.
Lodgen erbjuder två safaris per dag där du har sällskap av en erfaren safariguide. Längs vägen kommer guiden berätta om alla naturens hemligheter samt leta efter lejon, geparder och leoparder.  Det är inte heller ovanligt att se stora elefanter och bufflar på nära håll. Detta ger dig en helt unik safariupplevelse.
I Pilanesberg National Park är det också möjligt att gå på bushwalks vilket är ett utmärkt tillfälle att komma nära den afrikanska bushen. Nationalparken är även en fantastisk plats för fågelskådning den är hem åt en mängd olika arter.

Dag 9: Avresa från Sydafrika

Dagen har kommit då det är dags att säga adjö till Kwa Maritane och Sydafrika. Du kommer att köras från lodgen till flygplatsen i Johannesburg för att därifrån flyga norrut och hem till Sverige igen.

Vill du förlänga resan med ett par dagar i Johannesburg eller lägga till en vistelse i Kapstaden är det inga problem. Prata med din resesäljare för mer information och tips.

 

Dag 10: Ankomst till Sverige

Du ankommer till Sverige efter en vecka fullspäckad med safariupplevelser i Sydafrika.

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Lågsäsong  fr. 23.600 kr  fr. 15.500 kr
 Högsäsong  fr. 25.900 kr  fr. 16.800 kr

Priset inkluderar:

  • Flyg Sverige – Sydafrika t/r
  • Flygskatter
  • Personligt mottagande på flygplatsen i Sydafrika
  • Privat transfer Johannesburg flygplats - Kwa Maritane Bush Lodge t/r
  • 7 nätter på Kwa Maritane Bush Lodge inkl. alla måltider och 2 safaris per dag *
  • Full klimatkompensation – läs mer här!

* Notera att de flesta safarilodger har en åldersgräns på 6 år för barn​

Tillägg:

  • Avbeställningsförsäkring
  • Reseförsäkring
     

Säsonger
Maj till september räknas generellt som lågsäsong för resor till Sydafrika. Resterande del av året går under högsäsong. OBS! På detta reseförslag räknas även september som högsäsong. Pris för resor över jul och nyår är på förfrågan.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen. I Sydafrika har oftast safarilodgerna en åldersgräns på 6 år för barn. 

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se