Havsörn som flyger längs med kust i Alaska

Grand American Adventures

I samarbete med Grand American Adventures, erbjuder MyPlanet rundresor med engelsktalande guider i USA, Kanada samt en rad andra länder i Karibien och Sydamerika.  

Många varierande upplevelser
Med mer än 60 olika rundresor att välja mellan finns det något för allas smak. Några är primärt vandringsturer, medan andra går med buss. Några är tre dagar långa medan andra är på 23 dagar. På några resor övernattas det i tält, medan du på andra bor på bekväma hotell och lodger. De flesta resor har ett brett utbud av olika upplevelser, men vissa har särskilt fokus såsom vandring, djurliv, tåg eller rafting. Ofta har du flera nätter i utvalda nationalparker som Yosemite, Zion och Grand Canyon, så du har gott om tid att uppleva dessa fantastiska ställen på bästa sätt. 

Fantastiska guider
Alla resor leds av kunniga och erfarna engelsktalande guider, som verkligen kan destinationen och säkrar att du får de bästa upplevelserna med dig hem. De är fantastiska på att anpassa resan efter gruppdeltagarnas olika fysiska nivå, och de känner till alla de små unika ställen som många turister annars missar.

Resor i små grupper
I USA och Kanada är gruppstorleken max 13 personer vid rundresor i buss och max 12 personer på vandringsturer.  Att resa i en liten grupp ger en god stämning och sammanhållning. Upplevelsen blir mer personlig och väntetiden kortare än i en större grupp.  

Garanterade avresor
Nästan alla avresor är garanterade. Det betyder att de inte ställs in ifall endast ett fåtal har anmält sig. Du kan alltså redan när du bokar vara säker på att komma iväg och börja glädja dig åt din resa! 

Bra bussar och mat
Rundresorna med buss går med mindre bekväma fordon, anpassade till gruppstorleken. Många bussar har extra stora fönster och breda säten för extra komfort och vissa extra högt i tak för att skapa bra luft samt i USA (ej Alaska) även TV och Wi-Fi.

Särskilda resor för familjer
För äventyrslystna familjer finns särskilda familjeresor. På dessa finns andra familjer med barn att lära känna, och programmet är upplagt helt efter att passa både stor och liten. Genomsnittsåldern för barn på familjeresorna är 13 år, men barn från 8 år är välkomna med på turen. Är barnen yngre finns möjlighet att ändå få följa med, men det är då på förfrågan. 

Rådgivning på svenska hos MyPlanet
Som alltid är MyPlanet naturligtvis med dig hela vägen. Vi finns med i planeringen före resan, och vi finns alltid här om det skulle uppstå något under resans gång. Du är i goda händer hos oss!

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Passande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png